K&H SZÉP Kártya munkáltatóknak belépés

A hivatkozott funkció mobil nézetben nem elérhető!

Kedves Ügyfelünk!

A K&H Bank SZÉP Kártya belépési felülete külső technikai okok miatt átmenetileg megváltozott. Jelenleg az alábbi „belépés” gombra kattintva érhetik el szolgáltatásainkat, amik a megszokott K&H SZÉP Kártya felületekkel megegyező biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. A belépést követően a rendszerben minden funkció és szolgáltatás változatlanul elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket nagyon köszönjük.

Üdvözlettel:
K&H Bank

belépés

változások 2018. december 1-től

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló 76/2018-as kormányrendelet változást hozott a szerződéskötés, és az utalványfeltöltés jelenlegi folyamatához képest. 

A K&H Csoport továbbra is folytatja a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos tevékenységét és mindenben megfelel az új rendeletben szereplőknek. 2018. december 1-vel megtörtént az átállás, amelyről bővebb tájékoztatást ezen az oldalon talál. Angol és magyar nyelvű tájékoztatóinkat az alábbi linkeken tudja letölteni:

Amennyiben Ön szerződött partnerünk, annak érdekében, hogy a tájékoztatások a későbbiekben közvetlenül is eljussanak Önhöz, kérjük, lépjen be a K&H Bank SZÉP Kártya MUNKÁLTATÓ internetes felületre és ellenőrizze, szükség esetén aktualizálja az elérhetőségét, különös tekintettel a címadatokra (székhely, postai levelezési cím, e-mail cím).

Az alábbi jelentős változásokra hívjuk fel a figyelmét:

  1. A SZÉP Kártya elveszíti utalvány jellegét. A SZÉP Kártya készpénz-helyettesítő fizetési eszközzé vált (bankkártya) és mögötte 3 alszámlán (fizetési számlán) van nyilvántartva a juttatás összege pénzeszköz formájában. A 3 alszámla korlátozott rendeltetésű, azaz az egyes alszámlákról csak meghatározott célokra költhet a kártyatulajdonos.
  2. A juttatások feltöltési módja megváltozott. Minden munkáltatónak egyenként, banki átutalással kell elutalni a munkavállaló három GIRO képes számlájára a juttatás összegét. A K&H SZÉP Kártya munkáltatói felületen keresztül elérhető K&H SZÉP Számla GIRO alszámla lekérdező használatához készített segédletet az alábbi linken tudja letölteni.
  3. A munkáltató általi kártyaigénylés megszűnt. A munkavállalóknak közvetlenül kell a SZÉP Kártya kibocsátónál számlát nyitni és kártyát igényelni.