K&H prémium tőkevédett Latin-Amerika alap

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H prémium tőkevédett Latin-Amerika alap futamideje 2014. szeptember 19. napján lejárt.


 • 100%-os tőkevédelem 
 • részesedés a brazil, a mexikói és a chilei részvénypiacok teljesítményéből 
 • prémium banki ügyfeleink részére

ide kattintva megtekintheti a piaci kilátásokról szóló filmünket

 

 

 

legfontosabb tudnivalók

 

 

jegyzési időszak
2011. október 3. – november 11.
tőkevédelem
100%
elérhető legmagasabb hozam
(a teljes futamidőre)
40% (EHM: maximum 12,48%)
mögöttes befektetés
brazil, mexikói és chilei részvényindexek teljesítményét követő tőzsdén kereskedett indexkövető alapokból alkotott kosár (iShares MSCI Brazil – 33,33%, iShares MSCI Mexico – 33,33%, iShares MSCI Chile – 33,33%, az alapok dollár elszámolásúak)
részesedés a kosár teljesítményéből
65%
futamidő
2 év és 10 hónap (2011. november 21.– 2014. szeptember 19.)

 

 

 

 

kinek ajánljuk?

 

 

 • aki lehetőséget lát a latin-amerikai részvénypiacokban 
 • aki előnyben részesíti a különleges befektetéseket 
 • akinek fontos a tőke védelme, de a magas hozam lehetősége is

 

 • megtakarításához bármikor hozzá szeretne férni 
 • megtakarítását szívesen helyezné olyan formába, amely önmagában is egy teljes portfolió 
 • olyan megtakarítást keres, amelyben az Ön biztonsági igényének megfelelő befektetések találhatók

 

 

 

az Ön igényeihez alkalmazkodva

 

 

 • amennyiben a latin-amerikai részvénypiacok jó teljesítményt nyújtanak, az alap a tőke védelmén felül ennek eredményéből is részesedést nyújt 
 • ha az alapot K&H tartós befektetési számlára vásárolja, megtakarítása kamatadó-kedvezményt vagy kamatadó-mentességet élvezhet 
 • ha K&H nyugdíj-előtakarékossági számlán helyezi el megtakarítását, a kamatadót nem kell megfizetnie, így még magasabb hozamot érhet elnézzünk egy példát!

 

 

 

kiemelkedő hozam lehetősége biztonságosan


 

 • az alap vagyonának 85-90%-a biztonságos bankbetétekben kerül elhelyezésre, ez biztosítja az alap tőkéjének védelmét 
 • a vagyon fennmaradó része úgynevezett opcióba kerül, ez biztosítja a futamidő végén az extra hozam lehetőségét, azaz a mögöttes piaci teljesítményéből való részesedést 
 • az extra hozam mértéke egy 3 elemű, tőzsdén kereskedett indexkövető alapból alkotott kosár teljesítményétől függ 
 • az alap kockázati besorolása:

 

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhet el.

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap részletes leírását, így a befektetési politikát a Tájékoztató és a Kezelési szabályzat tartalmazzák, melyek elérhetők a K&H Bank fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken, a www.khalapok.hu, valamint a www.kh.hu internetes oldalon. A megalapozott befektetési döntés érdekében előzetesen alaposan vizsgálja meg az fenti dokumentumokban szereplő adatokat, különösen az esetleges kockázatokat. A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódjon a forgalmazási helyeken található hirdetményekből és a forgalmazó www.kh.hu internetes oldalán. A K&H tőke- és/vagy hozamvédett alapok származtatott eszközökbe fektetnek, ezért a szokásostól eltérő kockázati szintűek! A tőke megóvására vonatkozó ígéret csak a teljes futamidőre/ védett időszakra történő befektetés esetén érvényes, azt kizárólag az alapok pénzügyi eszközei és befektetési politikái biztosítják, kifizetésére harmadik személy garanciát nem vállal. A befektetési alapokon elért jövedelem adózására vonatkozó tudnivalókról tájékozódjon az adózási tudnivalók menüpont alatt. Az alapokat a K&H Alapkezelő kezeli, amely a PSZÁF III./100.058/2002 számú engedélye alapján gyakorolja tevékenységét. A jegyzés korábban is lezárható. A K&H Bank termékeinek értékesítése során a MIFID rendelkezéseinek megfelelően jár el.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!