K&H hozamplusz 21 eszközalap

az eszközalap kiemelkedő évi 4% hozamot biztosít és a lekötött betétekhez hasonló biztonságot nyújt

  • biztonságos befektetés és életbiztosítási védelem egyben
  • kiemelkedően magas hozam
K&H hozamplusz 21 eszközalap

részletek

Fektesd megtakarításod a K&H hozamplusz 21 eszközalapba, amely a K&H nyugdíjbiztosítási termékek, a K&H hozamlánc, K&H hozamlánc 2, K&H hozamlánc 3 termékek és a K&H prémium termékcsalád alatt is elérhető!

jegyzési időszak: 2017. november 20-tól 2017. december 29-ig
(a jegyzés korábban is lezárható)

A K&H hozamplusz 21 eszközalap évi 4% hozamot biztosít, és a lekötött betétekhez hasonló biztonságot nyújt.

Az eszközalapba csak abban az esetben lehet befektetni, ha egy tranzakció keretén belül a K&H hozamplusz 21 eszközalapba fektetendő összeggel megegyező összeg kerül elhelyezésre nyíltvégű eszközalap(ok)ba. 

további előnyök:

  • az életbiztosítással életbiztosítási védelemben is részesülsz
  • a mindenkori adójogszabályok szerint a befektetésed kamatadómentes lehet
  • az eszközalap lejárati összegét a Biztosító szerződéseden belül automatikusan áthelyezi a K&H válogatott 2 vegyes eszközalap B sorozatba / K&H válogatott 2 vegyes eszközalapba

  • a K&H hozamplusz 21 eszközalapba történő befektetés minimuma 100 ezer forint, ugyanakkor az egyes életbiztosítási termékek megkötésekor fizetendő minimális egyszeri vagy eseti díj eltérhet ettől, amelyet a szerződési feltételek tartalmaznak
  • az eszközalap kockázati besorolása: óvatos

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja. A biztosítás részleteit a „K&H egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás szerződési feltétele”, K&H rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás szerződési feltétele”, K&H rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás 2 szerződési feltétele  a „K&H hozamlánc életbiztosítás szerződési feltétele”, a „K&H hozamlánc 2 életbiztosítás szerződési feltétele”, a K&H hozamlánc 3 életbiztosítás szerződési feltétele, K&H prémium életbiztosítás feltétele, valamint a K&H prémium 2 életbiztosítás feltétele tartalmazzák,  amelyek megismerhetőek a K&H Bank fiókjaiban és a kh.hu internetes oldalon. Leendő befektetőként figyelmesen olvasd el a biztosítás szerződési feltételeiben foglaltakat, különös tekintettel az esetleges kockázatokra. 
kapcsolat