K&H hozamplusz 17 tőke- és hozamgarantált eszközalap

az eszközalap évi 3,00% garantált hozamot biztosít, és a lekötött betétekhez hasonló biztonságot nyújt

 • tőkegarancia
 • hozamgarancia
K&H hozamplusz 17 tőke- és hozamgarantált eszközalap

részletek

 

Fektesd megtakarításod a K&H hozamplusz 17 tőke- és hozamgarantált eszközalapba, amely a K&H egyszeri és rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás, K&H hozamlánc és K&H hozamlánc 2 életbiztosítás alatt is elérhető!

jegyzési időszak: 2016. október 10-től december 16-ig
(a jegyzés korábban is lezárható)

A K&H hozamplusz 17 tőke- és hozamgarantált eszközalap évi 3,00% garantált hozamot biztosít, és a lekötött betétekhez hasonló biztonságot nyújt.

további előnyök

 • az életbiztosításokkal életbiztosítási védelemben is részesülsz
 • a mindenkori adójogszabályok szerint:
  • K&H nyugdíjbiztosítások választása esetén adójóváírásban részesülhetsz. Azonban teljes visszavásárlás esetén – amennyiben adójóváírást vettél igénybe – a jelenlegi adójogszabályoknak megfelelően vissza kell fizetned a tartam során igénybe vett összes adójóváírás 20%-kal növelt összegét. 
  • befektetésed  kamatadó- és EHO-mentes lehet, függetlenül attól, hogy életbiztosítás vagy nyugdíjbiztosítás alatt fektetsz be az eszközalapba
 • az eszközalap lejárati összegét a Biztosító szerződéseden belül automatikusan áthelyezi a K&H tőkevédett pénzpiaci eszközalapba
 • részvisszavásárlási megbízás kizárólag a K&H hozamlánc, K&H hozamlánc 2 életbiztosításra adható
 • a K&H hozamplusz 17 tőke- és hozamgarantált eszközalapba történő befektetés minimuma 100 ezer forint, ugyanakkor az egyes életbiztosítási termékek megkötésekor fizetendő minimális egyszeri vagy eseti díj eltérhet ettől, amelyet a szerződési feltételek tartalmaznak
 • az eszközalap kockázati besorolása: óvatos

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Navigátor fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja. A biztosítás részleteit a „K&H egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás szerződési feltétele”, K&H rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás szerződési feltétele”, a „K&H hozamlánc életbiztosítás szerződési feltétele” valamint a „K&H hozamlánc 2 életbiztosítás szerződési feltétele” tartalmazzák, amelyek megismerhetőek a K&H Bank fiókjaiban és a kh.hu internetes oldalon. Leendő befektetőként figyelmesen olvasd el a biztosítás szerződési feltételeiben foglaltakat, különös tekintettel az esetleges kockázatokra. 
kapcsolat