K&H SZÉP Kártya elfogadó belépés

A hivatkozott funkció mobil nézetben nem elérhető!

Kedves Ügyfelünk!

A K&H Bank SZÉP Kártya belépési felülete külső technikai okok miatt átmenetileg megváltozott. Jelenleg az alábbi „belépés” gombra kattintva érhetik el szolgáltatásainkat, amik a megszokott K&H SZÉP Kártya felületekkel megegyező biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. A belépést követően a rendszerben minden funkció és szolgáltatás változatlanul elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket nagyon köszönjük.

Üdvözlettel:
K&H Bank

belépés

változások a jövőben

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló új kormányrendelet (76/2018. (IV. 20. Korm.)) változást fog eredményezni a K&H SZÉP Kártya elfogadás jelenlegi folyamatához képest.

A K&H Csoport továbbra is folytatja a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos tevékenységét és mindenben meg kíván felelni az új rendeletben foglaltaknak, melynek életbe lépéséig (várhatóan 2018. novemberig) a jelenlegi folyamatok szerint fog történni a K&H SZÉP Kártya elfogadása és elszámolása.

A változásokkal kapcsolatosan folyamatosan aktualizáljuk oldalunkat, így érdemes visszalátogatni az új információkért.

Annak érdekében, hogy a tájékoztatások eljussanak Önhöz közvetlenül, kérjük, lépjen be a K&H Bank SZÉP Kártya elfogadó internetes felületre és ellenőrizze, szükség esetén aktualizálja az elérhetőségét, különös tekintettel a címadatokra (székhely, postai levelezési cím, e-mail cím).

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az EU 2016/679. számú Általános Adatvédelmi Rendelete („GDPR”) 4. cikk 1. pontja szerint „személyes adatnak” minősülő információkat kezel. Ezen személyes adatok kezeléséről, valamint az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a K&H Márkacsoport a www.kh.hu/adatvedelem oldalon ad tájékoztatást.