több élmény & több megtakarítás? lehetséges!

indíts rendszeres befektetést mobilon!
2021. augusztus 22.
Nyaralás és spórolás? Megoldható! Rengeteg kalandot élhetsz át úgy, hogy mellette pénzt takarítasz meg! Ne gondolj egyből jelentős “megszorításokra”, elég, ha apró lépéseket teszel. Cikkünkben olyan tippeket adunk, amelyekkel könnyedén spórolhatsz a pihenés alatt, közben pedig nem kell lemondanod az élményekről sem.

(a cikk tartalma frissült: 2022.07.01.)

több élmény & több megtakarítás? lehetséges!

Kevesebb költség, több megtakarítás, még több kaland - nálunk most ez a menő! Mindenki más-más összeget szán kikapcsolódásra, de az a legtöbbünkben közös, hogy a lehető legkisebb összegből a legtöbb élménnyel szeretnénk gazdagodni. Ugye Te is örülnél neki, ha a rendszeres megtakarításaidból több új kalandba is belevághatnál? Kövesd egyszerű tippjeinket és pihenj okosan!

1. úticél – tervezz tudatosan!

Legyen szó hétvégi kiruccanásról vagy hosszabb nyaralásról, érdemes előre tervezned a cél kiválasztásakor. Ha már tudod, hogy milyen élményre vágysz, nézd át alaposan a lehetőségeidet és a választásnál figyelj arra is, hogy nemcsak a szállás díja számít, hiszen a helyi közlekedésen, a parkoláson, étkezésen és a szórakozási lehetőségeken is könnyen megborulhat a gondosan tervezett költségvetés. Ha strandolni szeretnél, bátran keresd a szabadstrandokat, vagy ha úgy gondolod, belépős fürdőbe mennél, feltétlenül nézz utána a lehetséges kedvezményeknek. Pénztárcabarát megoldásokkal legtöbb kalandod során kézzel fogható összeget spórolhatsz, például, ha családdal utazol, keresd a családi ajánlatokat, ha pedig pároddal vágsz neki az útnak, nézz utána a páros kedvezményeknek.

2. legyél környezettudatos, közlekedj okosan!

Mi is tudjuk, hogy a kiruccanásokhoz rendkívül kényelmes megoldás az autó, de biztos, hogy mindig ez a legjobb módja az utazásnak? Már a programok tervezésénél érdemes megnézned az alternatív közlekedési lehetőségeket, hiszen egyrészt telekocsizhatsz, másrészt akár olcsóbban és környezettudatosabban is megteheted ugyanazt a távot: vonattal vagy busszal. Ráadásul így a környezetért is tehetsz, hiszen ezen tömegközlekedési eszközök egy utasra jutó károsanyag kibocsátása jóval alacsonyabb, mint a legtöbb személyautóé.

3. válassz “hazai” ízeket!

Egy klasszikus szalámis vagy rántott húsos szendvicsnél nincs is jobb csemege egy hosszabb utazás vagy kirándulás alatt. Hidd el, jelentős összeget takaríthatsz meg, ha előre készülsz egy-egy étkezésnyi elemózsiával. Ráadásul, ha megéhezel, még a várakozási időt is megspórolhatod!

Az ételkészítéssel otthon is érdemes próbálkoznod! Az internet már tele van olyan egészséges, gyors és olcsó jégkrém- vagy fagyireceptekkel, amelyekkel nemcsak színesítheted a mindennapjaidat, de a bolti ár töredékéért élvezheted a hűsítő édességet.

4. fogyassz tudatosan

Nyáron olykor kevésbé figyelünk a rezsire, kevésbé gondoljuk végig, hogy bizony még ilyenkor is jelentős összeg “folyhat el”. Mire is gondolunk pontosan? A forró napokon is készülj olyan megoldásokkal, amelyekkel kevesebb áramot vagy vizet fogyaszthatsz. Ha van klíma az otthonodban, használd azt okosan: figyelj a nyílászáróidra, a sötétítésre és a külső hőmérsékletre is. Hűvösebb napokon szellőztess, ha pedig elutazol, gondosan zárj be mindent és húzd ki a konnektorból a készülékeidet.

Kertes ház tulajdonosaként rendkívül fontos, hogy okosan locsolj, legjobb, ha összegyűjtött esővízzel öntözöd növényeidet. Érdeklődj lakóhelyed vízszolgáltatójánál, hiszen a legtöbb településen locsolási kedvezményt is lehet igényelni bizonyos hónapokra.

+1 rendszeres megtakarítás: ON!

A legokosabb megoldás, ha a megspórolt pénzedet egy megtakarítási számlán tárolod, így nem költöd el azonnal, később pedig még több kalandot finanszírozhatsz belőle. De ha nem csak félretenni, hanem gyarapítani is szeretnéd spórolt pénzedet, akkor K&H-sként már egyszerűen mobilról ezt is megteheted rendszeres befektetés elindításával, töltsd az időt akár a vízparton, a hegyekben vagy a vonaton! Válassz befektetési jegyeink közül, töltsd ki a kérdőívet és élvezd a hozamok nyújtotta plusz bevételt, akár már havi 5000 forint befektetett összeg után is!

internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank]

 

Legyen a mottód a “kevesebb költség, több megtakarítás és még több kaland”! Tudj meg mindent a K&H mobilbankon keresztül is elindítható rendszeres befektetésről és ugorj fejest az élményekbe!

K&H rendszeres befektetés mobilon

A jelen tájékoztató marketingközleménynek minősül és nem minősül ajánlattételnek, befektetési elemzésnek, vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek és szolgáltatások részletes leírását, feltételeit az Ügyfélszerződés, a Befektetési és kiegészítő szolgáltatások Üzletszabályzata, a befektetési szolgáltatások és értékpapír műveletek díjhirdetménye tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon.