K&H SZÉP Kártya munkáltatóknak

csak az úti cél lehet kérdés

  • munkabéren kívüli juttatás, cafeteria részeként nyújtható
  • nem kerül felszámításra semmilyen szolgáltatási vagy adminisztrációs díj
K&H SZÉP Kártya munkáltatóknak

változások a jövőben

A Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló új kormányrendelet (76/2018. (IV. 20. Korm.)) változást fog hozni a szerződéskötés, és az utalványfeltöltés jelenlegi folyamatához képest. 

A K&H Csoport továbbra is folytatja a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos tevékenységét és mindenben meg kíván felelni az új rendeletben szereplőknek, 2018. november 26-ig a jelenlegi folyamatok szerint, változatlan feltételekkel működik a SZÉP Kártya rendszer, míg az átállás 2018. november 30-a 17 órától december 1-e reggelig fog tartani. Az átállás további menetéről bővebb tájékoztatást ezen az oldalon talál. Angol és magyar nyelvű tájékoztatóinkat az alábbi linkeken tudja letölteni:

A munkáltatókat érintő változásokkal kapcsolatosan folyamatosan aktualizáljuk oldalunkat, így érdemes visszalátogatni az új információkért.

Annak érdekében, hogy a tájékoztatások közvetlenül is eljussanak Önhöz, kérjük, lépjen be a K&H Bank SZÉP Kártya MUNKÁLTATÓ internetes felületre és ellenőrizze, szükség esetén aktualizálja az elérhetőségét, különös tekintettel a címadatokra (székhely, postai levelezési cím, e-mail cím).

Az alábbi jelentős változásokra hívjuk fel a figyelmét:

1. A SZÉP Kártya elveszíti utalvány jellegét. A SZÉP Kártya a jövőben egy készpénz-helyettesítő fizetési eszközzé válik (bankkártya) és mögötte 3 alszámlán (fizetési számlán) lesz nyilvántartva a juttatás összege pénzeszköz formájában. A 3 alszámla korlátozott rendeltetésű lesz.

2. A juttatások feltöltésének jelenlegi módja meg fog változni. Minden munkáltatónak egyenként, banki átutalással kell elutalni a munkavállaló három GIRO képes számlájára a juttatás összegét. A K&H SZÉP Kártya munkáltatói felületen keresztül december 1-től elérhető K&H SZÉP Számla GIRO alszámla lekérdező használatához készített segédletet az alábbi linken tudja letölteni.

3. A kártyaigénylés jelenlegi módja a változások életbe lépésével meg fog szűnni. A munkavállalóknak közvetlenül kell a SZÉP Kártya kibocsátónál számlát nyitni és kártyát igényelni, ennek következtében megszűnik a munkáltató részéről történő kártyaigénylés.

részletek részletek

K&H SZÉP Kártya jelenleg évi 450 ezer forint értékben adható kedvezményes adózással a munkavállalóknak. Három cafeteria-elemet egyesít egy kártya formájában, és mindemellett a SZÉP Kártya igényléséhez és felhasználásához jóval kevesebb adminisztráció szükséges, mint a papír alapú

kinek ajánljuk?

  • olyan munkáltatóknak, akik szívesen motiválják eredményesen dolgozó alkalmazottaikat

  • aki szeretne kedvezményes adózással béren kívüli juttatást nyújtani

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a K&H SZÉP Kártya Szolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és itt a kh.hu internetes oldalon.