használd kártyádat külföldön és nyerj wellness hétvégét!

mit kell ehhez tenned?

 • 2016. július 18. - szeptember 15. között külföldi vásárlásaid rendezd bármely K&H lakossági MasterCard hitelkártyáddal vagy K&H lakossági Mastercard/Maestro betéti bankkártyáddal legalább 4 alkalommal, összesen minimum 50 000 forint értékben
 • az a 45 darab K&H lakossági MasterCard hitelkártyabirtokos és K&H Masterard/Maestro betéti bankkártyabirtokos fog 100 000 forintos Danubius Hotels Csoport ajándékkártyát kapni, aki a promóció alatt a legtöbb hitelkártyás vagy betéti kártyás fizetést végzi és maradéktalanul megfelel a promóció feltételeinek

A Bank legkésőbb 2016. október 15-ig ajánlott levélben értesíti a Nyerteseket. Játékunkkal kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon. Az Akciónak feltételei vannak, amit megtalálsz a „Használd kártyádat külföldön és nyerj wellness hétvégét!” Részvételi feltételei dokumentumban.

A Danubius Hotels Csoport ajándékkártya bármelyik magyarországi Danubius szállodában, bármilyen szolgáltatásra beváltható (szállás, étkezés, wellness, fitness, szépségápolás).
Az akcióba csak a vásárlási tranzakciók számítanak be, nem számítanak bele azonban a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók. 

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 45 Résztvevő lenne jogosult nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik a promóciós időszakban a legtöbb POS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 45 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé. 

jó ha tudod

 • K&H World MasterCard plusz érintő hitelkártya esetén:
  • 3% jóváírást adunk minden benzinkútnál, és 2%-ot minden élelmiszerüzletben történt vásárlás után (a havi jóváírások összege összesen maximum 3500 forint lehet)
  • otthonasszisztencia-szolgáltatás
  • gépjárműasszisztencia-szolgáltatás
 • K&H MasterCard érintő hitelkártya esetén 2% jóváírás minden vásárlás után, maximum havi 3 000 forint értékben
 • díjmentes külföldi és belföldi vásárlás 
 • THM: 38,7% - 39,9

Regisztrálj a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramba K&H Mastercard betéti vagy hitelkártyáddal, vagy K&H Maestro bankkártyáddal, és töltsd le a változatos kedvezményeket tartalmazó kuponokat!

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek számára, a promóció feltételeit a Részvételi Feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók és a promóció módosításának jogát a Bank fenntartja.