sikeresen kilépett az e-bankból! értékelem a szolgáltatást
Kedves Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy illetéktelenek e-mailben küldött, hamis weboldalakon keresztül próbálják egyes ügyfelek K&H e-banki azonosító adatait megszerezni. Az ilyen céllal küldött emailek jellemzője, hogy angolul vagy helytelen magyarsággal íródnak. Ezúton is szeretnénk megerősíteni, hogy a K&H Bank sosem kéri email formájában Ügyfeleit, hogy onnan egy linkre kattintva lépjenek be a K&H e-bankba. Amennyiben Ön ilyen emailt kapott és az abban megadott linkre kattintott, kérjük, hogy a kh.hu weboldalról nyissa meg újra a K&H ebankot és változtassa meg jelszavát. Amennyiben a belépés nem sikerülne, vegye fel a kapcsolatot velünk a bank@kh.hu email címen vagy a K&H Telecenteren keresztül +36/1/20/30/70 335 33 55. Amennyiben az ön postaládájába a fent megjelölt tartalmú, kétes eredetű email érkezik, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az informationsecurity@kh.hu email címen keresztül, hogy bejelentését kivizsgálhassuk. Kérjük, a fentiek miatt, fokozott figyelemmel lépjen be a K&H e-bank szolgáltatásba!

Üdvözlettel:
K&H Bank 

kíváncsi a többi ajánlatunkra? kíváncsi a többi ajánlatunkra?

mennyi lakáshitelt kaphatok?

  • egyedül vagy társsal
  • új vagy használt ingatlanra
  • becslés 1 percen belül
mennyi lakáshitelt kaphatok?

Tájékoztatjuk, hogy Önnek lehetősége van a Bankunknál vezetett értékpapír és ügyfélszámlán nyilvántartott értékpapír állományának és pénzeszközeinek a Magyar Nemzeti Bank honlapján történő lekérdezésére (https://eszlaweb.mnb.hu/). Minden hónap 10. munkanaptól tájékozódhat az előző hónap utolsó napjára vonatkozó záróállományáról, mely adat egy hónapig érhető el, az adatok minden hónap 10. munkanapján frissülnek a megelőző hó végi adatokkal. A lekérdezés lehetőséget ad Önnek arra, hogy ellenőrizze befektetési állományát és meggyőződjön róla, hogy az adatok megegyeznek a Banktól kapott kimutatás adataival. A banki kimutatás elérhető az e-bankban a „számlakivonatok, értesítők” menüpont alatt.
  1. Az e-banki tapasztalatai alapján mennyire ajánlaná a K&H Bankot barátainak, ismerőseinek?
    kérjük, a válaszadás során kizárólag az e-bank használat során szerzett tapasztalataira gondoljon – a válaszok kizárólag összesítve, anonim módon kerülnek feldolgozásra