van egy álmod? valósítsd meg pár kattintással a mobilodról!

tudj meg többet a K&H személyi kölcsönről!
2020. október 01.
Te miről álmodozol? Új konyhabútorról, egy kényelmesebb kanapéról, nagyobb autóról? Már a mobilodról is megvalósíthatod terveidet, pár kattintással!

(A cikk tartalma frissült: 2021.01.01-jén)

személyi kölcsön igénylése mobilról

Az elmúlt hónapokban a digitális megoldások még inkább felértékelődtek, elég ha a videóhívásos baráti találkozókra vagy az online vásárlásra gondolunk. És talán a vágyaink is kicsit átalakultak, hiszen nagyobb szükség lehet egy kényelmesebb kanapéra, egy plusz íróasztalra a gyerekszobába vagy egy praktikusabb konyhabútorra. Ami viszont nem változott, hogy az álmok megvalósíthatóak, most még egyszerűbben és kényelmesebben, mint korábban.

személyi kölcsön igénylés kicsit másképp

Korábban, ha az álmok megvalósításához szükség volt egy kis anyagi támogatásra is, akkor jellemzően a bankok weboldalait böngészve, majd a bankfióki sorokat kiállva szerezhettünk plusz információkat és juthattunk el a szerződéskötésig. Jellemzően napok vagy hetek alatt. Ám a digitális megoldásoknak köszönhetően, ezt már pár kattintással, a kanapénk kényelméből is elintézhetjük, akár úgy is, hogy csak az okostelefonunkra van szükségünk!
A K&H személyi kölcsön 2019 augusztusa óta érhető el már okostelefonról is az ügyfelek számára, melynek népszerűségét az eddig 9,6 milliárd forint értékű, 7500 személyikölcsön-folyósítás is igazolja. Így bátran kijelenthetjük, hogy a K&H mobilbankon keresztül elérhető személyi kölcsön igénylés olyan innováció, mely megkönnyíti a mindennapi bankolást, és így az életünket is.

miért éri meg mobilról igényelni?

  • mert csupán 4 személyes adatot kell megadni
  • nem szükséges felkeresni bankfiókot, hiszen a folyamat az elejétől a végéig online történik
  • akár 7 millió forint kölcsönösszeg is igényelhető
  • mely akár azonnal meg is érkezik a bankszámládra

hogyan kezdj hozzá?

Bár a K&H személyi kölcsön igényléshez nincs feltétlenül szükség K&H bankszámlára, mégis megéri váltani. Mivel a K&H digitális innovációi, így az online személyi kölcsön igénylés is, csak a meglévő ügyfelek számára érhető el, a bankszámlanyitást követő 6 hónap múlva, egyedi számlahasználat esetén. Ám emellett, olyan egyéb kényelmi funkciók is várnak a mobilodon, mint az egyenlegmegtekintés, azonnali átutalás pár kattintással, bankkártya limitmódosítás, biztosításkötés vagy akár a befektetések kezelése! Sőt, ha a K&H mobilbankból indítod el a hiteligénylést, akkor automatikusan munkabér átutalási kamatkedvezményt is kapsz!

A bankszámlanyitást, majd a minimum fél éves számlatörténet leteltét követően a folyamat nagyon egyszerű:

  • elég letölteni az ingyenes K&H mobilbank applikációt
  • majd a vonatkozó menüpontban megadni 4 személyes adatot
  • és az akár percek alatt történő elbírálást követően ellenőrizni, hogy megérkezett a kölcsönösszeg a bankszámládra

Csak ennyi? Igen, ennyi! Az álmaid megvalósítása pedig ezután már csak Rajtad múlik!

K&H személyi kölcsön - THM: 8,2–13,8%
számlavezetés
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank]
átutalás belföldön forintban
betéti- és hitelkártya szolgáltatás

Tudj meg többet a K&H személyi kölcsönről és valósítsd meg álmaidat pár kattintással 1 éve töretlen népszerűségnek örvendő innovációnk segítségével!

K&H személyi kölcsön

személyi kölcsön kalkulátor

egyszerűen, gyorsan, ingatlanfedezet nélkül!
nettó 300 ezer forint feletti jövedelem
forint
év