töltsd le az Ingatlanhirdetés Figyelő applikációt

 • 29 ingatlanportál egy app-ban
 • segít megtalálni az álomotthonodat, akár a legjobb áron
 • azonnali értesítéseket kérhetsz az új találatokról
 • K&H pénzügyi tippek, kalkulátorok
töltsd le az alkalmazást!

miért töltsd le az Ingatlanhirdetés Figyelő app-ot?

29 ingatlanhirdető portál egy helyen

29 ingatlanhirdető portál egy helyen

az ingatlankeresők általában kevés ingatlanhirdető portált böngésznek a lakáskeresés során, az app segítségével viszont 29 ingatlanhirdető portál hirdetései között kereshetsz egyszerre

találd meg a számodra legmegfelelőbb hirdetést

találd meg a számodra legmegfelelőbb hirdetést

számos ingatlant akár több hirdetőportálra is feltehetnek, amely eltérő árakon, eltérő információval jelenhetnek meg, melyet ingatlanügynök vagy tulajdonos is hirdethet egyszerre. Az app szűrőinek segítségével beállíthatod, hogy melyik szempont szerint jelenjen meg neked az ingatlan

nem maradsz le a friss hirdetésekről

nem maradsz le a friss hirdetésekről

a hirdetőportálokon lévő ingatlanok szinte folyamatosan frissülnek vagy módosulnak. Az applikáció lehetővé teszi, hogy akár azonnal értesülj a változásokról. Az általad előre beállított ingatlanfigyelések alapján értesítéseket, figyelmeztetéseket állíthatsz be magadnak, hogy ne maradj le az álomotthonodról!

& az app együttműködő pénzügyi partnere a K&H, így a lakáshitellel kapcsolatos kérdésekben is a segítségedre lehet

& az app együttműködő pénzügyi partnere a K&H, így a lakáshitellel kapcsolatos kérdésekben is a segítségedre lehet

a K&H hitelkalkulátorral kiszámolhatod, hogy mennyi a várható törlesztőrészlet hitelfelvétel esetén. Kisokosok segítenek Neked a hitelfelvétel lépéseinek és feltételeinek megismerésében. Az applikáció segítségével visszahívást kérhetsz a K&H bank szakértőitől & akár már hitel előminősítéssel a kezedben nézheted meg álmaid otthonát.

hogyan használd ki az Ingatlanhirdetés Figyelő-t?

1. töltsd le az appot!
2. készíts „figyeléseket” szűrőket használva
3. olvasd el a kisokosokat & kalkulálj havi törlesztőt
4. kérj visszahívást a K&H hitelszakértőktől & készítsetek előminősítést
5. tekintsd meg a kiválasztott ingatlant

próbáld ki az Ingatlanhirdetés Figyelő app-ot!

Google Play  App Store

gyakran ismételt kérdések

mik a regisztráció lépései az Ingatlanhirdetés Figyelő app-ban? miért kell regisztrálnom?

Az applikáció letöltése után, pár egyszerű lépést követően már böngészheted is az ingatlanhirdetéseket.
Első lépésként a „Tovább” gombra kell kattintanod a kezdőképernyőn, majd válaszd ki, hogy milyen fiókkal szeretnél regisztrálni. Lehetőség van Google, Apple vagy e-mail címes regisztrációra is. Ezután el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, a preferenciáid szerint létrehozni egy Figyelést és már kezdheted is az ingatlankeresést!
Regisztrációddal egy profilt hozol létre, amihez szűrők segítségével ingatlan hirdetés Figyeléseket köthetsz. Azért van szükség erre, mert az applikáció így tudja a profilunkhoz kapcsolni a Figyeléseket és a profilunkban eszközölt módosításokat, választásokat.

mi az a figyelés és miért kell létrehoznom? hogyan kapok értesítéseket?

Az általunk fontosnak vélt preferenciák alapján úgynevezett Figyeléseket hozhatsz létre az applikációban. Méret, ár, lokáció alapján szűrhetsz az eladó és kiadó ingatlanok között. A Figyelések létrehozása azért ajánlott, mert így kaphatsz értesítést a szimpatikus ingatlanokról. Az applikáció alapvetően automatikusan küld értesítést mobilodra, ha új ingatlan kerül fel a Figyeléseid közé, és ki is jelzi, hogy körülbelül hány értesítésre számíthatsz óránként. Ez különösen azért fontos, mert a népszerű ingatlanok, házak gyorsan gazdára találnak, de az applikáció segítségével nem maradsz le a friss ajánlatokról.

Ha nem szeretnél értesítést kapni, akkor a Figyelések menüponton belül a „Csengő” ikonra kattintva tudod kikapcsolni a jelzéseket.

milyen szűrőket állíthatok be az Ingatlanhirdetés Figyelő app-ban?

