Te & az SZJA visszatérítés

 • tegyél félre váratlan kiadásokra
 • költsd otthonod szépítésére
 • alapozd meg a gondtalan nyugdíjas éveket
Te & az SZJA visszatérítés

mi mindenre lehet jó az SZJA visszatérítés?

felhasználás előtt érdemes végiggondolni, hogy mire és mikor jöhet jól ez az összeg!

gyarapítsd vagyonod!

gyarapítsd vagyonod!

 • tegyél félre váratlan kiadásokra vagy gyermekeid számára
 • nézd meg alapjaink teljesítményét

megnézem a lehetőségeket

költsd az otthonodra!

költsd az otthonodra!

 • kezdj bele egy régóta halogatott lakásfelújításba, pótold ki az összeget az államilag támogatott K&H felújítási hitellel (THM: 3,2%)
 • vásárlásnál egészítsd ki önerődet, nézz szét a hitellehetőségek között

ha belevágnék

gondolj magadra!

gondolj magadra!

 • biztosítsd az életszínvonalad nyugdíjas éveidben
 • a tervezéshez használd kalkulátorunkat

érdekel

nyerj egy kis időt és tervezz!

nyerj egy kis időt és tervezz!

 • alakítsd ki jövőbeli céljaidat
 • tedd félre az összeget, amíg eldöntöd, mire is szeretnéd felhasználni

érdekel

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, feltételeit az Ügyfélszerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, a Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó Hirdetmény, a Befektetési és kiegészítő szolgáltatások Üzletszabályzata, a befektetési szolgáltatások és értékpapír műveletek díjhirdetménye tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá.
K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A biztosítás részleteit a szerződési feltételek, míg a promóció és az ajándék átvételének feltételeit a vonatkozó kampánytájékoztató és a záradék tartalmazza, amely megismerhető a K&H Bank fiókjaiban és a kh.hu internetes oldalon. Leendő befektetőként figyelmesen vizsgálja meg a biztosítás szerződési feltételében foglaltakat, különösen az adójóváírásra való jogosultság feltételeit. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.
K&H felújítási hitel állami támogatással
Az otthonfelújítási támogatás részleteit az 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet tartalmazza. A K&H Bank Zrt. az otthonfelújítási támogatás elbírálásában, folyósításában nem vesz részt. A tájékoztató nem teljes körű, az a K&H Bank Zrt. értelmezésén alapul. Az otthonfelújítási kölcsön részleteit a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezményről szóló 17/2016. (II. 10.) Korm. rendelet tartalmazza. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó szerződés, a K&H Bank Lakossági hitelek általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A termékre vonatkozó egyéb részleteket és a hatályos hirdetményt megtalálhatod a termék oldalon található "dokumentumok" címszó alatt. A kölcsönszerződés megkötése minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye.  A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hirdetésben szereplő THM értékek lakásfelújítási hitel állami támogatás esetén az aktuális Hirdetmény szerint kerültek megállapításra az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabály figyelembevételével, 5 millió forint hitelösszeg és 10 éves futamidő figyelembe vételével, tekintettel arra, hogy a 17/2016. Korm.r. 51/L.§ (3) bekezdése alapján a hitel futamideje legfeljebb 10 év lehet.A Bank két THM értéket jelenít meg. THM kamattámogatással esetén 2022 decemberében 2,5 millió forint otthonfelújítási támogatásból történő díjmentes előtörlesztés történik. THM kamattámogatás nélkül esetén nem valósul meg otthonfelújítási támogatásból történő előtörlesztés 2022. december végéig és a 2022. december hónapot követően az addig lehívott állami támogatást az Ügyfél egyösszegben köteles visszafizetni, valamint a futamidő hátralévő részében az ÁKK*130% + 3% kamattal köteles az Ügyfél visszafizetni a hitelt.

A hirdetésben szereplő otthonfelújítási hitel kamattámogatása és az otthonfelújítási támogatás Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.