K&H lakásbiztosítások természeti katasztrófák ellen

van Önnek lakásbiztosítása természeti katasztrófák ellen?

Magyarország területén ritka eseménynek számít egy, a lakosság által is érezhető földmozgás, így a 2011. január 29-ei földrengés – kisebb riadalmat keltve – sokakat lakásbiztosításuk szükséges fedezetének átgondolására késztetett.

Mivel a földrengést több településen is lehetett érezni, érdemes utánanéznie, hogy az Ön lakásbiztosítása kiterjed-e földmozgás károkra. Nem szabad elfeledkezni az egyéb természetikatasztrófa-károkról sem, amelyek romboló, károsító hatását az elmúlt években szintén tapasztaltuk. Több országos árvíznek, havazásnak, jégesőnek, hirtelen jött és nagy erősségű viharnak, özönvízszerű esőzéseknek voltunk tanúi.

Ha lakásbiztosítását eddig nem terjesztette ki természeti károkra, érdemes erről még időben, egy esetleges kár megtörténte előtt gondoskodnia.

Ha az Ön K&H fészek otthonbiztosítása nem rendelkezik az alábbi kiegészítő biztosításokkal, javasoljuk, hogy a teljes körű biztosítási védelem érdekében ezeket is kösse meg:

 

  • földrengés, földcsuszamlás, föld- és kőomlás, valamint ismeretlen üreg beomlása miatt keletkezett károkat megtérítő földmozgás károk kiegészítő biztosítás

  • vihar, jégverés és hónyomás károkat térítő viharkárok kiegészítő biztosítás

  • valamint árvíz és felhőszakadás károkat is térítő vízkárok kiegészítő biztosítás


A K&H fészek otthonbiztosítás fedezetének bővítéséhez hívja a K&H TeleBiztosítót a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon, és válassza a 4-es menüpontot, vagy keresse fel biztosításközvetítőjét! Helyi képviselőink elérhetőségét itt találja.

 

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!