K&H ifjúsági számlacsomag középiskolásoknak

 • akár 20 000 forint jóváírással
 • 0 forintos számlavezetési díjjal
 • kövesd költéseidet mobilodon
 • & a bankolásban már Kate is segít
K&H ifjúsági számlacsomag középiskolásoknak

miért válaszd a K&H ifjúsági bankszámlát?

elérhető szolgáltatások és díjak 14-18 éves kor között

 14-18 éves diákoknak

ajánlott számla típus

K&H ifjúsági
számlacsomag 14-18

bankszámla havi díj

0 forint

bankkártya éves díja

Mastercard bankkártya 1. évben 0 forint, majd éves 4 529 forint (50% kedvezmény)

megtakarítási számla online tervezővel havi díj

0 forint

K&H e-bank havi díj

0 forint

K&H mobilbank havi díj

0 forint

K&H mobilinfo sms

0 forint havi díj,
28 forint/sms

nyisd meg ifjúsági számlád és szerezz akár 20 000 forint jóváírást!

nyisd meg ifjúsági számlád és szerezz akár 20 000 forint jóváírást!

mutatjuk, hogyan lehet a tiéd

 • engedélyezd a marketing megkereshetőséget – amennyiben elmúltál 16
 • add meg érvényes e-mail címedet
 • érkezzen legalább 10 000 Ft a számládra, a nyitást követő első hónap végéig
 • további infót a részvételi feltételekben ITT olvashatsz

hasznos tudnivalók és tippek

így fizethetsz kényelmesen és biztonságosan ifjúsági bankkártyáddal

 • könnyedén, egy érintéssel tudsz fizetni érintő bankkártyáddal vagy akár a mobiloddal (legalább Android 5 operációs rendszerrel működő NFC-s okostelefonnal, vagy iPhone (iPhone 6 vagy annál újabb típusok), Apple Watch, iPad vagy Mac készülékeiddel). Ez biztonságosabb, mintha nagyobb összegeket hordanál magaddal készpénzben, és a visszajáróval, illetve az aprókkal sem kell bajlódnod.
 • A Google Pay Android operációs rendszert futtató mobilkészüléken használható, megfelelő iOS operációs rendszerrel működő mobilkészüléken pedig az Apple Pay mobilalkalmazási szolgáltatás használatával digitalizálhatod és használhatod a K&H Bank által kibocsátott Mastercard típusú lakossági betéti vagy hitelkártyádat.
 • online vásárlásaidnál kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni
 • egyenleged online nyomonkövetheted a K&H mobilbankkal, de K&H mobilinfo keresztül SMS-szolgáltatásunkkal  a költéseidről kérhetsz külön SMS értesítést is 
 • a bankszámládról pénzt is tudsz küldeni bárkinek a bankszámlájára, ezt intézheted akár a mobilodról; ez megkönnyíti például az iskolai ügyintézést, díjfizetéseket
 • bankkártyádra beállíthatsz használati limiteket, így még nagyobb biztonságban tudhatod a pénzed
 • már helyi és helyközi közösségi közlekedési jegyeket és bérleteket is vásárolhatsz online, a K&H mobilbankban: https://www.kh.hu/napi-penzugyek/elektronikus-szolgaltatasok/khplusz

így kerülheted el a felesleges költekezést

Hogyan? Leginkább úgy, hogy követed mikor, mire adsz ki pénzt. Nem kell ezt magadnak vezetned, mi nyilvántartjuk Neked akár a K&H mobilbank, vagy K&H e-bank alkalmazásokban nyomon tudod követni mikor, mekkora összeg érkezett bankszámládra és mennyit költöttél el róla,

 • hol, mikor vásároltál a kártyáddal üzletben vagy online, és 
 • hogy állsz jelenleg,
 • limiteket tudsz beállítani bankkártyás vásárlásaidra

így nem folyik ki a kezed közül a pénz és marad arra, ami igazán fontos Neked.

félre tudsz tenni az új telefonra, nyári programokra, tanulmányaidra

Pár száz forintokból is hamar ezrek jönnek össze. Határozd el, mennyit szeretnél összegyűjteni, és mekkora összeget tudsz rendszeresen félretenni. Fontos, hogy kezeld külön azt a pénzt, amit félreteszel attól, amit a napi kiadásaidra használsz. 

 • számlavezetési szolgáltatásod mellé nyithatsz külön K&H ifjúsági megtakarítási számlát, ahol pont így tudod gyűjteni a félretett pénzedet: nem férsz hozzá betéti kártyáddal, így nem tudod véletlenül elkölteni,
 • megtakarítási számládhoz e-bankodban egy online terveződ is van, amiben be tudod állítani, mire gyűjtesz, mennyi kell hozzá és könnyedén nyomon tudod követni, hogy állsz éppen.

Persze amint szükséged van a félretett pénzedre, azt bármikor átteheted normál bankszámládra, és fel tudod használni.

hogyan láss hozzá?

