K&H SZÉP Kártya kártyabirtokosoknak belépés

  • a K&H SZÉP Kártya kártyarendszerbe történő belépéshez kártyaszámra, valamint a kezdeti jelszóra van szükség (a kezdeti jelszót a kártyaátvételi nyomtatvány tartalmazza)
  • az első belépés alkalmával a rendszer automatikusan kéri a kezdeti jelszó megváltoztatását
  • ha elfelejtetted a jelszavadat, használd az „elfelejtett jelszó” funkciót, ha továbbra sem tudsz belépni, úgy telefonon a K&H TeleCenter +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámán (7-es menüpont, K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat) kollegáink segítségedre lesznek.
     

belépés

A hivatkozott funkció mobil nézetben nem elérhető!

változások!

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló új kormányrendelet (76/2018. (IV. 20. Korm.)) változást fog hozni a K&H SZÉP Kártya igénylés és az utalványfeltöltés jelenlegi folyamatához képest.

A K&H Csoport továbbra is folytatja a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos tevékenységét és mindenben meg kíván felelni az új rendeletben foglaltaknak.

  • ha már rendelkezel K&H SZÉP Kártyával, a változásokkal kapcsolatos további részletekért, kérjük, látogass el a kh.hu/szepkartyainfo oldalra, ahol további hasznos információkat találsz
  • annak érdekében, hogy a tájékoztatások közvetlenül is eljussanak Hozzád, kérjük, lépj be a K&H Bank  SZÉP Kártya kártyabirtokos internetes felületre és ellenőrizd, szükség esetén aktualizáld személyes adataidat, különös tekintettel a címadatokra (állandó lakcím, postai levelezési cím, e-mail cím)