kötelező biztosítás 3 kattintással

2020. augusztus 26.
Nem kötelező bonyolultnak lennie: a hazai bankok közül elsőként, a K&H mobilbankban már 3 kattintással is tudunk díjat kalkulálni, és utána már csak pár kattintással megköthető a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás! Egyszerű és gyors kalkuláció, majd szerződéskötés, mindez akár pár perc alatt.

kötelező biztosítás 3 kattintással

Az innovatív megoldások iránt elkötelezett K&H-nál már eddig is lehetőség volt kényelmesen és gördülékenyen, online kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni, ám a mobilbankon keresztül köthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás még ennél is tovább egyszerűsíti a folyamatot az autósok számára. Az innovációnak köszönhetően elegendő csupán 3 adatot megadni: a jármű rendszámát, a bonus-malus fokozatot, valamint a biztosítás kezdetének dátumát. Majd a szóban forgó adatok megadása után szinte azonnal elkészül a díjkalkuláció, amit ha az ügyfél elfogad, akkor a szerződés egyből megköthető. A biztosítási díjat a mobilbankban elérhető bármelyik bankkártyával azonnal tudjuk rendezni, a biztosítási szerződést pedig akár papíralapon, akár elektronikusan is kérhetjük.

digitalizálódó piac

„A digitális megoldásokkal időt és energiát takarítunk meg ügyfeleinknek. Újabb szintlépést jelent, hogy mostantól már a kötelező felelősségbiztosítás is néhány perc alatt megköthető a K&H mobilbankban.” – üdvözölte Kaszab Attila, a K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese az új megoldást.

A K&H Biztosító meghatározó szereplőnek tekinthető a piacon, hiszen a jelenlegi, 1 millió kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szerződésével, a piaci részesedése 17 százalékos. 2020 első negyedévében a K&H Biztosító díjbevétele a nem-élet üzletágban 16,7 milliárd forint volt, ami éves összehasonlításban 6 százalékos növekedésnek felel meg. A nem-élet biztosítási termékek háromnegyed részét teszi ki a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

Az új fejlesztés illeszkedik a K&H Csoport digitális csatornák fejlesztését célzó stratégiájába, így rövid és hosszú távon is növekedést hozhat. Nem ez az első hasonló fejlesztés, idén májustól már utas- és lakásbiztosítást is köthetnek az ügyfelek a K&H mobilbankban, pár hete pedig elindult a lakásbiztosítások esetében az azonnali kárkifizetés lehetősége.

A mobilos kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kötési megoldást egyelőre a K&H 432 ezer mobilbanki eléréssel rendelkező ügyfele használhatja, ám az újdonság akár egy ok is lehet a kényelmes megoldások kedvelőinek, a bankváltásra.

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mobilbanki megkötésével kapcsolatban ide kattintva érhető el bővebb információ. Még nem vagy K&H ügyfél és nincs mobilbankod? Most 32% kedvezménnyel kötheted meg online kötelező gépjármű-felelősségbiztosításodat!

Válaszd autódhoz a K&H gépjárműbiztosításait, amiket kényelmesen online, pár perc alatt megköthetsz! Tudj meg többet!

K&H kötelező biztosítás K&H casco biztosítás