K&H hozamplusz 18 tőke- és hozamgarantált eszközalap

az eszközalap évi 3,50% garantált hozamot biztosít, és a lekötött betétekhez hasonló biztonságot nyújt

  • tőkegarancia
  • hozamgarancia
K&H hozamplusz 18 tőke- és hozamgarantált eszközalap

részletek

Fektesd megtakarításod a K&H hozamplusz 18 tőke- és hozamgarantált eszközalapba, amely a K&H hozamlánc 3 és K&H prémium 2 életbiztosítás alatt is elérhető!

jegyzési időszak: 2017. január 16-tól 2017. február 10-ig
(a jegyzés korábban is lezárható)

A K&H hozamplusz 18 tőke- és hozamgarantált eszközalap évi 3,50% garantált hozamot biztosít, és a lekötött betétekhez hasonló biztonságot nyújt.

további előnyök

  • az életbiztosításokkal életbiztosítási védelemben is részesülsz
  • a mindenkori adójogszabályok szerint:
    • befektetésed  kamatadó-mentes lehet
  • az eszközalap lejárati összegét a Biztosító szerződéseden belül automatikusan áthelyezi a K&H tőkevédett pénzpiaci eszközalap B sorozatba
  • a K&H hozamplusz 18 tőke- és hozamgarantált eszközalapba történő befektetés minimuma 100 ezer forint, ugyanakkor az egyes életbiztosítási termékek megkötésekor fizetendő minimális egyszeri vagy eseti díj eltérhet ettől, amelyet a szerződési feltételek tartalmaznak
  • az eszközalap kockázati besorolása: óvatos

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja. A biztosítás részleteit a „K&H prémium 2 életbiztosítás szerződési feltétele” és  a „K&H hozamlánc 3 életbiztosítás szerződési feltétele” tartalmazzák, amelyek megismerhetőek a K&H Bank fiókjaiban és a kh.hu internetes oldalon. Leendő befektetőként figyelmesen olvasd el a biztosítás szerződési feltételeiben foglaltakat, különös tekintettel az esetleges kockázatokra.
kapcsolat