K&H Visa Classic hitelkártya

a mindennapi pénzügyek és váratlan kiadások könnyű és gyors rendezésére

 • vásárlásaid után pénzvisszatérítést kapsz
 • külföldön és belföldön is használható
 • az igényelhető hitelkeret összeg 150 000 forinttól 1 000 000 forintig terjedhet
forint
forint/hónap
forint/hónap
forint/hónap
ezt kalkuláltad:
igényelt hitelkeret összeg
pénzvisszatérítés
tájékozódj a honlapon
igényelj online, kérj visszahívást
igénylési dokumentumok összegyűjtése
fiók felkeresése, szerződéskötés
kártya aktiválás

részletek részletek

minimális igénylési feltételek

 • 18. életévét betöltött, devizabelföldi magánszemélyeknek, akik rendelkeznek állandó magyarországi lakhellyel

 • akik rendelkeznek legalább 3 hónapos számlamúlttal

 • jövedelmük eléri a havi nettó 80 ezer forintot

legfontosabb tudnivalók

 • THM: 38,4%
 • igényelhető hitelkeret összege (jövedelemtől függően): 150 ezer – 1 millió forint
 • éves visszatérítés maximális értéke: 36 ezer forint

reprezentatív példa

A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 Ft, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre. Hitelkamat mértéke és típusa: évi 31,8%, változó kamatozású. Éves kártyadíj: 5 000 Ft. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a.
A fentiek alapján a THM: 38,4%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 5 000 Ft, és a teljes visszafizetendő összeg: 479 505 Ft.

A részletes kamatok és kondíciók megtekinthetőek a “Hitelkártya Hirdetmény természetes személyek részére” hirdetményünkben.

 • pénzvisszatérítés: amennyiben az adott elszámolási ciklusban összesen minimum 20 ezer forintot vásárlásra költesz, a teljes összeg után 2%-ot, de maximum havi 3 ezer forintot jóváírunk a hitelkártyaszámládon (bármely vásárlásra vonatkozik, kategória és elfogadóhely megkötés nélkül, belföldön és külföldön, a visszatérítés kártyánként értendő)

 • igénylés: egyszerű, nem szükséges, hogy a Bankunknál lakossági bankszámlát vezess

 • kamatmentes periódus: amennyiben hitelkártyádat használod vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a kivonat készítést követő 15 napon belül, ún. türelmi időszak alatt szükséges befizetni. Ha a fizetési határidőig teljes tartozásod (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezed, akkor a vásárlás típusú tranzakciói után nem kell kamatot fizetni. Fontos, hogy készpénzfelvétel esetén a hitelkártyaszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

 • társkártya is igényelhető, így családtagjaid is élvezhetik a vele járó kényelmet

 • rugalmas visszafizetés, minimum törlesztés összege: az elszámolás napján megállapított teljes tartozás  5%-a

 • választható fordulónap: a hitelkártya igénylésekor megválasztható, minden hónap 5.,15.,25. napja lehet, az elszámolási időszak egy hónap (kivonattól – kivonatig tart)

kinek ajánljuk?

 • akik szeretik, ha van egy biztonsági tartalékuk váratlan helyzetek esetén

 • akik szeretik a mindennapi pénzügyeket gyorsan és egyszerűen, készpénz nélkül intézni

a te igényeidhez alkalmazkodva

kapcsolódó és kiegészítő szolgáltatások:

 • választható utasbiztosítás: kényelmes, széles és magas biztosítási fedezetek

 • használata a Visa logóval ellátott készpénzkiadó automatáknál (ATM) és az erre alkalmas bankfiókokban, szükség esetén PIN kód megadásával, hitelkártyáddal készpénzt is felvehetsz, Magyarországon és külföldön egyaránt

 • hitelkártyád elvesztése, ellopása esetén azonnal hívd a külföldről is díjmentesen hívható +36 80 414 243 zöldszámot és tiltsd le díjmentesen!

 • a hitelkártyádat és annak PIN kódját tartsd külön, illetve igyekezz elkerülni, hogy PIN kód másnak a tudomására jusson!

 • a hitelkártyával elérhető összeget egyedi készpénzfelvételi és vásárlási limitek beállításával korlátozhatod a nap 24 órájában a K&H TeleCenteren keresztül, amennyiben rendelkezel ePIN kóddal, vagy a K&H e-bankban

fontos számodra a biztonság?

Ha fontos számodra, hogy hiteltörlesztésed váratlan esemény (munkanélküliség, maradandó egészségkárosodás, haláleset) esetén is biztonsággal tudd teljesíteni, új vagy meglévő hitelkártyád mellé választ a kapcsolódó K&H hitelkártya törlesztési biztosítást. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja. 

mire lehet használni a K&H lakossági hitelkártyát?

Belföldi és külföldi vásárlásra egyaránt. A Hitelkártya előnyeit leginkább vásárláskor és szolgáltatások igénybevételekor (étterem, szálloda stb..) használhatod ki. Hitelkártyával történő vásárlás esetén a Bank pénzét költöd, míg megtakarításaid, pénzeszközeid érintetlenül kamatoznak. Szükség esetén készpénzfelvételre is használhatod.

mennyi idő alatt készül el a kártya?

A hitelkártya igénylését követően, amennyiben a Bank elbírálta és jóváhagyta azt, ezt követően a hitelkártya elkészítéséről a Bank 15 banki munkanapon belül gondoskodik.

hogyan juthatsz hozzá a kártyához?

Eltérő rendelkezés hiányában, az elkészült hitelkártyádat postai úton juttatjuk el a Banknál bejelentett magyarországi értesítési címedre

meddig érvényes a hitelkártya?

A hitelkártya az előlapján feltüntetett lejárati hónap utolsó napjáig használható. Annak érdekében, hogy hitelkártyád használatának kényelmét rövid időre se kelljen nélkülöznöd, a kártyádat automatikusan megújítjuk, és amennyiben korábban ellenkezőleg nem rendelkeztél, kipostázzuk a magyarországi értesítési címedre.

mennyit költhetsz naponta a kártyával?

Biztonságod érdekében hitelkártyádon egyedi napi kártyahasználati limiteket állíthatsz be a vásárlásokra és a készpénzfelvételekre. A készpénzfelvételek (ATM és POS) napi limitösszegét a Bank maximálja. Amennyiben nem állítod be a vásárlások és készpénzfelvételek maximális napi összegét, úgy a banki alaplimit a mérvadó, melyek összegét a banki hirdetmény tartalmazza. A limitmódosításra lehetőséged van K&H e-bankon, K&H TeleCenteren keresztül és K&H bankfiókokban.

hogyan törlesztheted vissza a felhasznált hitelkeretet?

 •  a K&H Banknál vezetett K&H lakossági bankszámláról történő rendszeres vagy eseti átvezetéssel

 •  más banknál vezetett számláról történő rendszeres vagy eseti átutalással

 • a minimum törlesztést automatikus törlesztési megbízással

milyen költségekkel kell számolni?

 • hitelkártyaszámlához kapcsolódó díjak (2012. április 1-e után igényelt új hitelkártya szerződésekre a zárlati díj mértéke 0 forint)

 •  hitelkártyához kapcsolódó díjak (pl. hitelkártya éves kártya díj)

 •  készpénz felvételi/készpénz befizetési díjak

 •  hitelkártyához kapcsolódó egyéb szolgáltatások díjai (pl. pótlás, tiltás díja)

A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

mit kell tenned, ha elvesztetted/ellopták a kártyádat?

Gondoskodj a kártya azonnali letiltásáról a K&H TeleCenter +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámán, hogy az illetéktelen használatot megakadályozd! A hitelkártya letiltásnak díja van, melyről a mindenkor érvényes hitelkártya hirdetményben értesülhet, mely már magában foglalja a pótkártya díját is.

Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a „Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei”, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális, 2015. augusztus 8-tól hatályos „Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére” tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási tájékoztatóban olvashat.