K&H ifjúsági számlacsomagok 6–18 éveseknek – tájékoztató szülőknek

a gyermekem megtanulja jól kezelni a pénzt

  • egyszerű alapszolgáltatások
  • biztonságos használat
  • 0 forint havi díj (EBKM: 0,01%)
K&H ifjúsági számlacsomagok 6–18 éveseknek – tájékoztató szülőknek

részletek részletek

A K&H ifjúsági csomagokat kifejezetten a fiatalok számára alakítottuk ki. Könnyen használható szolgáltatásokat és számos kedvezményt biztosítunk annak érdekében, hogy könnyebbé váljon számodra a korszerű banki szolgáltatások megismertetése gyermekeddel, fokozatosan, lépésről lépésre. 

  • 6–14 éves korig alapszolgáltatások érhetőek el, teljességgel szülői felügyelet mellett,
  • 14–18 éves korig fiatalokra szabott szolgáltatáscsomagunkat kínáljuk, amely szülői hozzájárulással, biztonságos keretek között segíti az első lépéseket a pénzügyi önállósodás útján,
  • 18 éves kortól kedvezményes szolgáltatáscsomagot biztosítunk azon fiatalok számára, akik folytatják tanulmányaikat, a munkába álló pályakezdők pedig kedvező díjazású számlacsomagjaink közül választhatnak, immár saját pénzügyi igényeik szerint.

K&H ifjúsági számlacsomag / alapszolgáltatások 14 év alattiak számára

szolgáltatás

ennyibe kerül

erre lehet használni

bankszámla

0 forint

itt biztonságban tartható a gyermek pénzének azon része, amit alkalmanként használna. A bankszámla tulajdonosa a gyermek, de a szülő rendelkezik a számla felett. Bankfiókjainkban pénzt lehet rá befizetni, felvenni, utalni, vagy átvezetni a megtakarítási számlára.

megtakarítási számla

díjmentes
(EBKM: 0,05–0,15%)

ezen a számlán külön lehet félretenni, gyűjteni. Megtakarítási számla bankszámla nélkül, önállóan is nyitható.

K&H ifjúsági számlacsomag / szolgáltatások 14–18 éves kor között

szolgáltatás

ennyibe kerül

erre lehet használni

bankszámla

0 forint

gyermeked itt biztonságosan tarthatja a pénzének azon részét, amit bármikor el szeretne érni, ide kérheti zsebpénzét, diákmunkából befolyó keresetét, egyéb bevételét

Maestro érintő bankkártya

első évben 0 forint
majd kedvezményes díj egy egész évre csak 1 228 forint

korszerű, érintéses fizetésre is alkalmas bankkártya, meghatározott költési limittel, amellyel gyermeked biztonságosabban fizethet, mintha készpénzt hordana magánál. Fizetésre használható belföldön, külföldön, illetve online vásárlás esetén is.

mobilbank, mobiltárcával

0 forint

ha a gyermek rendelkezik okostelefonnal, egy letöltött alkalmazással bármikor ellenőrizheti egyenlegét, követheti pénzmozgásait, sőt, egyszerűen, biztonságosan egy érintéssel fizethet okostelefonjával arra alkalmas készülék esetén

e-bank

0 forint

könnyen kezelhető online felület, ahol nyomon követhetőek a bejövő-kimenő összegek, áttekinthetőek a havi költések, bevételek, indítható utalás, kezelhetőek a beállítások, pl. bankkártya limit

K&H mobilbank alkalmazás

0 forint

ha a gyermek rendelkezik okostelefonnal, egy letöltött alkalmazással bármikor ellenőrizheti egyenlegét, követheti pénzmozgásait.

megtakarítási számla, online tervezővel

díjmentes
(EBKM: 0,05–0,15%)

egy külön számla, ahol a gyermek egy online tervező segítségével egyszerű és játékos formában tanulhatja meg, hogyan tervezze tudatosabban akár kisebb megtakarításait.

0–24 órás TeleCenter szolgáltatás

díjmentes

felkészült munkatársaink elérhetőek telefonon a nap 24 órájában, TeleCenter: +36 1/20/30/70 335 3355 (2.1. menüpont)

amit érdemes tudnod, mielőtt döntesz

A gyermek 18. életéve betöltésekor már saját felelősségére intézi pénzügyeit. Számlacsomagja ekkor K&H ifjúsági számlacsomag 18+ csomagra fog váltani, amely kedvezményes szolgáltatásokat tartalmaz azok számára, akik tovább folyatják tanulmányaikat. A Bank jogosult a tanuló státusz ellenőrzésére. Ha megszűnik a tanulói státusz, akkor a fiatal pályakezdők számára ideális „felnőtt” számlacsomagra vált majd a számla, egy egyszerű átszerződéssel. Természetesen erről időben adunk megfelelő tájékoztatást.

gyakran használt szolgáltatások díjai

14 év alattiak számára

havonta az első bankfióki pénztári készpénzfelvétel díja a bankszámláról

0 forint

14–18 éves kor között

bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön

díjmentes

készpénzfelvétel bármely belföldi bank automatából (16 éves kortól ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtételével)

díjmentes
havonta kétszer, 150 ezer forintig

mobilinfo: választható szolgáltatás, amelynek keretében SMS-t küldünk az egyes tranzakciókról (pl. kártyás vásárlás, terhelés, befizetés)

0 forint havi díj
18 forint / SMS

A további tranzakciókhoz kapcsolódó egyes díjakat a Hirdetmény tartalmazza, illetve azokról munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást.

ez a neked való megoldás, ha

  • gyermeked 18 éven aluli tanuló, érvényes diákigazolvánnyal,
  • szeretnéd, ha gyermeked elkezdené megtanulni az önálló pénzkezelést,
  • szereted az átlátható és kényelmes ügyintézést,
  • egy biztos hátterű, országos hálózattal rendelkező bankot választanál

hirdetmények

természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei Üzletszabályzat
a fiataloknak szóló tájékoztatónk itt érhető el K&H ifjúsági ajánlatok

hogyan lássak hozzá? hogyan lássak hozzá?

Ha az indítás előtt még kérdésed lenne, kérhetsz visszahívást, munkatársunk készséggel ad tájékoztatást.

Gyermekeddel keressétek fel bármely K&H bankfiókot, előzetesen kényelmesen, online időpontot is tudtok foglalni, így sorban állás nélkül lebonyolítható az ügyintézés. A bankfiókban munkatársunk elmondja a részleteket, bemutatja szolgáltatásainkat, válaszol a felmerülő kérdésekre. Legyen nálad és gyermekednél a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, és a gyermek diákigazolványa.

A bankkártya kb. 1 hét alatt elkészül, és postán megküldjük. Ha megérkezett, akkor a hozzá tartozó PIN kódot bankfiókunkban lehet átvenni (a biztonság érdekében), munkatársunk segít aktiválni.
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióira vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melye megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja.