forintban kibocsátott alapok

K&H aktív pihenés tőkevédett származtatott alap

A K&H aktív pihenés tőkevédett származtatott alap a 3 éves futamideje alatt a nemzetközi fogyasztási szektor ismert vállalatinak részvényiből összeállított 20 elemű részvénykosár teljesítményéből nyújt 55%-os részesedést.


K&H autóipari tőkevédett származtatott alap

A K&H autóipari tőkevédett származtatott alap 5 év 1 hónapos futamideje végén a befektetett tőke védelme mellett, 90%-os részesedést nyújt egy európai autóipari vállalatokat tömörítő részvényindex pozitív teljesítményéből. 


K&H fellendülő Európa tőkevédett származtatott alap

A K&H fellendülő Európa tőkevédett származtatott alap a rövid, 2 év 5 hónapos futamideje alatt egy 20 elemű, a francia, olasz és spanyol tőzsde nagyvállalatainak részvényeiből összeállított kosár teljesítményéből nyújt 60%-os részesedést.


K&H forintsáv tőkevédett származtatott alap

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H forintsáv tőkevédett alap 2014. október 16. napján beolvadt a K&H likviditási elszámoló alapba.


K&H hozamlépcső származtatott alap

A K&H hozamlépcső származtatott alap igazi különlegesség, hiszen nem csupán részesedést nyújt egy nagy, nemzetközi vállalatok részvényeiből összeállított, 20 elemű kosár teljesítményéből, de az elért eredményeket a futamidő alatt rendszeres időközönként figyelemmel is kíséri.


K&H hozamlépcső 2 származtatott alap

A K&H hozamlépcső 2 származtatott alap igazi különlegesség, hiszen nem csupán részesedést nyújt egy nagy, nemzetközi vállalatok részvényeiből összeállított, 20 elemű kosár teljesítményéből, de az elért eredményeket a futamidő alatt rendszeres időközönként figyelemmel is kíséri.


K&H hozamváltó 4. alap

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H hozamváltó 4 alap 2014. augusztus 22. napján beolvadt a K&H likviditási elszámoló alapba.


K&H hozamváltó 5. alap

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H hozamváltó 5 alap futamideje 2014. szeptember 26. napján lejárt.


K&H kettős kosár tőkevédett származtatott alap

A K&H kettős kosár alap szerkezetének különlegessége, hogy nemcsak 50% részesedést kínál egy „világválogatás” részvénykosár teljesítményéből, de egy második, úgynevezett „témakosár” segítségével 7,5% bónusz hozam lehetőségét is nyújtja egy nagyon aktuális befektetési történetre: az amerikai lakóingatlan piac élénkülésére támaszkodva.

K&H kettős kosár 2 tőkevédett származtatott alap

A K&H kettős kosár 2 alap szerkezetének különlegessége, hogy nemcsak magas, 80%-os részesedést kínál egy „világválogatás” részvénykosár teljesítményéből, de az Apple és Google vállalatok részvényeinek segítségével 7% bónusz hozam lehetőségét is nyújtja.


K&H kettős kosár 3 tőkevédett származtatott alap

A K&H kettős kosár 3 alap szerkezetének különlegessége, hogy nem csupán 50%-os részesedést kínál egy „világválogatás” részvénykosár teljesítményéből, de az Amazon és Facebook vállalatok részvényeinek segítségével 5% bónusz hozam lehetőségét is nyújtja.


K&H mozdulj! tőkevédett származtatott alap

A K&H mozdulj! tőkevédett származtatott alap 4 év 7 hónapos futamideje végén a befektetett tőke védelme mellett, 75%-os részesedést nyújt egy sporteszközöket gyártó vállalatokat tömörítő részvényindex pozitív teljesítményéből.

K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott alap

A K&H negatív is pozitív tőkevédett származatott alap szerkezete újdonság a K&H befektetési alap kínálatában, különlegessége, hogy nem csak a mögöttes indexkosár növekedéséből kínál részesedést, hanem akkor is pozitív hozamban részesíti Önt, amikor a piacok teljesítménye visszaesik.


K&H nemesfém plusz 2 származtatott alap

A K&H nemesfém plusz 2 származtatott alap a befektetett tőke védelme mellett 16% feltételes hozamot kínál. Sőt, kiemelkedő mögöttes piaci teljesítmény esetén a mögöttes kosár növekményéből 50% részesedést nyújt. Az alappal elérhető legmagasabb hozam 30%. A futamidő végi hozam mértéke 4 nemesfém (arany, ezüst, palládium, platina) árindexeiből összeállított kosár értékváltozásától függ.


K&H növekedés plusz származtatott alap

Az alapba történő befektetéssel Ön teljes egészében részesedhet a mögöttes részvénykosár pozitív teljesítményéből, sőt jó részvénypiaci teljesítmény esetén még prémium hozamban is részesülhet. Mindemellett befektetett tőkéjét is biztonságban tudhatja.


K&H növekedés plusz 2 származtatott alap

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H növekedés plusz 2 származtatott alap 2014. december 30. napján beolvad a K&H likviditási elszámoló alapba.


K&H olimpia plusz származtatott alap

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H olimpia plusz származtatott alap 2014. december 30. napján beolvad a K&H likviditási elszámoló alapba.


K&H plusz német-svájci származtatott alap

A K&H plusz német-svájci származtatott alap a befektetett tőke védelme mellett 18% feltételes hozamot kínál. Sőt, kiemelkedő mögöttes piaci teljesítmény esetén a mögöttes részvényindex-kosár növekményéből 60% részesedést nyújt. Az alappal elérhető legmagasabb hozam 50% a teljes futamidő végén. A futamidő végi hozam mértéke Európa erős gazdaságai (Németország és Svájc) részvénypiacainak pozitív teljesítményétől függ.

K&H plusz nyersanyagdevizák származtatott alap

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H plusz nyersanyagdevizák származtatott alap 2015. január 28. napján beolvad a K&H likviditási elszámoló alapba.


K&H plusz technológia származtatott alap

A K&H plusz technológia származtatott alap a befektetett tőke megóvása mellett feltételes minimum hozamot és azt meghaladó extra hozam lehetőségét kínálja. Az alap 20, a technológiai szektorban működő vállalat részvényeiből összeállított kosár teljesítményéből nyújt részesedést. 


K&H prémium tőkevédett Latin-Amerika alap

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H prémium tőkevédett Latin-Amerika alap futamideje 2014. szeptember 19. napján lejárt.


K&H prémium tőkevédett orosz & török származtatott alap

Tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket, hogy a K&H prémium tőkevédett orosz & török származtatott alap futamideje 2014. december 16. napján lejárt.


K&H Temze tőkevédett származtatott alap

A K&H Temze tőkevédett származtatott alap 4 év 10 hónapos futamideje alatt egy Egyesült Királyságbeli és az Egyesült Királyság piacán érdekelt vállalatok részvényeiből összeállított 17 elemű részvénykosár teljesítményéből kínál 65%-os részesedést a tőke 100%-os védelme mellett.


K&H tőkevédett innovatív Amerika származtatott alap

Alapunk a tőke megóvása mellett a részvénypiacokon elérhető hozam lehetőségét kínálja úgy, hogy az Egyesült Államok energiaiparának innovációihoz kötődő részvények pozitív teljesítményéből nyújt részesedést.


K&H változó Ázsia tőkevédett származtatott alap

A K&H változó Ázsia tőkevédett származtatott alap 4 év 9 hónapos futamideje alatt egy olyan nagyvállalatok részvényeiből összeállított 20 elemű kosár teljesítményéből kínál 50%-os részesedést melyek árbevételük jelentős részét ázsiai piacokra exportált fogyasztási cikkekből szerzik.


K&H világcégek tőkevédett származtatott alap

A K&H világcégek tőkevédett származtatott alap egy 20 elemű, ismert világcégek részvényeiből álló kosár pozitív teljesítményéből kínál magas, 150%-os részesedést a futamidő végén.

K&H világcégek tőkevédett 2 származtatott alap

A K&H világcégek tőkevédett 2 származtatott alap egy 20 elemű, ismert világcégek részvényeiből álló kosár pozitív teljesítményéből kínál 60%-os részesedést a futamidő végén.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!