online bankszámlanyitás: olyan egyszerű, mint egy szelfi

nyiss bankszámlát otthonról!
2021. március 15.
Online bankszámlanyitás néhány perc alatt, bárhonnan, bármikor, mobilról, azonnal használható digitális bankkártyával. Nem, ez nem álom, hanem a K&H innovációja! Így nem kell többé a bankfiókok nyitva tartásához igazodnod, vagy megvárnod az első vásárlással a bankkártyád megérkezését.

online bankszámlanyitás: olyan egyszerű, mint egy szelfi

Te is mindent a mobilodon intézel? Sosem érsz oda a bankfiókba nyitvatartási időben? A K&H új fejlesztésének köszönhetően már a mobilodon is nyithatsz bankszámlát, a K&H számlanyitás appon keresztül – és még új típusú, NFC-s személyazonosító igazolvány sem kell hozzá! Az online számlanyitás ezen formája mérföldkő a digitális bankolásban, mivel mindössze 3 személyes adatra, 2 igazolványra és 1 szelfire van szükség hozzá. Így:

  • nem kell sorban állnod
  • nem kell igazodnod a bankfiókok nyitva tartásához
  • a számlanyitást percek alatt elintézheted
  • az azonnal elérhető digitális bankkártyáddal pedig rögtön vásárolhatsz!

így nyiss online bankszámlát

Ha már elmúltál 18 éves, magyar állampolgár vagy és még nincsen K&H bankszámlád, akkor az online számlanyitás első lépéseként töltsd le az ingyenes K&H számlanyitás applikációt a Google Play áruházból, vagy az App Store-ból. Készítsd elő a lakcímkártyádat, valamint a személyi igazolványodat vagy az útleveledet, melyeket elegendő lefotóznod a folyamat során, így nincs szükség az adatait bepötyögésére. Készíts egy gyors szelfit, aztán már csak pár lépés az egész, és új K&H számlatulajdonos lehetsz!

online számlanyitás folyamata

fizess azonnal a digitális bankkártyáddal

Tudtad, hogy jellemzően 5 napot kell várnod a számlanyitástól a bankkártya megérkezéséig? A K&H számlanyitás app-pal ez az idő percekben mérhető, hiszen a digitális bankkártyád azonnal elérhetővé válik, így rögtön használhatod online vagy POS terminálon történő vásárlásra. A digitális bankkártyád használatához elegendő, hogy NFC képes okostelefonod legyen (az összes új okostelefon ilyen), így akár Android, akár iOS alapú mobilod, a POS terminálhoz érintve az eszköz bankkártyaként funkcionál. Ha nem NFC képes telefonnal vagy személyi okmánnyal végezted az azonosítási folyamatot vagy nem sikerül beolvasott adataid ellenőriznünk, online nyitott bankszámládat korlátozásokkal használhatod.

A digitális bankkártya mellett természetesen plasztikkártyát is kapsz, ami maximum egy héten belül, postai úton érkezik meg hozzád.

 tipp!

Tudj meg többet arról, hogyan használhatod fizetésre a mobilodat!

 

minden elektronikus szolgáltatást rögtön elérhetsz

A digitális bankkártya mellett, a számlanyitást követően az összes digitális szolgáltatást elérheted a K&H mobilbankon keresztül! Így nemcsak láthatod az egyenlegedet, de módosíthatod a kártyalimitedet, azonnali forint átutalást indíthatsz, biztosítást köthetsz, vagy akár beállíthatod a rendszeres átutalási megbízásokat is, amivel könnyedén rendezheted a számláidat. Így nemcsak a bankkártyádhoz, hanem a napi pénzügyek intézéséhez szükséges legfontosabb szolgáltatásokat is egy helyen érheted el, amivel a számlanyitást követően is időt spórolhatsz.

számlacsomag-választás könnyedén

A K&H mobilbankon keresztül a számlacsomag választás is egyszerűbb! Az első 3 hónapban a díjmentes, kényelmi online számlacsomag előnyeit élvezheted, majd a nyitástól számított 4. hónap 3. munkanapján a tranzakciós szokásaid alapján, a bank javasolja Neked a szokásaidhoz leginkább illő megoldást. Így a későbbiekben azt a szolgáltatást veheted igénybe, ami a legjobban passzol hozzád! A váltást pedig pár gombnyomással elintézheted a K&H mobilbankon keresztül.

biztonságos ez?

Az online számlanyitás épp olyan biztonságos, mint a megszokott bankfióki folyamatok. Az okmányokról nem csak fénykép készül, a folyamat során a bank a valódiságukat és érvényességüket is ellenőrzi biztonsági elemek segítségével. A szelfin kívül mozgóképpel ellenőrizzük, hogy senki nem él vissza személyazonosságoddal, a nyilatkozatokat és szerződéseket pedig pont ugyanúgy a rendelkezésedre bocsátjuk, mint a bankfióki számlanyitás esetén.

internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank, K&H számlanyitási applikáció]
betétikártya-szolgáltatás
limitmódosítás
betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön
számlavezetés
átutalás belföldön forintban
rendszeres átutalás

Kipróbálnád az online számlanyitást? Most extra kedvezménnyel nyithatod meg saját számládat a K&H számlanyitás appon keresztül, így amellett, hogy számlacsomagodat az első 3 hónapban díjmentesen használhatod, most 5000 forint jóváírást is kapsz! Tudj meg többet!

K&H számlanyitás app

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A jóváírásnak, a mobilapplikáció letöltésének és az online számlanyitásnak feltételei vannak. Az online számlanyitás feltételeit az Elektronikus úton történő szerződéskötésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei, a Betéti Bankkártya és Hitelkártya Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus Azonosítású Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata és a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetménye, valamint a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon.