számlavezetés fiataloknak
[K&H ifjúsági számlák]

most a STRAND fesztivál napijegyed felét mi álljuk, EBKM: 0,01%

  • 0 forint havidíj
  • érintéses fizetés – akár a mobiloddal
  • regisztrálj a jutalomért
számlavezetés fiataloknak
[K&H ifjúsági számlák]

szeretnél a STRAND-on bulizni a haverokkal?

Most egy egy nettó 6 500 forint értékű STRAND fesztivál voucher kódot kapsz, amely felhasználható STRAND fesztivál napi, illetve heti belépőre annak az első 1000 K&H ifjúsági számlát vagy K&H minimum plusz számlát nyitó ügyfelünknek, aki teljesíti az alábbi feltételeket:

  • nem rendelkezik 2019. május 9-én, vagy azt megelőzően a K&H-nál megnyitott lakossági bankszámlával
  • 2019. május 10. – augusztus 9. között K&H ifjúsági,- vagy K&H minimum plusz számlacsomagot és K&H ifjúsági,- illetve tervező megtakarítási számlát igényel, szerződést köt
  • K&H ifjúsági vagy tervező megtakarítási számláján minimum 3 000 forint induló összeget befizet
  • a bankszámlához kapcsolódó K&H Maestro/Mastercard érintő bankkártyát igényel és aktivál legkésőbb 2019. augusztus 9-ig
  • 29. életévét még nem, de 16. életévét már betöltötte
  • a K&H Bank Akciós regisztrációs felületét kitölti és regisztrál

A STRAND fesztivál voucher kód felhasználható STRAND fesztivál napi, illetve heti belépőre ezen az oldalon.

A kedvezmény a kód beírásával aktiválódik, mely a végső helyszíni árból kerül levonásra, minden esetben nettó 6.500 forint értékben.

Egy kód csak egyszer használható fel 1 darab belépőre (0. napijegy, 1. napijegy, 2. napijegy, 3. napijegy, 4. napijegy, 3 napos bérlet, 4 napos bérlet, 5 napos bérlet).

A kedvezményes kódot a fesztivál utolsó napjáig lehet felhasználni.

nézd meg a videót! nézd meg a videót!

ifjúsági videó

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. Az Akció részletei a „STRAND fesztivál napi belépőd felét mi álljuk!” Részvételi feltételek tartalmazzák. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó ügyfélszerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, az Üzletszabályzat, a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, továbbá a betéti bankkártya hirdetmények természetes személyek részére tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A feltüntetett EBKM értékek és díjak a 2019. április 1-jén érvényben lévő Hirdetmények szerint kerültek megállapításra.