Garmin Pay – a pénztárca, amit a csuklódon viselsz

  • elsőként a magyarországi bankok közül*
  • fizetés közvetlenül a Garmin órádról
  • nem kell, hogy nálad legyen a telefonod
Alza vásárlási utalvány

Digitalizáld a kártyád és fizess okos eszközöddel – most 100 000 Ft értékű Alza vásárlási utalványt nyerhetsz!

Hagyd otthon a pénztárcád és fizess mostantól a mobiloddal vagy más okos eszközöddel.

Tudtad? A K&H-nál mindegy, hogy Apple vagy Android telefonod van, sőt számos okosórával is könnyedén fizethetsz.

Térj át Te is a digitális fizetésre. 2023. január 23. és 2023. február 19. között a 30 legaktívabb digitálisan fizető ügyfelünk most 100 000 Ft értékű okosóra alkategóriára érvényes Alza vásárlási utalványt nyerhet, ami levásárolható akár Fitbit okosórára is, amivel most már úgy is kényelmesen és sokszor fizethetsz, hogy nem csak a pénztárcád, de a telefonod sem vitted magaddal. Az Akció során kizárólag a 10 000 Ft érték feletti digitális fizetési tranzakciókat veszi figyelembe a Bank.

Akció időszaka: 2023. január 23. és 2023. február 19.

A fenti leírás nem teljeskörű, részletes tájékoztató a Részvételi feltételekben olvasható.

* a Garmin Pay szolgáltatás 2021. szeptember 28-tól érhető el a K&H Banknál.

Felhörpintenél egy kávét a reggeli kocogás után, vagy bekapnál pár falatot menet közben? Csak egy kézmozdulat, és már ki is fizetted a Garmin Pay segítségével. Nem kell hozzá se pénztárca, se telefon.

Csak tartsd a Garmin Pay funkcióval rendelkező okosórádat az terminál elé, és már kész is a fizetés – egyszerűen, egy pillanat alatt.

A Garmin Pay az órádhoz tartozó egyedi kártyaszámmal és tranzakciós kódokkal gondoskodik a fizetés biztonságáról – bárhol, bármikor.

Mi az a Garmin Pay?

Mi az a Garmin Pay?

A Garmin Pay a Garmin okosórák új funkciója, amely könnyű, érintésmentes fizetést tesz lehetővé.

Mindössze ennyit kell tenned: add hozzá a K&H Mastercard kártyádat a Garmin Connect™ alkalmazáshoz, így egy digitalizált betéti- vagy hitelkártyát hozol létre, és már könnyedén fizethetsz is az okosóráddal. A Garmin Connect™ alkalmazás és a Garmin Pay funkció ingyenes, és mind Androidon, mind iOS-en elérhető.

Még nem vagy az ügyfelünk? Nyiss bankszámlát online érdekel

hogy kezdjem, ha Garmin okosórával fizetnék?

töltsd le a Garmin Connect™ alkalmazást
regisztrálj az alkalmazásba
nyisd meg a Garmin eszközök listáját
lépj be a Garmin Pay menüpontba
válaszd ki a digitalizálandó kártya típusát (csak Mastercard és Maestro kártyák engedélyezettek)

Gyakran Ismételt Kérdések

mi a Garmin Pay és hogyan lehet használni?

Amennyiben rendelkezel NFC képes Garmin okosórával akkor a Garmin Connect letöltésével a Garmin Pay funkciót tudod használni. iOS és Android alapú eszközön egyaránt. A Garmin Connecten belül a Garmin Pay menü megnyitásával kezdhető el a kártyadigitalizálási folyamat. Sikeres kártyadigitalizáció után POS és ATM terminálokon érintésmentes tranzakciókhoz azonnal használható.

milyen eszközökön érhető el a Garmin Pay?

A támogatott eszközök listája elérhető a Garmin weboldalán.

további részletek

milyen kártyákat használhatsz a Garmin Payjel?

K&H Bank által kibocsátott lakossági és üzleti (betéti és hitel) Mastercard és Maestro kártyák digitalizálhatóak a Garmin Paybe

van plusz díja a Garmin Pay használatának?

Nincs.

csak a Telecenteres authentikációt ajánlja fel az app, mi ilyenkor a teendő?

Ez esetben nincs a Banknál regisztrált authentikációs telefonszámod, amit bármelyik e-felületen be tudsz állítani, így vedd fel a kapcsolatot a Telecenterünkkel.

milyen funkciókat érek el a Garmin Connect/Garmin Pay menüből?

Lehetőséged van a kártya eltávolítására, illetve felfüggesztésére (a felfüggesztés bármikor visszavonható), illetve a tranzakciós történetét is meg tudod nézni.

Amennyiben több K&H kibocsátású kártyával is rendelkezel, akkor több kártyát is tudsz digitalizálni.

hogyan lehet Garmin Payjel fizetni?

Kattints az óra alkalmazás-választó menüjében a Wallet (pénztárca) ikonra. Első használatnál meg kell adni a négyjegyű wallet PIN kódod, majd érintsd a POS terminálhoz az órád.

mi a wallet PIN?

Az órán fizetés előtt meg kell adni a PIN-kódot, ez "nyitja a pénztárcát", vagyis aktiválja a kártya-funkciót 1 percre. A kódot csak akkor kell újra megadni, ha a legutóbbi használat óta eltelt 24 óra, vagy az órát levettük a csuklónkról.

milyen információkat oszt meg a Bank a Garminnal a szolgáltatás igénybevételékor?

A Bank semmilyen személyes információt nem ad át a Garminnak sem a kártya digitalizációja, sem a vásárlási tranzakciók során.

biztonságos a Garmin Pay?

A Garmin Pay-t támogató okosórákban egy elkülönített chip tárolja a kártyaszámhoz rendelt token titkosított változatát, más Garmin alkalmazás nem fér hozzá. Vásárlás során a Kereskedő sosem jut hozzá a tényleges kártyaszámhoz. A biztonságot fokozza a fizetés előtt az órán megadandó kód, így az órád csak akkor "működik bankkártyaként", mikor valóban szeretnéd.

milyen tranzakciókat lehet a Garmin Payjel kezdeményezni?

A Garmin Pay érintésmentes tranzakciókat támogat POS terminálokon, illetve (érintésmentes készpénzfelvételt támogató) ATM készülékeken. ATM-es készpénzfelvételkor minden esetben szükséges megadni a plasztik kártya PIN kódját.

milyen egyéb okosfizetési megoldásokat használhatok?

Okosfizetési kisokosunkat ezen a linken találod.

internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás
betétikártya-szolgáltatás
számlavezetés
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön
készpénzfelvétel belföldön
hitelkártya-szolgáltatás - THM: 26,2% – 29%

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. Garmin Pay™ a Garmin Ltd. vagy leányvállalatai védjegye.