külföldi gyógykezelések költségei

2012. szeptember 24.
Külföldi útra utasbiztosítás nélkül elindulni nagy kockázatot jelent, hiszen bármikor történhet olyan baleset, amely nem csak a pihenést teszi tönkre, de a váratlan kiadások az utazás árának többszörösét is elérhetik. Ezt szemlélteti a K&H Biztosító infografikája is, melyet az elmúlt másfél év kárigényei alapján állított össze a biztosító.
külföldi gyógykezelések költségei


A nyár végezetével a K&H Biztosító összegyűjtötte az elmúlt másfél év utasbiztosításokkal kapcsolatos tapasztalatait, és az összesített eredményt infógrafikájával szemlélteti. A felhasznált biztosítási események jól mutatják, hogy a legkisebb sérülés, vagy egy ártatlan megfázás kezelése is súlyosan megterhelheti a pénztárcánkat külföldön. Ha hazaszállítás, vagy például speciális mentés is társul az ellátáshoz, könnyen milliós összegre rúghat a számla. Elég, ha egyszer kerül ilyen helyzetbe valaki nyaralás alatt, biztosítás nélkül, és szinte megoldhatatlan helyzetben találja magát. Egy négyfős család egyheti, Európán belüli tengerparti nyaralásának biztosítása már összesen 6 400 - 9 100 Ft közötti összegből megköthető. Azaz a költség nem több mint átlag 2000 Ft személyenként.

„A K&H Biztosító már kilenc, különböző úti célra és szabadidős tevékenységre kialakított utasbiztosítási csomagot kínál, hogy mindenki megtalálhassa az úticéljának és lehetőségeinek leginkább megfelelő biztosítást.” - mondta Kaszab Attila, a K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese.

A K&H útitárs Android mobilalkalmazással is segíti a külföldre utazókat, amely a biztosításkötés mellett számos funkcióval és kényelmi szolgáltatással rendelkezik. Segítséget nyújt az indulás előtti teendők elintézésében, a legfontosabb utazási kellékek összegyűjtésében, emellett különböző veszélyhelyzetekre - mint az autóbaleset, lopás, elveszett iratok vagy betegség - kínál hasznos megoldásokat és tanácsokat.

Válaszd utazásod mellé a K&H utasbiztosítást, amit kényelmesen online, pár perc alatt megköthetsz! Tudj meg többet!

K&H utasbiztosítás