K&H SZÉP Kártya munkáltatóknak belépés

A hivatkozott funkció mobil nézetben nem elérhető!

Kedves Ügyfelünk!

A K&H Bank SZÉP Kártya belépési felülete külső technikai okok miatt átmenetileg megváltozott. Jelenleg az alábbi „belépés” gombra kattintva érhetik el szolgáltatásainkat, amik a megszokott K&H SZÉP Kártya felületekkel megegyező biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. A belépést követően a rendszerben minden funkció és szolgáltatás változatlanul elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket nagyon köszönjük.

Üdvözlettel:
K&H Bank

belépés

változások a jövőben

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló új kormányrendelet (76/2018. (IV. 20. Korm.)) változást fog hozni a szerződéskötés, és az utalványfeltöltés jelenlegi folyamatához képest. 

A K&H Csoport továbbra is folytatja a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos tevékenységét és mindenben meg kíván felelni az új rendeletben szereplőknek, melynek életbe lépéséig (várhatóan 2018. novemberig) a jelenlegi folyamatok szerint, változatlan feltételekkel működik a SZÉP Kártya rendszer.

A munkáltatókat érintő változásokkal kapcsolatosan folyamatosan aktualizáljuk oldalunkat, így érdemes visszalátogatni az új információkért.

Annak érdekében, hogy a tájékoztatások közvetlenül is eljussanak Önhöz, kérjük, lépjen be a K&H Bank SZÉP Kártya MUNKÁLTATÓ internetes felületre és ellenőrizze, szükség esetén aktualizálja az elérhetőségét, különös tekintettel a címadatokra (székhely, postai levelezési cím, e-mail cím).

Az alábbi jelentős változásokra hívjuk fel a figyelmét:

1. A SZÉP Kártya elveszíti utalvány jellegét. A SZÉP Kártya a jövőben egy készpénz-helyettesítő fizetési eszközzé válik (bankkártya) és mögötte 3 alszámlán (fizetési számlán) lesz nyilvántartva a juttatás összege pénzeszköz formájában. A 3 alszámla korlátozott rendeltetésű lesz.

2. A juttatások feltöltésének jelenlegi módja meg fog változni. Minden munkavállalónak egyenként, banki átutalással kell elutalni a munkavállaló három GIRO képes számlájára a juttatás összegét. 

3. A kártyaigénylés jelenlegi módja a változások életbe lépésével meg fog szűnni. A munkavállalóknak közvetlenül kell a SZÉP Kártya kibocsátónál számlát nyitni és kártyát igényelni, ennek következtében megszűnik a munkáltató részéről történő kártyaigénylés.

Ezúton tájékoztatjuk még, hogy Társaságunk az EU 2016/679. számú Általános Adatvédelmi Rendelete („GDPR”) 4. cikk 1. pontja szerint „személyes adatnak” minősülő információkat kezel. Ezen személyes adatok kezeléséről, valamint az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a K&H Márkacsoport a www.kh.hu/adatvedelem oldalon ad tájékoztatást.