K&H lakossági számlacsomagok

innovatív és gördülékeny banki megoldásaink mellé most akár 15 000 forint jóváírást is kaphatsz

 • nyiss nálunk K&H lakossági bankszámlát 2018. június 29-ig
 • utaltasd a jövedelmedet az új K&H bankszámládra
 • regisztrálj az Akcióba és teljesítsd a jutalomcsomagok feltételeit
K&H lakossági számlacsomagok

mit kell tenned az extra 15 000 forint jutalom jóváírásáért? mit kell tenned az extra 15 000 forint jutalom jóváírásáért?

válassz egy K&H lakossági számlacsomagot!

Az Akció keretében K&H okos plusz vagy K&H prémium számlacsomag megnyitására van módod.

A K&H okos plusz számlacsomagok a legtöbb olyan banki szolgáltatást tartalmazzák, amelyekre pénzügyeid intézése során szükséged lehet. A számlacsomag havi díja számos szolgáltatást már tartalmaz, így azok használata után nem kell külön fizetned.
Válassz K&H okos plusz számlacsomagjaink (EBKM: 0,01%) közül aszerint, hogy milyen szolgáltatásokra van leginkább szükséged pénzügyeid intézéséhez:

elindítom a számlanyitást most

A K&H prémium számlacsomag megnyitása K&H prémium szolgáltatás igénybevétele esetén lehetséges. A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomagról a részleteket megtalálod honlapunkon, kérhetsz tájékoztatást távbankárainktól a +36 1 468 827-es telefonszámon, illetve bankfiókjainkban.

regisztrálj az Akcióba 2018. július 27-ig!

Az új K&H bankszámlád megnyitását követően töltsd ki az alábbi regisztrációs formulát. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy be tudd gyűjteni az akár 15 000 forint jóváírást.

A felületen nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat kell megadnod.

utaltasd jövedelmedet az új K&H bankszámládra!

legkésőbb a számla megnyitását követő második hónaptól utaltasd jövedelmedet (minimum a 2018-ban érvényes minimálbérnek megfelelő összeget, minimum 91 770 forintot) bankszámládra

Töltsd le a Munkabér átutalási nyilatkozatot és jelezd munkáltatódnál, hogy mostantól az új K&H bankszámládra szeretnéd kapni a fizetésedet.

letöltöm a dokumentumot

teljesítsd mindhárom jutalomcsomag feltételeit az extra 15 000 forint jóváírásért!

jutalomcsomagok

feltétel

jutalom

alapfeltétel:

 • új K&H lakossági bankszámlanyitás

 • jövedelemátutalás

kényelmes jutalomcsomag:

 • K&H e-bank mobil-token azonosítással

 • K&H mobilbank

 • csoportos beszedési megbízás

 • K&H kiegészítő életbiztosítás vagy K&H családi életbiztosítás

+ 4 000 Ft

biztonságos jutalomcsomag:

 • K&H folyószámlahitel

+ 6 000 Ft

tudatos jutalomcsomag:

 • K&H hitelkártya

 • K&H tervező megtakarítási számla rendszeres megtakarítással vagy K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 2 vagy K&H hozamhalmozó 2 életbiztosítás

+ 5 000 Ft

összesen megszerezhető jutalom:

15 000 Ft

A regisztráció 2018. július 27-én lezárult.

feltételek feltételek

az Akcióban való részvételre te is jogosult vagy, ha:

 • 2018. január 1. és 2018. április 30. között nem rendelkeztél forintban vezetett K&H lakossági bankszámlával
 • 2018. május 2. és 2018. június 29. között nyitsz K&H lakossági bankszámlát
 • 2018. július 27-ig kitöltöd az ezen az oldalon található regisztrációs felületet. A felületen nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat szükséges megadnod.
 • a jutalmak jóváírásának időpontjában él az Akcióban résztvevő K&H lakossági bankszámlád. Amennyiben májusban nyitottad a számlád, a jutalmak jóváírásának időpontja 2018. augusztus 16., júniusi számlanyitás esetében 2018. szeptember 13.

