még több szolgáltatás a mobilbankban

még több szolgáltatás költözik a telefonokba

2020. június 17.
A mobilod nélkül ki sem lépsz az ajtón? Ezen keresztül vásárolsz, csekkolod a menetrendet, olvasod a híreket vagy beszélgetsz a barátokkal? Miért ne vágnád zsebre a pénzügyeidet is?! A K&H ingyenes mobilbank applikációjában kényelmesen és gördülékenyen kezelheted pénzügyeidet; új fejlesztéseinknek köszönhetően pedig még több dolgot intézhetsz akár az ágyból is. Mutatjuk az újdonságokat!

mobilbankból szinte mindent: még több szolgáltatás költözik a telefonokba

Folyamatos digitális fejlesztéseink keretében azon dolgozunk, hogy szélesítsük az elektronikus megoldások palettáját, azért, hogy a pénzügyek intézése egyre kényelmesebb és gördülékenyebb lehessen. Ezért teszünk elérhetővé egyre több szolgáltatást az Android és iOS eszközökre is ingyenesen letölthető K&H mobilbank applikációnkban, melyek eddig csak az e-bankon keresztül vagy személyes tájékoztatás útján voltak elérhetőek. Appunk több mint 300 000 aktív felhasználója igazolja, hogy az innovációkra nagy az igény, hiszen manapság már szinte mindent az okostelefonunkon keresztül intézünk, beleértve a pénzügyeket is.

bankszámla mindig kéznél

A K&H mobilbank szolgáltatásainak palettája már eddig is számos kényelmi szolgáltatást tett elérhetővé. A teljesség igénye nélkül:

  • azonnali egyenleg ellenőrzés, hogy tudd, mennyi pénz van a kártyádon
  • számlatörténet megtekintése, az átlátható költésekért
  • zárolt összegek megtekintése
  • forintátutalás, akár azonnal is
  • bankkártya limitmódosítás, a gördülékeny vásárlásokért
  • csekkbefizetés
  • mobilfeltöltés, bármely mobilszolgáltatóhoz tartozó telefonszámra
  • ATM és fiókkereső

Csak hogy a legnépszerűbbeket említsük. A biztonságot pedig az app megnyitásához beállított mPIN-kód garantálja, így a mobilod esetleges elvesztése esetén sincs miért aggódnod.

megmondja az okostelefon

Az említett praktikus funkciók mellett, innovatív fejlesztéseinknek köszönhetően ezentúl már a mobilbankon keresztül azt is bármikor megnézheted, hol tartasz a hiteleddel, legyen szó lakáshitelről, személyi kölcsönről vagy éppen babaváró hitelről. Láthatod, hogy mennyi az aktuális tőketartozásod, mennyi idő van még a futamidő végéig; és elindíthatod mobilról is a teljesen online személyi kölcsön igénylést is.

Emellett ellenőrizheted megtakarításaidnak, befektetéseidnek egyenlegét is! Jelenleg a K&H-nál közel 650 ezer ügyfél vezet bankszámlát, vagy megtakarítási számlát, értékpapírszámlával pedig több mint 120 ezren rendelkeznek. Ők, természetesen, ha van mobilbankjuk, mostantól ellenőrizhetik a K&H-s mobilbankon keresztül a betéti számláikat és – ha van – akkor a devizabetéteiket is.  A mobilbankban 2020 májusától látható, hogy mikor jár le a lekötött betét, mikor lesz a következő fordulónap, ahogyan az is, hogy a kamatokkal együtt mekkora összeg van az adott betéti számlán.

Az innovációknak köszönhetően a befektetések is bekerültek a mobilbankba: a szóban forgó ügyfelek a teljes portfóliójuk értékét, a szabadon elérhető pénz összegét is megnézhetik, emellett természetesen az értékpapírok – legyenek azok forint- vagy devizaalapúak – aktuális értékét külön-külön is megtekinthetik.

pár gombnyomásra a biztonságtól

Az új fejlesztések a biztosítások terén is mérföldkövet jelentenek! A lakásbiztosítás és utasbiztosítás mobilbankon keresztül történő megkötését a magyarországi bankok közül elsőként a K&H tette lehetővé, 2020 májusától; így még egyszerűbbé és gyorsabbá válik a biztosításkötés. Az egyéni utasbiztosítást már eddig is csak online lehetett megkötni Bankunknál, de most „beköltözött” a mobilbankba is. 
A biztosítások megkötéséhez szükséges számos személyes adatot már nem kell megadni, mert a mobilbankba történő belépéssel  az alkalmazás ezt felismeri és betölti a felhasználóról. 
Kényelmessé válik az első biztosítási díj kiegyenlítése is: csak ki kell választani, melyik K&H-s bankkártyádról szeretnéd befizetni és megtörténik a díj rendezése. A biztosítási kötvényt pedig e-mailen azonnal kézhez kaphatod.

internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank]
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H e-bank]
számlavezetés
átutalás belföldön forintban
betétikártya-szolgáltatás
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön vagy külföldön
limitmódosítás
K&H személyi kölcsön THM1: 5,9% THM2 2021. január 1-jétől: 8,1%–13.8%

Szívesen kipróbálnád innovációinkat? Kattints, tudj meg többet a K&H mobilbankról és kezeld pénzügyeidet a mobilodon gyorsan és gördülékenyen, akkor, amikor Neked kényelmes!

K&H mobilbank

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére hirdetmények tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja. A biztosítás feltételeit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazza. A személyi kölcsön vonatkozásában a termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek lakossági hitelre vonatkozóan és a Személyi kölcsön hirdetmény tartalmazza. Részletek a www.kh.hu honlapon és a K&H bankfiókokban. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá.

személyi kölcsön kalkulátor

egyszerűen, gyorsan, ingatlanfedezet nélkül!
nettó 400 ezer forint feletti jövedelem
forint
év