K&H ifjúsági számlacsomag gyerekeknek – 14 éves korig

  • K&H ifjúsági számla 0 forintos számlavezetési díjjal (EBKM: 0,01%)
  • ismerkedés a pénzügyekkel egyszerűen és biztonságosan
  • díjmentes megtakarítási számla (EBKM: 0,05–0,15%)
  • könnyen használható szolgáltatások
K&H ifjúsági számlacsomag gyerekeknek – 14 éves korig

miért válaszd 14 év alatti gyermekednek a K&H ifjúsági számlacsomagját?

A K&H ifjúsági csomagokat kifejezetten a fiatalok számára alakítottuk ki. Könnyen használható szolgáltatásokat és számos kedvezményt biztosítunk annak érdekében, hogy könnyebbé váljon számodra a korszerű banki szolgáltatások megismertetése gyermekeddel, fokozatosan, lépésről lépésre. 

6–14 éves korig alapszolgáltatások érhetőek el, teljességgel szülői felügyelet mellett.

14 éves kortól pedig a rájuk szabott számlavezetési csomagjainkat kínáljuk, amely szülői hozzájárulással, biztonságos keretek között segíti az első lépéseket a pénzügyi önállósodás útján. Részleteket itt találsz a 14 éves kortól elérhető szolgáltatásainkról.

szolgáltatás

ennyibe kerül

erre lehet használni

számlavezetés

0 forint

itt biztonságban tartható a gyermek pénzének azon része, amit alkalmanként használna. A bankszámla tulajdonosa a gyermek, de a szülő rendelkezik a számla felett. Bankfiókjainkban pénzt lehet rá befizetni, felvenni, utalni vagy átezetni a megtakarítási számlára.

megtakarítási számla

díjmenetes (EBKM: 0,05-0,15%)

Ezen a számlán külön lehet félretenni, gyűjteni. Megtakarítási számla bankszámla nélkül, önállóan is nyitható.

ingyenes készpénzfelvétel

0 forint

Havonta az első, bankszámláról való, K&H bankfiókban és belföldön történő készpénzfelvétel

hogyan nyitható meg a számlacsomag?

hogyan nyitható meg a számlacsomag?

18 éves korig számlát nyitni szülő jelenlétében és hozzájárulásával lehet bármely K&H ügyfélponton.

Számlanyitáshoz szükséges dokumentumok:

  • gyermek iratai: személyi igazolvány, lakcímkártya és diákigazolvány
  • szülő iratai: személyi igazolvány, vagy útlevél, esetleg jogosítvány és lakcímkártya (apai kísérő esetén: születési anyakönyvi kivonat is szükséges)

visszahívást kérek időpontot foglalok

Számlavezetés [K&H ifjúsági számlacsomagok]
Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H e-bank] és [K&H mobilbank]
Betétikártya-szolgáltatás [K&H Mastercard betéti érintőkártya]
SMS szolgáltatás [K&H mobilinfo]
Átutalás belföldön forintban
Rendszeres átutalás
Beszedés
Limitmódosítás
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó Általános szerződési feltételek, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, és az Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a itt a kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Kate a K&H mobilbank alkalmazás részét képező, digitális asszisztens megoldás: amely a K&H mobilbank által nyújtott szolgáltatások könnyebb elérhetőségét, illetve az Ügyfelek tájékoztatását segíti. A feltüntetett EBKM értékek és díjak a hatályos Hirdetmények szerint kerültek megállapításra. A K&H ifjúsági bankszámla OBA által biztosított termék.