az Akcióhoz kapcsolódó időpontok:

 • az Akcióban résztvevők számlanyitásának legkésőbbi időpontja: 2018. június 29.
 • online számlaigénylés esetén a számla igénylés legkésőbbi időpontja 2018. június 29., és az online igényelt bankszámlára vonatkozó szerződés aláírásának dátuma nem lehet későbbi, mint 2018. július 20.
 • a 2018. májusban számlát nyitók esetében:
  • a Szervező a jutalomcsomagok feltételeinek teljesítését 2018. július 30-ai állapot szerint vizsgálja
  • a Részvevőknek a Szervező értesítő e-mailt küld az extra jóváírásról: 2018. augusztus 9.
  • a jutalmak jóváírása a Résztvevők Akcióban szereplő bankszámláin: 2018. augusztus 16.
 • a 2018. júniusban számlát nyitók esetében:
  • a Szervező a jutalomcsomagok feltételeinek teljesítését 2018. augusztus 30-ai állapot szerint vizsgálja
  • a Részvevőknek a Szervező értesítő e-mailt küld az extra jóváírásról: 2018. szeptember 6.
  • a jutalmak jóváírása a Résztvevők Akcióban szereplő bankszámláin: 2018. szeptember 13.

a jutalom:

Extra jóváírás: a teljesített jutalomcsomagok után járó jutalmak összege. A jutalomcsomagok:

 • „biztonságos” – 6 000 forint
 • „kényelmes” – 4 000 forint
 • „tudatos” – 5 000 forint

A jóváírás maximum összege Résztvevőnként 15 000 forint, amire az a Résztvevő válik jogosulttá, aki mindhárom jutalomcsomag feltételeit maradéktalanul teljesíti.

A jutalom minden esetleges adóvonzatát a Szervező viseli.

a jóváírásra jogosultak köre:

Az egyes jutalomcsomagok feltételeit maradéktalanul teljesítő Résztvevők jogosulttá válnak az adott jutalomcsomag után járó jutalomra.

a jóváírásra jogosultak megállapítása:

Az extra jóváírást azon Résztvevők körében ítéljük meg, akik legalább egy jutalomcsomag feltételeit maradéktalanul teljesítették, valamint mindenben megfelelnek a Részvételi feltételekben foglaltaknak. A jutalomcsomagokon belül megszabott feltételek részteljesítése esetén nem jár tört jutalom.

a „biztonságos” jutalomcsomag feltételei:

 • a Résztvevő az Akcióban résztvevő K&H bankszámlájára a számlanyitást követő második hónap folyamán érkezett maximum három részletben minimum a 2018-ban érvényes minimálbérnek megfelelő jövedelemátutalás (91 770 forint)
 • a Résztvevő az Akcióban résztvevő K&H bankszámlájára igényel K&H induló hitelkeretet vagy K&H folyószámlahitelt, ami legkésőbb a számlanyitást követő második hónap végéig jóváhagyásra és beállításra kerül. A Szervező a folyószámla-hitelkeretet pozitív hitelbírálat esetén hagyja jóvá.

a „kényelmes” jutalomcsomag feltételei:

 • a Résztvevő az Akcióban résztvevő K&H bankszámlájára a számlanyitást követő második hónap folyamán érkezett maximum három részletben minimum a 2018-ban érvényes minimálbérnek megfelelő jövedelemátutalás (91 770 forint)
 • a Résztvevő az Akcióban résztvevő K&H bankszámlájához igényel K&H kiegészítő életbiztosítást és fenntartja azt legalább a számlanyitást követő második hónap végéig. Vagy a Résztvevő rendelkezik K&H családi életbiztosítással a számlanyitást követő második hónap végén
 • a Résztvevő igényel K&H lakossági e-bank szolgáltatást és K&H mobilbank szolgáltatást, legalább egyszer belép a K&H lakossági e-bankba mobil-token azonosítással és legalább egyszer belép a K&H mobilbankba, és fenntartja ezeket legalább a számlanyitást követő második hónap végéig
 • a Résztvevő az Akcióban résztvevő K&H bankszámláján legalább egy csoportos beszedési megbízást rögzít és fenntartja azt a számlanyitást követő második hónap végéig

a „tudatos” jutalomcsomag feltételei:

