így nyiss kényelmesen, online bankszámlát!

online bankszámlanyitás 3 lépésben, akár már 1 óra alatt

2020. június 28.
Újabb digitális innováció a K&H-nál: bankszámlanyitás az elejétől a végéig online! Ha szeretnéd Te is igénybe venni a digitális bankolás nyújtotta lehetőségeket, kipróbálni a mobilfizetés előnyeit vagy akár személyi kölcsönt igényelni pár perc alatt, appon keresztül, akkor nyiss online bankszámlát, az elejétől a végéig otthonod kényelméből, akár már 1 óra alatt!

(A cikk tartalma frissült: 2024.01.31.)

így nyiss kényelmesen, online bankszámlát 3 lépésben, akár már 1 óra alatt!

A járványhelyzet hatására a digitális szolgáltatások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, elég ha az online vásárlásra, az érintkezésmentes ételrendelésre, az e-mailen keresztüli recept küldésre vagy akár a banki ügyintézésre gondolunk. A digitális bankolás nyújtotta lehetőségek, mint az online bankkártyás fizetés, az appon keresztüli, azonnali forintátutalás, csekkbefizetés, mobilfeltöltés vagy a mobilfizetés kényelme mellett újabb mérföldkőhöz érkeztünk: most már lehetséges teljesen online, személyes megjelenés nélkül is bankszámlát nyitni a K&H-nál, akár már 1 óra alatt is! Mutatjuk a folyamat 3 lépését!

milyen okmányokat készíts elő?

 • lakcímkártya 
 • valamely,  személyazonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány vagy e- személyi,  jogosítvány vagy útlevél)
 tipp!

Jó ha tudod, hogy az online bankszámla igénylést csak 18. életévét betöltött, magyar állampolgár indíthatja el. Ha még nem vagy 18 éves, akkor kattints ide és nézd meg ifjúsági ajánlatainkat!

1. lépés: adatlap kitöltés
 • válaszd ki a számodra legszimpatikusabb számlacsomagot, a bankszámlacsomag választó kalkulátorunk segítségével ide kattintva. A folyamat ezen lépésében érdemes továbbá már előre tájékozódnod a K&H lakossági bankkártyákról és a teljesen ingyenesen elérhető digitális szolgáltatási lehetőségekről, hogy képbe kerülj, milyen előnyökre számíthatsz.
 • kattints a kiválasztott számlacsomag oldalon az „online számlaigénylés” gombra, majd indítsd el az igénylést
 • töltsd ki a számlanyitási adatlapot, ami körülbelül 10 percet vesz igénybe. Az alapadataid mellett itt szükséges megjelölnöd a kiválasztott bankszámlacsomagot, bankkártyát és a kiegészítő szolgáltatásokat, mint pl.: a K&H e-bank, SMS- értesítés stb. Az adatlapon kiválaszthatod továbbá a számlavezető bankfiókodat is, melyet a helymeghatározás engedélyezésével még egyszerűbbé tehetsz, hiszen így a térképes kereső megmutatja a hozzád legközelebb eső bankfiókot!
 • majd a kitöltés végén válassz időpontot telefonos egyeztetésre, egy számodra kényelmes időpontban
2. lépés: telefonos egyeztetés
 • a korábban megadott, számodra alkalmas időpontban a K&H telecenter munkatársai telefonon fognak keresni, mely nagyjából 20 percet vesz igénybe
 • a beszélgetés során további információkat kaphatsz az általad választott számlacsomagról majd kollégáink segítségével közösen eldönthetitek, hogy valóban a választott szolgáltatás illik-e leginkább bankolási szokásaidhoz, életmódodhoz és ez lesz-e számodra árban is a leginkább kedvező
 • ha a beszélgetés során úgy látod, mégis inkább egy másik szolgáltatást választanál, akkor kollégáink segítségével módosíthatod az adatlapodat
 • a szolgáltatás kiválasztását követően már csak 1 lépés marad hátra: időpontot egyeztetni a hívás végén a videós azonosításra
3. lépés: videóazonosítás
 • az online számlanyitás folyamata a kb. 40 perc időtartamú videóazonosítással zárul
 • a videóazonosítás során kerül sor a korábban megadott adatok fixálására, a szerződéses dokumentumok elektronikus átadására és az e-pin kiadására, melynek segítségével elérhetővé válnak a további digitális szolgáltatások ( pl.: mobilbank, e-bank) 
 • a folyamat végén a bankszámlacsomag élővé válik, a bankkártyád pedig a hozzá tartozó PIN kóddal postázásra kerül, így ennek átvételéhez sem szükséges a bankfiókba bemenned

Számlavezetés
Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank]
Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H e-bank]
SMS-szolgáltatás
Telefonos banki szolgáltatás [K&H TeleCenter]
Átutalás belföldön forintban
Betétikártya-szolgáltatás
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön

Ugye, hogy gyors és kényelmes a folyamat? Ha szeretnéd Te is kipróbálni, akkor tudj meg többet a K&H számlacsomagokról és bankolj digitálisan!

K&H számlacsomag választó

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, az Általános szerződési feltételek a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére hirdetmények tartalmazza, melyek megtekinthetőek a bankfiókban vagy a kh.hu weboldalon.