Köszönjük regisztrációdat,

amellyel részt kívánsz venni a „STRAND fesztivál napi belépőd felét mi álljuk!” Akciónkban.

Az első 1000 K&H ifjúsági számlát vagy K&H minimum plusz számlát nyitó ügyfelünk, aki maradéktalanul megfelel a „STRAND fesztivál napi belépőd felét mi álljuk!” Akció Részvételi feltételeinek, egy nettó 6 500 forint értékű STRAND fesztivál voucher kódot kap, amely felhasználható a STRAND fesztivál napi, illetve heti belépőire ezen az oldalon.

A kedvezmény a kód beírásával aktiválódik, mely a végső helyszíni árból kerül levonásra, minden esetben nettó 6 500 forint értékben.

Egy kód csak egyszer használható fel 1 darab belépőre (0. napijegy, 1. napijegy, 2. napijegy, 3. napijegy, 4. napijegy, 3 napos bérlet, 4 napos bérlet, 5 napos bérlet).

Szólj a barátaidnak, hogy együtt tudjatok kedvezményesen jegyet vásárolni a fesztiválra és bulizz velük a STRAND-on!

Akciónkkal kapcsolatos kérdéseddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. Az Akció részletei a „STRAND fesztivál napi belépőd felét mi álljuk!” Részvételi feltételek tartalmazzák. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó ügyfélszerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, az Üzletszabályzat, a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, továbbá a betéti bankkártya hirdetmények természetes személyek részére tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A feltüntetett EBKM értékek és díjak a 2019. április 1-jén érvényben lévő Hirdetmények szerint kerültek megállapításra.
Az adatkezelési tájékoztatás a „STRAND fesztivál napi belépőd felét mi álljuk!”  elnevezésű Részvételi feltételekben található.