A számlanyitás egyszerű és díjmentes, sőt online is végezhető:

 • info gyűjtés: tekintsd át a szolgáltatásokat. Ha kérdésed lenne, kérhetsz visszahívást, munkatársunk készséggel segít eligazodni.
 • indítás: amennyiben elmúltál 18 éves, igénylésed kényelmesen online el tudod indítani a K&H számlanyitás alkalmazásán keresztül.  Ha mégis előbb bankfiókba mennél, online időpontot tudsz foglalni, így elkerülöd a sorban állást.
 • Amennyiben K&H számlanyitás alkalmazást használod, készítsd elő személyazonosító igazolványod, vagy útleveled, valamint lakcímkártyád.
 • A bankfióki ügyintézéshez kérjük, vidd magaddal személyazonosító igazolványod, lakcímkártyád és diákigazolványod.
 • betétikártya-szolgáltatás: bankkártyád kb. 1 hét alatt elkészül, és postán megküldjük neked. Online számlanyitás esetén digitalizált bankkártyád azonnal rendelkezésre áll. A bankkártyádhoz tartozó PIN kódot elektronikusan küldjük el Neked, ezt bármikor ellenőrizni tudod a K&H mobilbankodban.

tanuló éveid után is kedvező szolgáltatások

A kedvezményes K&H ifjúsági csomagokat kifejezetten azon fiatalok számára alakítottuk ki, akik még tanulnak, nem feltétlenül van állandó munkahelyük, fix megélhetést biztosító havi jövedelmük. Ezen szolgáltatás fennállása alatt esetenként kérhetjük, hogy igazold, hogy tanulói státuszod még mindig fennáll (pl. érvényes diákigazolvánnyal), illetve értesíts minket, ha már megszűnt.

Ha befejezed tanulmányaidat – de legkésőbb 26. életéved betöltésekor – meglévő számlavezetési szolgáltatásod külön szerződéskötés nélkül egy kedvező „felnőtt” számlavezetési szolgáltatásra [K&H lakossági számlacsomag] fog váltani, amely ideális választás már dolgozó pályakezdők számára. Természetesen erről időben fogunk tájékoztatni, és eltérő igényed esetén bármely más szolgáltatási csomagunkat is választhatod, hiszen fontos nekünk, hogy hosszútávon elégedett ügyfelünk legyél.

Már befejezted tanulmányaidat? Ismerd meg fiatal pályakezdők számára ideális megoldásainkat!

okos számlahasználat

 • készpénz helyett használd a bankkártyádat, vagy utalj a számládról
 • intézd online: K&H e-bankodból és K&H mobilbankodból indított tranzakciók (azaz műveletek, például átutalás) kedvezőbb díjszabásúak, mintha bankfiókban intéznéd
 • próbáld havonta maximum 2 db-ra csökkenteni a belföldi készpénzfelvételek számát, mert az 150 ezer forintig díjmentes. K&H automatából vegyél fel készpénzt, mert ott kedvezőbb a díj, mintha ezt más automatából tennéd.
 • ha már túl vagy az ingyenes 2 db belföldi készpénzfelvételen adott hónapban, érdemesebb az átutalást választanod
 • kövesd figyelemmel a számládat, például havonta egyszer nézd át K&H e-bankodban vagy K&H mobilbankodban, milyen banki költségeid voltak.
 • Összegyűjtöttünk pár példát további szolgáltatásokra, amit a Hozzád hasonló ügyfeleink legtöbbször használnak
  • SMS-szolgáltatás [K&H mobilinfo]: SMS-t küldünk, amikor vásárolsz a bankkártyáddal, így azonnal látod, ha azt illetéktelen használná. Havi díjmentes, csak a kiküldött SMS után kell fizetned.
  • készpénzfelvétel belföldön K&H automatából: havonta kétszer 150 ezer forintig 0 forint, a 3. felvételtől azonban tranzakciós költségek is felmerülnek (ez egyfajta adó, amit az államnak fizet meg a bank a tranzakciód után).
   Például: ha összesen 24 ezer forintot szeretnél felvenni egy hónapban, és ezt 2*12 ezer forint összegben teszed, akkor ez díjmentes lesz. Ha viszont 3*8 ezer forintot veszel fel, akkor a 3. felvétel már díjköteles lesz melynek banki díja 712 forint lesz, tranzakciós költsége pedig 48 Ft. 16 éves kortól az ingyenes készpénzfelvétel igénybevételéhez egy nyilatkozatot kell tenned (ebben segít munkatársunk)
  • átutalás belföldön forintban (pénz küldése): díjköteles tranzakció, ha 20 000 forint felett küldesz pénzt, itt is tranzakciós költséged fog jelentkezni.
   Például: ha 4 ezer forintot utalsz át, akkor annak banki díja 102 forint, ezen felül 0 forint ún. tranzakciós költséget kell fizetned – ez egyfajta adó, amit az államnak fizet meg a bank a tranzakciód után, de mivel az átutalásod nem érte el a 20 ezer forintot, nem terheli az átutalásodat ez a díj –, összesen 102 forint költség lesz. Ha 50 000 forintot utalsz át, akkor ennek összes banki költsége 515 forint lesz.
  • átvezetés bankszámlád és megtakarítási számlád között díjmentes

Ezek csak példák, a részletes díjakat a hirdetmények tartalmazzák, ezeket megtalálod a kh.hu/hirdetmenyek oldalon, illetve bármely bankfiókunkban, munkatársainkhoz pedig bármikor fordulhatsz segítségért. kérd munkatársunk segítségét.

