K&H SZÉP Kártya elfogadó belépés

A hivatkozott funkció mobil nézetben nem elérhető!

Kedves Ügyfelünk!

A K&H Bank SZÉP Kártya belépési felülete külső technikai okok miatt átmenetileg megváltozott. Jelenleg az alábbi „belépés” gombra kattintva érhetik el szolgáltatásainkat, amik a megszokott K&H SZÉP Kártya felületekkel megegyező biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. A belépést követően a rendszerben minden funkció és szolgáltatás változatlanul elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket nagyon köszönjük.

Üdvözlettel:
K&H Bank

belépés

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a 311/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet módosította a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló 76/2018. (IV. 20.) Korm. rendeletet, ami alapján a Szolgáltató részére felszámításra kerülő jutalék maximális mértéke 2019. január 1. napjától 3,6% A minimum 12 forintos jutalékmérték azonban változatlan marad.

A változásokkal kapcsolatosan folyamatosan aktualizáljuk oldalunkat, így érdemes visszalátogatni az új információkért.

Annak érdekében, hogy a tájékoztatások eljussanak Önhöz közvetlenül, kérjük, lépjen be a K&H Bank SZÉP Kártya elfogadó internetes felületre és ellenőrizze, szükség esetén aktualizálja az elérhetőségét, különös tekintettel a címadatokra (székhely, postai levelezési cím, e-mail cím).