bankszámlák összehasonlítása a legegyszerűbben

így válassz számlacsomagot

nyiss bankszámlát otthonról!
2021. május 24.
Egy új bankszámla nyitása komoly kérdéseket vethet fel és akár hosszas fejtörést is okozhat a bankszámlák összehasonlítása. A különböző bankok rendkívül sokszínű palettával rendelkeznek, amin, ha szeretnél kiigazodni, hosszú időt kell szánnod az apróbetűs részek olvasgatására és a kínálat tanulmányozására. Ha már égető szükségét érzed egy új bankszámlának, de hetek óta csak tologatod a kérdést, válaszd a K&H számlanyitás applikáción keresztüli online lehetőségét, ahol minden eddiginél egyszerűbben találhatod meg a hozzád illő számlacsomagot!

(A cikk frissült: 2022. március 8.)

így válassz számlacsomagot a legegyszerűbben!

számlanyitás eddig

Számlanyitásra egészen a közelmúltig két lehetőséged létezett: vagy bementél az első útba eső bankfiókba, és elfogadtad azt a számlacsomagot, amit az ügyintéző ajánlott; vagy hosszas kutatómunka és a bankszámlák összehasonlítása után kiválasztottad az ideálisnak tűnő ajánlatot (ami után még mindig napokat kell várnod, hogy ténylegesen a kezedben tudhasd és használhasd is a bankkártyádat).

online bankszámlanyitás most

Az online bankszámlanyitás azonban jelentősen leegyszerűsíti ezt a folyamatot. A K&H számlanyitás applikáción keresztül például már pár perc alatt megnyithatod az új számládat, bárhonnan, bármikor, mobilról, anélkül, hogy sorban kellene állnod a bankfiókban nyitva tartási időben. És most jön a legjobb rész: a bankkártyádat virtuálisan azonnal elérheted! Jól olvastad: azonnal! Vagyis nem kell megvárnod az első vásárlással a plasztikkártya megérkezését, hiszen az Apple Pay vagy a Google Pay segítségével azonnal fizethetsz – bármilyen okostelefonod is van. 

fókuszban a szokásaid – vagyis Te!

De hogyan lehetsz biztos benne, hogy nem csak kényelmesen, hanem kedvező feltételekkel is bankolsz?

Az első 3 hónapban nincs semmi más teendőd, mint használni a pénzügyi szolgáltatásokat, a napi rutinod szerint. Kimenő és bejövő utalások, online rendelések, érintésmentes fizetés mobillal, készpénzfelvétel, parkolás, számlaegyenleg ellenőrzés: intézz mindent a szokásos módon! Majd a próbaidőszak leteltével az alkalmazás ajánl neked egy olyan csomagot, ami a leginkább illeszkedik szokásaidhoz.

A hozzád illő ajánlat megtalálásához, a próbaidőszak alatt a bank figyelembe veszi a készpénzfelvételi szokásaidat, az eseti átutalások gyakoriságát, a beszedési megbízások gyakoriságát, a bankkártyával végzett tranzakcióidat, a bankszámládra rendszeresen beérkező pénzösszegeket, valamint a K&H-nál lévő megtakarításaid és befektetéseid összegét, illetve egyéb igénybe vett szolgáltatásaidat. Tehát röviden, minden olyan tényezőt, amit saját magad is áttekintesz, amikor az ajánlatok közül válogatsz. A különbség annyi, hogy itt ez a folyamat automatikus, így akár megspórolhatod a kereséssel/ összehasonlítással töltött időt.

a bankszámlák összehasonlítását mi intézzük

Az applikáció tehát az első 3 hónapban mutatott pénzügyi viselkedésed alapján felajánlja a számodra legmegfelelőbb számlacsomagot. Ezt a javaslatot egy kattintással a K&H mobilbankban el is tudod fogadni, azonban, ha úgy érzed, hogy a javasolt számlacsomag nem illik hozzád, módosíthatod is. Erre bármikor lehetőséged van, bármely okos plusz, illetve ifjúsági 18+-os, valamint alapszámla esetén. Sőt, a lehetőséggel (pár extra kattintással) azok is élhetnek, akik nem az applikációban, hanem hagyományos módon, bankfiókban nyitották.

internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank, Google Pay, Apple Pay]
Betétikártya-szolgáltatás [K&H lakossági bankkártyák]
Hitelkártya-szolgáltatás [K&H hitelkártyák] THM: 26,2%
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön vagy külföldön
Készpénzfelvétel belföldön vagy külföldön
limitmódosítás
számlavezetés [K&H kényelmi plusz számlacsomag]

 

Használd ki a lehetőséget: válaszd díjmentesen az első 3 hónapban a legnagyobb tudású K&H-s számlát, hogy az azt követő időszakban egy személyre szabott csomagot kaphass, és a lehető legjobb banki élményben részesülhess. A bankszámlák összehasonlítása tehát a mi feladatunk, irány a K&H online számlanyitás!

K&H online számlanyitás

A Google Play a Google Inc. védjegye. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Garmin Pay™ a Garmin Ltd. vagy leányvállalatai védjegye.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a K&H Bank Üzletszabályzata, az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére, a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes weboldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá.