használd K&H Mastercard vagy Maestro bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!

 • legyél a 100 nyertes egyike és pihenj pároddal két éjszakát egy Danubius szállodában!

mit kell ehhez tenned?

2017. július 24. - szeptember 17. között külföldi vásárlásaid rendezd bármely K&H lakossági Mastercard hitelkártyáddal vagy K&H lakossági Mastercard/Maestro betéti bankkártyáddal

 • összesen legalább 5 alkalommal
 • összesen minimum 50 000 forint értékben (vásárlásonként minimum 1000 forint értékben)
 • győződj meg róla, hogy jó e-mail cím szerepel személyes adataidnál (E-mail cím megadása illetve módosítása e-bankon, TeleCenteren illetve személyesen a bankfiókban is lehetséges. E-bankon történő beállítás: beállítások-személyes adatok-levelezési cím és kapcsolati adatok)

és legyél az 50 nyertes között, aki két főre, két éjszakára szóló félpanziós ajándékutalványunkat megnyeri!

Az ajándékutalványt a következő Danubius szállodákban válthatod be:

 • Danubius Health Spa Resort Margitsziget
 • Danubius Health Spa Resort Helia, Budapest
 • Danubius Health Spa Resort Hévíz
 • Danubius Health Spa Resort Sárvár
 • Hotel Annabella, Balatonfüred

sőt! Amennyiben a kampányidőszakban

 • összesen legalább 7 alkalommal
 • összesen minimum 70 000 forint értékben (vásárlásonként minimum 1000 forint értékben) vásárolsz külföldön

egyike lehetsz azon 50 nyertesnek, aki két főre, két éjszakára szóló teljes ellátású ajándékutalványt kap!

Az utalványt a következő Danubius szállodákban válthatod be:

 • Danubius Health Spa Resort, Bük
 • Danubius Health Spa Resort Aqua, Hévíz
 • Hotel Marina, Balatonfüred

K&H Mastercard hitelkártya termékek THM-je: 38,4% - 39,6%

A Bank legkésőbb 2017. október 13-ig elektronikusan küldi az utalványt a Banknál megadott e-mail címre. Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket itt megtalálhatod. Egyezőség esetén az Akció ideje alatt a legtöbb hitel-, vagy betéti bankkártyás fizetést végzők jogosultak az ajándékutalványra, akik maradéktalanul megfeleltek az Akció feltételeinek.

K&H Mastercard bankkártyád nyaraláskor is hasznos útitársad lesz! Indulás előtt győződj meg arról, hogy K&H Mastercard kártyád Nálad van, hiszen közel 36 millió elfogadóhelyen használhatod világszerte, így a valutaváltással sem kell bajlódnod.  Élvezd a nyarat, a pihenést, fizess bankkártyával gyorsan és kényelmesen külföldön is! További hasznos információkat, külföldi vásárlási és kártyahasználati tanácsokat itt találsz

Az Akcióba csak a külföldi vásárlási tranzakciók számítanak be, nem számítanak bele azonban a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/ telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók.

A vásárlási tranzakció meghatározását a Hirdetmény vagy a Részvételi feltételek tartalmazza

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 100 Résztvevő lenne jogosult nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb POS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 100 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a K&H betéti bankkártya és hitelkártya hirdetmények természetes személyek számára, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A THM értékek a 2017. május 25-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra.