K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártya

vásárlásaid rendezd dombornyomott presztízs hitelkártyáddal egy érintéssel, extra szolgáltatásokkal

 • vásárlásaid után pénzvisszatérítést kapsz
 • érintéses bankkártya fizetésre alkalmas
 • kiegészítő és prémium szolgáltatások
forint
forint/hónap
forint/hónap
forint/hónap
ezt kalkuláltad:
igényelt hitelkeret összeg
pénzvisszatérítés
tájékozódj a honlapon
igényelj online, kérj visszahívást
igénylési dokumentumok összegyűjtése
fiók felkeresése, szerződéskötés
kártya aktiválás

részletek részletek

minimális igénylési feltételek

 • 18. életévét betöltött, devizabelföldi magánszemélyeknek, akik rendelkeznek állandó magyarországi lakhellyel

 • akik rendelkeznek legalább 3 hónapos számlamúlttal

 • jövedelmük eléri a havi nettó 170 ezer forintot

legfontosabb tudnivalók

 • THM: 39,7%
 • igényelhető hitelkeret összege (jövedelemtől függően): 360 ezer – 1,5 millió forint
 • éves visszatérítés maximális értéke: 42 ezer forint

reprezentatív példa

A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 Ft, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre. Hitelkamat mértéke és típusa: évi 31,08%, változó kamatozású. Éves kártyadíj: 10 250 Ft. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a.
A fentiek alapján a THM: 39,7%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 10 250 Ft, és a teljes visszafizetendő összeg: 486 975 forint.

A részletes kamatok és kondíciók megtekinthetőek a “Hitelkártya Hirdetmény természetes személyek részére” hirdetményünkben.

 • pénzvisszatérítés: 3% jóváírást adunk minden benzinkútnál, és 2%-ot minden élelmiszerüzletben történt vásárlás után, a havi jóváírások összege maximum 3500 forint lehet (a visszatérítés kártyánként értendő)

 • érintéses fizetés könnyen: K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyád érintéses fizetésre használhatod egyre több elfogadóhelyen (pl. a legtöbb TESCO áruházban, McDonalds-ban, CBA és Rossmann üzletben, az IKEA áruházakban és a CINEMA CITY mozikban), 5 ezer forint alatti összegben történő vásárlások esetében Magyarországon még a PIN kód megadására sincs szükség

 • rugalmas visszafizetés, minimum törlesztés összege: az elszámolás napján megállapított teljes tartozás  5%-a

 • igénylés: egyszerű, nem szükséges, hogy a Bankunknál lakossági bankszámlát vezess

 • kamatmentes periódus: amennyiben hitelkártyádat használod vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a kivonat készítést követő 15 napon belül, ún. türelmi időszak alatt szükséges befizetni. Ha a fizetési határidőig teljes tartozásod (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezed, akkor a vásárlás típusú tranzakciók után nem kell kamatot fizetni. Fontos, hogy készpénzfelvétel esetén a hitelkártyaszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

 • társkártya is igényelhető, így családtagjaid is élvezhetik a vele járó kényelmet

 • választható fordulónap: a hitelkártya igénylésekor megválasztható, minden hónap 5.,15.,25. napja lehet, az elszámolási időszak egy hónap (kivonattól – kivonatig tart)

a te igényeidhez alkalmazkodva

kapcsolódó és kiegészítő szolgáltatások

 • díjmentesen jár a K&H Biztosító által nyújtott betegség-, utazási-, baleset- és poggyász-biztosítás, amely utazásonként legfeljebb 30 napos időtartamra nyújt biztosítást

 • a MasterCard Lounge ingyenes használata a Budapesti Liszt Ferenc repülőtéren

 • kedvezmények a Hertz autókölcsönzőnél (előzetes regisztráció szükséges a www.hertz.com/MC/World weboldalon)

 • otthon asszisztencia szolgáltatás: vészhelyzet esetén ingyenes elhárítás (a Biztosítási feltételek szerinti csőtörés, zárlat, dugulás, kulcsbetörés) eseményenként 25 ezer forint összegig térítünk vissza

 • gépjármű asszisztencia szolgáltatás: gépjárműved önhibán kívül történő meghibásodása esetén ingyenes helyszíni javítás, autómentés-megőrzés, bérautó biztosítás (Europe Assistance élőhangos, non-stop telefonos információs és segítségnyújtási asszisztencia-szolgáltatást működtet a +36 1 236 7555 telefonszámon a K&H Bank ügyfelei részére)

 • hitelkártyád elvesztése, ellopása esetén azonnal hívd a külföldről is díjmentesen hívható +36 80 414 243 zöldszámot és tiltsd le díjmentesen!

 • Internetes biztonsági kód-szolgáltatás (3D Secure Code): díjmentesen igényelhető a K&H e-bankon, vagy K&H Telecenteren keresztül

 • mobilinfo szolgáltatás igényelhető: bankkártyád forgalmát nyomon követheted, mivel a nap 24 órájában sms-ben értesülhetsz az elektronikus tranzakcióiról

 • használata a MasterCard logóval ellátott készpénzkiadó automatáknál (ATM) és az erre alkalmas bankfiókokban, szükség esetén PIN kód megadásával, hitelkártyáddal készpénzt is felvehetsz, Magyarországon és külföldön egyaránt

kinek ajánljuk?

 • akik szeretik, ha van egy biztonsági tartalékuk váratlan helyzetek esetén

 • akik szeretik a mindennapi pénzügyeket gyorsan és egyszerűen, készpénz nélkül intézni

 • akik gyakran utaznak és fontos számukra a kiemelt figyelem

hirdetmények, tájékoztatók

K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Ingatlan fedezet nélküli hitelek minimális igénylési feltételei

kiegészítő és kapcsolódó szolgáltatások

K&H Mastercard énkártyához és K&H World Mastercard plusz hitelkártyákhoz kapcsolódó Szerződési Feltételek
Összehasonlító tábla - ingatlanfedezet nélküli hitelek
Biztosítási termékismertető - K&H Mastercard énkártyákhoz, valamint K&H World Mastercard plusz hitelkártyákhoz és K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyához kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás

hogyan juthatsz hozzá a kártyához?

Eltérő rendelkezés hiányában, az elkészült hitelkártyát postai úton juttatjuk el a Banknál bejelentett magyarországi értesítési címre

hogyan törlesztheted vissza a felhasznált hitelkeretet?

 • a K&H Banknál vezetett K&H lakossági bankszámláról történő rendszeres vagy eseti átvezetéssel

 • más banknál vezetett számláról történő rendszeres vagy eseti átutalással

 • a minimum törlesztést automatikus törlesztési megbízással

 • Hirdetményben feltűntetett díj ellenében postai csekkes befizetéssel

meddig érvényes a hitelkártya?

A hitelkártya az előlapján feltüntetett lejárati hónap utolsó napjáig használható. Annak érdekében, hogy hitelkártyád használatának kényelmét rövid időre se kelljen nélkülöznöd, kártyádat automatikusan megújítjuk, és amennyiben korábban ellenkezőleg nem rendelkeztél, kipostázzuk a magyarországi értesítési címedre.

mennyi idő alatt készül el a kártya?

A hitelkártya igénylését követően, amennyiben a Bank elbírálta és jóváhagyta azt, ezt követően a hitelkártya elkészítéséről a Bank 15 banki munkanapon belül gondoskodik.

mennyit költhetsz naponta a kártyával?

Biztonságod érdekében hitelkártyádon egyedi napi kártyahasználati limiteket állíthatsz be a vásárlásokra és a készpénzfelvételekre. A készpénzfelvételek (ATM és POS) napi limitösszegét a Bank maximálja. Amennyiben nem állítod be a vásárlások és készpénzfelvételek maximális napi összegét, úgy a banki alaplimit a mérvadó, melyek összegét a banki hirdetmény tartalmazza. A limitmódosításra lehetőséged van K&H e-bankon, K&H TeleCenteren keresztül és K&H bankfiókokban.

milyen költségekkel kell számolni?

 • hitelkártyához kapcsolódó díjak (pl. hitelkártya éves kártya díj)

 • készpénz felvételi/készpénz befizetési díjak

 • hitelkártyához kapcsolódó egyéb szolgáltatások díjai (pl. pótlás díja)

A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

mire lehet használni a K&H lakossági hitelkártyát?

Belföldi és külföldi vásárlásra egyaránt. A Hitelkártya előnyeit leginkább vásárláskor és szolgáltatások igénybevételekor (étterem, szálloda stb..) használhatod ki. Hitelkártyával történő vásárlás esetén a Bank pénzét költöd, míg megtakarításaid, pénzeszközeid érintetlenül kamatoznak. Szükség esetén készpénzfelvételre is használhatod.

mit kell tenned, ha ellopták a kártyádat?

bankkártyád elvesztése, ellopása esetén azonnal hívd a külföldről is díjmentesen hívható (+36 80) 414 243 zöldszámot és tiltsd le díjmentesen!

kíváncsi vagy a többi ajánlatunkra? kíváncsi vagy a többi ajánlatunkra?

Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a „Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei”, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális, 2015. augusztus 8-tól hatályos „Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére” tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási szerződési feltételekben olvashat.