K&H SZÉP Kártya kártyabirtokosoknak belépés

A hivatkozott funkció mobil nézetben nem elérhető!

Kedves Ügyfelünk!

A K&H Bank SZÉP Kártya belépési felülete külső technikai okok miatt átmenetileg megváltozott. Jelenleg az alábbi „belépés” gombra kattintva érhetik el szolgáltatásainkat, amik a megszokott K&H SZÉP Kártya felületekkel megegyező biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. A belépést követően a rendszerben minden funkció és szolgáltatás változatlanul elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket nagyon köszönjük.

Üdvözlettel:
K&H Bank

belépés

változások a jövőben

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló új kormányrendelet (76/2018. (IV. 20. Korm.)) változást fog hozni a K&H SZÉP Kártya igénylés és az utalványfeltöltés jelenlegi folyamatához képest.

A K&H Csoport továbbra is folytatja a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos tevékenységét és mindenben meg kíván felelni az új rendeletben foglaltaknak, melynek életbe lépéséig (várhatóan 2018. novemberig) a jelenlegi folyamatok szerint, változatlan feltételekkel működik a kártyaigénylés folyamata.

A változásokkal kapcsolatosan folyamatosan aktualizáljuk oldalunkat, így érdemes visszalátogatni az új információkért.

Annak érdekében, hogy a tájékoztatások közvetlenül is eljussanak Önhöz, kérjük, lépjen be a K&H Bank  SZÉP Kártya kártyabirtokos internetes felületre és ellenőrizze, szükség esetén aktualizálja személyes adatait, különös tekintettel a címadatokra (állandó lakcím, postai levelezési cím, e-mail cím).

Annak érdekében, hogy időben fel tudjon készülni, egy jelentős jövőbeli változásra hívjuk fel a figyelmét:

A kártyaigénylés jelenlegi módja a változások életbe lépésével meg fog szűnni, azonban ez a jelenlegi kártyabirtokosokat és a 2018 novemberéig kártyát igénylőket nem érinti.

Az új SZÉP Kártya igénylő magánszemélyeknek 2018 decemberétől közvetlenül kell a kártyakibocsátónál számlát nyitni és a kártyát megigényelni, ennek következtében megszűnik a munkáltató által – a munkavállaló számára – történő kártyaigénylés.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az EU 2016/679. számú Általános Adatvédelmi Rendelete („GDPR”) 4. cikk 1. pontja szerint „személyes adatnak” minősülő információkat kezel. Ezen személyes adatok kezeléséről, valamint az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a K&H Márkacsoporta www.kh.hu/adatvedelem oldalon ad tájékoztatást.