A Figyelési lista létrehozásakor jelenleg eladó, kiadó házakra és lakásokra szűrhetünk, továbbá az ár és az alapterület az, ami még szűkítheti és pontosíthatja a keresésed.  Folyamatosan fejlesztjük és vizsgáljuk, hogy milyen szűrési feltételekkel bővíthetnénk a listát a pontosabb keresések érdekében. Az eladó és a kiadó ingatlanok esetében is előfordul, hogy több oldalon szerepel az ingatlanhirdetés, amely eltérő áron, eltérő információval jelenhet meg.

Az app-ban lehetőség nyílik a találatok között kiszűrni továbbá:

 • a legolcsóbb,
 • a legtöbb információval rendelkező, vagy akár
 • a tulajdonos hirdetését is.

hogyan könnyíti meg számomra az applikáció az ingatlankeresést?

29 ingatlanhirdető portálról gyűjti össze az információt, az oldalakat pedig óránként fésüli át az app.  Többek között az alábbi oldalakról szerepelnek hirdetések: Ingatlan.com, Jófogás, Ingatlantájoló, Otthontérkép, Facebook marketplace, Facebook ingatlanos csoportok, Ingatlanbazár, Költözzbe, stb.

Számos ingatlan akár több hirdetőportálra is felkerülhet, melyet ingatlanügynök vagy a tulajdonos is hirdethet egyszerre. Az app szűrőinek segítségével beállíthatod, hogy mely szempont szerint jelenjen meg neked az ingatlanhirdetés.

Akár azonnal értesülhetsz a változásokról, az általad előre beállított Figyelések alapján értesítéseket, figyelmeztetéseket állíthatsz be magadnak.

milyen szempontokra figyeljek az ingatlanhirdetésben, ha eladó/kiadó ingatlant keresek?

Ingatlan keresés során rengeteg portálon kell kutakodnia az embernek, hogy képben legyen a piaccal. Fontos, hogy megbízható ingatlanhirdető oldalon keresgéljünk. Minél több információ áll rendelkezésünkre az ingatlanról, annál egyszerűbben tudunk mérlegelni, döntést hozni.

Az ár, négyzetméter, elhelyezkedés, ami az alap szűrési feltételek közé tartozik. A megfelelő utcafronti és belső fotók elengedhetetlenek, de a döntést elősegítheti, ha az alaprajzról is szerepel fénykép.

Azt is vegyük figyelembe, hogy tulajdonos vagy ingatlan ügynök hirdeti a kiszemelt eladó, kiadó ingatlant.

milyen K&H lakáshitelt igényelhetek?

 • Építkezésre, új ingatlan vásárlásra, felújításra, korszerűsítésre is felvehető lakáshitel a K&H zöld lakáshitel. THM: 8,2–11,2%
 • Államilag támogatott felújításra fordítható K&H felújítási hitel, maximum 6 millió forint felvehető hitelösszeggel gyermekes családoknak. THM: 3,2%
 • Szabad felhasználású K&H babaváró hitel akár lakáscélra, de hitelkiváltásra is. THM kamattámogatással: 0,6%, THM kamattámogatás nélkül: 12,2%
 • CSOK vissza nem térítendő támogatás, legfeljebb 10 millió forintig lakáscélra. THM: 3,3%
 • K&H lakáshitel vásárlásra, változó és fix kamatozású fogyasztóbarát lakáshitelek. THM: 8,2–11,8%
 • Induló díjkedvezményekkel rendelkező változó és fix kamatozású K&H lakáshitelek építésre, felújításra. THM: 8,2–11,9%

miért érdemes visszahívást kérni az appból?

A pénzügyi extrák menüponton belül találhatod ezt a funkciót. Sokkal nagyobb előnnyel indulhatsz az eladó lakások piacán, ha már hitel előminősítéssel a kezedben tudod megnézni a kiszemelt ingatlant.

Kollégáink készségesen segítenek, illetve a hitelfelvétel folyamatáról vagy bármilyen egyéb kérdésről is érdeklődhetsz náluk.

mire jó/mit tartalmaznak a letölthető kisokosok?

Kisokosainkban számos hasznos információt megtalálsz egy helyen az elérhető hitelekről, igénylési feltételekről, hiteligénylési folyamatról. A hitelfelvétel egy nagy döntés, melyet szeretnénk segíteni a kisokosokban összegyűjtött információk segítségével.

Jelenleg az alábbi kisokosokból tájékozódhatsz:

 • babaváró hitel kisokos
 • otthon felújítási program kisokos
 • lakáshitel igénylés lépésről lépésre
 • lakásvásárlás kisokos/gyors talpaló
 • CSOK kisokos
 • zöld hitel kisokos
Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A termékekre vonatkozó egyéb részleteket és a hatályos hirdetményeket megtalálhatod a termék oldalon található "dokumentumok" címszó alatt. A kölcsönszerződés megkötése minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye.
Az Ingatlanhirdetés Figyelő szolgáltatást a Realmonitor Kft. nyújtja. Adatkezelési tájékoztatónkat ITT éred el.