 • a Résztvevő az Akcióban résztvevő K&H bankszámlájára a számlanyitást követő második hónap folyamán érkezett maximum három részletben minimum a 2018-ban érvényes minimálbérnek megfelelő jövedelemátutalás (91 770 forint)
 • a Résztvevő K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyát, K&H Mastercard érintő hitelkártyát vagy K&H VISA Classic hitelkártyát igényel, ami legkésőbb a számlanyitást követő második hónap végéig jóváhagyásra és aktiválásra kerül. A Szervező a hitelkártyát pozitív hitelbírálat esetén hagyja jóvá.
 • a Résztvevő K&H tervező megtakarítási számlát nyit és fenntartja azt a számlanyitást követő második hónap végéig. Az Akcióban résztvevő K&H bankszámlájáról rendszeres átvezetést rögzít K&H tervező megtakarítási számlájára a számlanyitást követő második hónap végéig. Vagy a Résztvevő rendelkezik a számlanyitást követő második hónap végén K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 2-vel vagy K&H hozamhalmozó 2 életbiztosítással

Egy Résztvevő az Akció időszaka alatt, a feltételek teljesítése esetén egy alkalommal, egyetlen K&H lakossági bankszámla vonatkozásában jogosult az extra jóváírásra.

A jóváírásra jogosultak kiválasztása kapcsán a Szervező nyilvántartása és számítástechnikai rendszerei az irányadóak.

Az Akció feltételeiről részletesen a Részvételi feltételekben vagy bankfiókjainkban tájékozódhatsz.

a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A 'regisztrálok' gomb megnyomásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen Akcióban való részvételi szándékom rögzítése során általam önkéntesen, megfelelő tájékoztatás birtokában megadott adataimat a K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9., továbbiakban: Bank) kezelje abból a célból, hogy az Akcióban a Részvételi feltételek szerint részt tudjak venni. Az Akció során Bank a megadott adataim helyesbítése okán és az Akció feltételeinek teljesítésével, a jóváírás várható nagyságával kapcsolatos információkkal megkereshet. Ezen - kifejezetten Akcióval kapcsolatos - tájékoztatások nem minősülnek közvetlen üzletszerzési célú (marketing jellegű) megkeresésnek, csupán az Akcióval kapcsolatos fontos információk megosztását szolgálják.

Az adatkezelés során a Bank a honlapon való regisztrációdat követően a Részvételi feltételekben meghatározott Akció szerinti jutalomcsomag feltételeinek fennállását vizsgálja, és amennyiben azok megvalósulnak, a jutalmat teljesíti.

Amennyiben az Akcióban való részvételi szándék rögzítése során helytelen adatokat adtál meg, a Bank felkereshet, hogy tájékoztatásával segítséget nyújtson az Akcióban való részvétel rögzítésében. Az Akció Részvételi feltételekben rögzített időtartama alatt a Bank felkereshet, hogy tájékoztatást adjon az Akció feltételeinek teljesüléséről, arról, hogy mekkora jóváírásra számíthatsz, illetőleg további, kizárólag Akcióval kapcsolatos információkról. Ezen megkeresések kizárólag az Akcióval kapcsolatos információkat tartalmaznak és tájékoztató jellegűek.

Részletes adatkezelési tájékoztatást a Részvételi feltételekben találsz.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a lakossági hitelek Általános szerződési feltételei, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatások  Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, a K&H betéti bankkártya és hitelkártya természetes személyek számára hirdetmények, a K&H forint folyószámlahitel hirdetmény, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja. A biztosítás feltételeit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazza. A Bank a kondíciók megváltoztatásának, valamint az Akció visszavonásának jogát fenntartja.