1. igényléshez szükséges feltételek

  • az igénylés előfeltétele a jövedelmi feltétel teljesülése
  • az igénylés előfeltétele a foglalkoztatottsági feltétel teljesülése
  • negatív KHR információ esetén nem nyújtható kölcsön
 2. a hitel-előbírálat telefonos visszahívás során történik

  név *
  +36
  nincs megjeleníthető időpont.

  adatkezelési tájékoztató

  A visszahívás iránti kéréssel kapcsolatos adatkezelésről:
   

  A megadott adatok kezelésének célja, hogy a K&H Bank Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.; Postafiók 1851 Budapest; bank@kh.hu, K&H TeleCenter telefonszáma: +36 1/20/30/70 335 3355, a továbbiakban: mint Bank), mint adatkezelő kérésedre a számodra alkalmas időpontban telefonon fel tudja venni veled a kapcsolatot termékével kapcsolatosan, valamint e-mail útján tájékoztatni tudjon kérésed befogadásáról, teljesítéséről.

  Kérésed teljesítéséhez szükséges megadnod telefonszámod, neved és e-mail címed. Az adatkezelés jogalapja hozzájárulásod, amelyet a lentiekben a ’visszahívást kérek’ szövegre való kattintásod fejez ki. Hozzájárulásodat bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatod a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán. Hozzájárulásod visszavonása hiányában a Bank a feliratkozás során megadott adataidat legfeljebb az adatfelvételt követő 365. napig kezeli.

  Tájékoztatunk, hogy kérelmezheted a Banktól személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozásodat fejezheted ki a személyes adatok kezelése ellen. Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bankhoz, azok adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (weboldal: http://naih.hu/; cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy bírósághoz fordulhatsz. Tájékozódhatsz a www.kh.hu oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatóból, valamint a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekből, így elsősorban az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendeletének (általános adatvédelmi rendelet – GDPR) rendelkezéseiből, valamint tájékoztatást kérhetsz a Bank bármely elérhetőségén. 


  A marketing célú megkereshetőséggel kapcsolatos adatkezelésről:
   

  Az alábbiakban kifejezett külön hozzájárulás alapján lehetőséged van kérni a K&H Márkacsoport tagvállalataitól – K&H Bank Zrt., K&H Biztosító Zrt., K&H Alapkezelő Zrt., K&H Faktor Zrt., K&H Csoportszolgáltató Központ Kft., K&H Ingatlanlízing Zrt., K&H Autópark Kft., K&H Jelzálogbank Zrt –, hogy saját szolgáltatásaikkal, személyre szabott ajánlataikkal megkereshessenek. Adatkezelőknek ez esetben a K&H Márkacsoport tagvállalatai fognak minősülni, amelyek adatkezelésének célja marketing célú megkeresések több – általad megadott - csatornán, így telefonon, SMS-ben, postai úton vagy elektronikus csatornán (például e-mail, K&H e-bank vagy K&H mobilbank üzenetben) történő eljuttatása.

  Az adatkezelés jogalapja hozzájárulod, amelyet a lentiekben az ’IGEN’-re való kattintásod fejez ki. A K&H Márkacsoport tagvállalatai hozzájárulod mindaddig folyamatosnak tekintik, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel. Ha nem kívánsz a jövőben adott tárgyú megkeresést kapni, azt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen megtilthatod, vagy hozzájárulásodat visszavonhatod a K&H Márkacsoport tagvállalatai bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán.

  Tájékoztatunk, hogy kérelmezheted a K&H Márkacsoport tagvállalataitól személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozásodat fejezheted ki a személyes adatok kezelése ellen. Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal bármely K&H Márkacsoport tagvállalatához, azok adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (weboldal: http://naih.hu/; cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy bírósághoz fordulhatsz. Tájékozódhatsz a www.kh.hu oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatóból, valamint a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekből, így elsősorban az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendeletének (általános adatvédelmi rendelet – GDPR) rendelkezéseiből, valamint tájékoztatást kérhetsz a K&H Márkacsoport tagvállalatainak bármely elérhetőségén. 
  kéred, hogy a K&H Márkacsoport tagvállalatai szolgáltatásaikkal, ajánlataikkal megkeressenek? (Szükséges)
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező