K&H rendszeres befektetési program

lépj be a befektetések világába!

  • már kis összeggel elindíthatod
  • rendszeres befektetéssel folyamatosan gyarapíthatod vagyonodat úgy, hogy befektetéseid kockázata csökkenhet, ráadásul a hozam újabb hozamot termelhet
  • nagyobb összegű kiadásaidra kezdj el időben félretenni, hogy könnyen valóra válthasd álmaidat
K&H rendszeres befektetési program
indíts rendszeres befektetést mobilon!
És most akár a mobilodon is elindíthatod! elindítom

mi az a rendszeres befektetés?

milyen céljaid elérésében segít a K&H rendszeres befektetési program?

részletek

Hiába próbálkozol, mindig elfogy a fizetésed a hónap végére? Esetleg sikerül félrerakni belőle, de félsz, hogy nem eleget? Megmutatjuk, hogyan építsd fel tudatosan és okosan saját befektetéseidet.

K&H rendszeres befektetési program

Jövődet csak akkor vagy képes aktívan befolyásolni, ha folyamatosan gondolsz arra, mit hozhatnak a következő évek, évtizedek.

A „sok kicsi sokra megy” szólást szinte mindenki ismeri. A mai fogyasztói kultúrában azonban úgy tűnik, egyre nehezebb ezt a bölcsességet megfogadni. Sőt, még rá is csodálkozunk szüleinkre, nagyszüleinkre, akik kevesebb jövedelemből is képesek voltak félretenni. Pedig Te is megteheted ezt!

a rendszeres befektetés főbb jellemzői

  • minden befektetés esetén kulcskérdés az időzítés. A befektetési szakértők azonban gyakran beszélnek arról, hogy gyakorlatilag lehetetlen megtalálni a piac legalsó pontját, ahol érdemes beszállni egy befektetésbe. A rendszeres megbízás ebben is segít, hiszen minden egyes vásárlással egy előre meghatározott időpontban, de mindig külön ponton szállsz be a piacra. Ez teríti a beszállási kockázatot, sokkal biztonságosabbá teszi a befektetést.
  • a befektetés hozama is hozamot tud termelni, ezt kamatos kamat hatásnak hívjuk. Hosszú távon a kamatos kamat hatás révén olyan többletpénzt kaphatsz, amelyért az ujjadat sem kell megmozdítani.
  • rendszeresen megtakarítani rövid- és hosszú távú célokra egyaránt lehetséges és érdemes. Tehetsz félre rendszeresen például egy családi utazására, vagy akár saját nyugdíjadra is.
  • egyidejűleg bármennyi rendszeres megtakarításod lehet. Megbízásaid számát azokhoz a célokhoz igazíthatod, amelyekre félre akarsz tenni. Különböző rendszeres megbízások különböző nyíltvégű befektetési alapokhoz, vagy életbiztosításokhoz kapcsolódhatnak céljaid szerint.
  • havonta kis összeg is félretehető
  • rendszeres befektetési jegy vételt rövid- és középtávra érdemes indítanod, míg életbiztosítást közép- és hosszú távra érdemes kötnöd, amelyhez életbiztosítás és egyéb kiegészítő biztosítások is kapcsolódnak

hogyan takaríts meg rendszeresen?

Elegendő egyszer megbízást adnod a K&H Banknak akár személyesen, akár e-bankon keresztül, és ellenkező utasításig a Bank vagy a Biztosító rendszeresen levonja számládról a megjelölt összeget. A megbízás érvényessége alatt a K&H Bank és a K&H Biztosító a megjelölt összeget a céljaidnak megfelelő megtakarítási formába helyezi.

A nyíltvégű befektetési alapokban való megtakarításhoz két megbízást kell adnod. Egyikkel megbízod a Bankot, hogy vonja le a bankszámládról a megjelölt összeget és utalja azt az értékpapírszámládhoz kapcsolt ügyfélszámládra (rendszeres átutalási megbízás). A másik megbízás arról szól, hogy melyik befektetési alap befektetési jegyét vásárolja meg a Bank a javadra és helyezze azt értékpapírszámládra (rendszeres befektetési jegy vételi megbízás). Életbiztosítás esetén elég egy csoportos díjbeszedési megbízást megadnod.

Nyíltvégű befektetési alapokra szóló rendszeres befektetési megbízást lehet adni normál értékpapírszámlára, tartós befektetési számlára vagy nyugdíj-előtakarékossági számlára.

További tudnivalók a rendszeres befektetési jegy vételről a befektetési és kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzatban, továbbá a Befektetési szolgáltatásokra és értékpapír műveletekre vonatkozó hirdetményben. Életbiztosítások esetén azok szerződési feltételei az irányadóak.

kapcsolódó dokumentumok

Üzletszabályzat
hirdetmény - természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan
hirdetmény - befektetési szolgáltatásokra és értékpapír műveletekre vonatkozóan természetes személyek és vállalati ügyfelek részére

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató marketingjellegű közleménynek minősül és nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a lakossági hitelek Általános szerződési feltételei, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, a K&H betéti bankkártya és hitelkártya természetes személyek részére hirdetmények, a K&H forint folyószámlahitel hirdetmény, a Befektetési és kiegészítő szolgáltatások Üzletszabályzata, a befektetési szolgáltatások és értékpapír műveletek díjhirdetménye, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza. A programban résztvevő befektetési alapok kezelője a KBC Asset Management N.V. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja. A biztosítás feltételeit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazza. A Bank a kondíciók megváltoztatásának, valamint az Akció visszavonásának jogát fenntartja.
kapcsolat