 • „Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó”Országos Betétbiztosítási Alap Hirdetményben találod a bankszámládon végzett tranzakciókra vonatkozó díjakat, mint például az rendszeres átutalás (pénzt küldesz valakinek a bankszámlájára), beszedést (csoportos beszedési megbízást) (megbízod a bankot, hogy adott szolgáltató felé teljesítse az esedékes kifizetéseket, például a havi telefonszámlád, így nem Neked kell ezt külön intézned)
 • „Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére”: ebben találod a betétikártya-szolgáltatásra vonatkozó díjakat, mint például a betétikártya-szolgáltatás éves díja, az ATM készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön, ATM-en történő egyenleglekérdezés 

A K&H ifjúsági számlacsomag 18+ az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

gyakran ismételt kérdések

tudok interneten vásárolni a K&H ifjúsági bankkártyámmal?

Igen, a K&H ifjúsági számládhoz tartozó bankkártyád internetes vásárlásokra is használható. Arra figyelj, hogy az internetes tranzakciós limitedet ne lépje túl a tranzakció várható értéke. Internetes tranzakciós limitedet a K&H mobilbankban a kártyaképre kattintva, a „limitmódosítás” menüben módosíthatod.

használhatom külföldön az ifjúsági bankkártyámat?

Igen, a K&H ifjúsági számládhoz tartozó bankkártyád külföldön is használható.

milyen limiteket tudok beállítani bankkártyámhoz?

A K&H mobilbankban ATM készpénzfelvételi-, vásárlási- és internetes tranzakciós limiteket is beállíthatsz.

mi a teendő, ha lejár a bankkártyám érvényességi ideje?

A bankkártyád lejárati hónapja előtt postázzuk az új bankkártyádat, ezzel külön teendőd nincs!

mikor kapom meg a bankszámlámra átutalt pénzt?

Elektronikus átutalás esetén belföldön forintban, az év minden napján, a nap 24 órájában 10 millió forint összeghatárig néhány másodpercen belül teljesül az átutalás.

ha készpénzre van szükségem, hogyan vehetek fel pénzt ifjúsági bankkártyámmal?

Bármely K&H ATM-en van lehetőséged készpénzfelvételre.

A Bank havonta az első két alkalommal, összesen 150 000 forint összeghatárig díj- és költségmentes készpénzfelvételt biztosít a nyilatkozatban kedvezményezett számlaként meghatározott fizetési számlán. Tranzakciós költségek megjelenhetnek (ez egyfajta adó, amit az államnak fizet meg a bank a tranzakciód után). A nyilatkozatot legegyszerűbben a K&H e-bankban a beállítások menüpont ingyenes készpénzfelvétel menüjében lehet megtenni. A működést a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire és pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény 3. sz. melléklete tartalmazza. 

ha utalni szeretnék az ifjúsági bankszámlámról, milyen költségekkel számoljak?

Az átutalás belföldön forintban díjköteles tranzakció, ha 20 000 forint felett küldesz pénzt, itt is tranzakciós költséged fog jelentkezni. Például: ha 4 ezer forintot utalsz át, akkor annak banki díja 102 forint, ezen felül 0 forint úgynevezett tranzakciós költséget kell fizetned – ez egyfajta adó, amit az államnak fizet meg a bank a tranzakciód után, de mivel az átutalásod nem érte el a 20 ezer forintot, nem terheli az átutalásodat ez a díj –, összesen 102 forint költség lesz. Ha 50 000 forintot utalsz át, akkor ennek összes banki költsége 515 forint lesz.

milyen betéti kártyát kapok az ifjúsági bankkártyámhoz?

14 éves kor felett Mastercard dombornyomott érintőkártya jár a K&H ifjúsági számlához.

milyen előnyökkel jár az ifjúsági bankszámla?

Követheted költéseid a mobilodon, fizethetsz okostelefonnal vagy okosórával, mindezt havi díjak nélkül, kedvezményes bankkártya éves díjjal.

szülőként átvehetem gyermekem bankkártyáját a bankfiókban?

A bankkártyát postai úton küldjük ki a megadott lakcímre.

Számlavezetés [K&H ifjúsági számlacsomagok]
Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H e-bank] és [K&H mobilbank]
Betétikártya-szolgáltatás [K&H Mastercard betéti érintőkártya]
SMS szolgáltatás [K&H mobilinfo]
Átutalás belföldön forintban
Rendszeres átutalás
Beszedés
Limitmódosítás
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó Általános szerződési feltételek, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, és az Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a itt a kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Kate a K&H mobilbank alkalmazás részét képező, digitális asszisztens megoldás: amely a K&H mobilbank által nyújtott szolgáltatások könnyebb elérhetőségét, illetve az Ügyfelek tájékoztatását segíti. A feltüntetett EBKM értékek és díjak a hatályos Hirdetmények szerint kerültek megállapításra. A K&H ifjúsági bankszámla OBA által biztosított termék.