kényelmi szolgáltatások

  • privát banki irodák
  • beépített asszisztencia-szolgáltatás hitelkártyájához
  • rendszeres ügyfélrendezvények
ügyfélrendezvények

ügyfélrendezvények

Rendszeres ügyfélrendezvényeinken online vagy személyesen tájékozódhat a legfrissebb piaci és gazdasági hírekről, megismerheti termékeinket, szolgáltatásainkat, és kötetlenül beszélgethet kollégáinkkal.
Az évente kétszer megrendezésre kerülő Befektetési Klubokon olyan mélyebb pénzpiaci információkat és gazdasági összefüggéseket ismerhet meg, melyek segíthetik befektetési döntései meghozatalában.

hitelkártyába épített extra szolgáltatások

Kizárólag privát banki ügyfeleink számára érhető el a K&H Mastercard World Elite hitelkártya, melyben számos kiegészítő szolgáltatás található. Ezek a beépített szolgáltatások a mindennapi életet hivatottak egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni, hogy Ön stressz nélkül utazhasson és szórakozhasson.

exkluzív kiegészítő szolgáltatások a K&H Mastercard World Elite hitelkártyához

Budapest Airport Gyorsító Sáv

hitelkártyája felmutatásával gyorsabban eljuthat a reptéri biztonsági ellenőrzésig

Mastercard Airport Lounge

a repülés előtti perceket exkluzív váróteremben töltheti térítésmentes étel- és italfogyasztással

belépés a LoungeKeyTM várókba

több mint 650 reptéren, 1100 helyszínen világszerte

Boingo Wi-Fi hotspotok használata

világszerte több mint 1 millió helyen kapcsolódhat prémium internet hozzáféréshez

Priceless Cities program

exkluzív kereskedői ajánlatok és élmények a világ számos nagyvárosában

PressReader alkalmazás

több mint 7000 népszerű nemzetközi napilap és magazin elérése, akár 4 eszközön

Budapest Aréna Gyorsító Sáv

sorban állás nélkül juthat be a rendezvényekre

Budapest Aréna Mastercard Lounge

kényelmes hangolódás a rendezvények előtt

utazáshoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás

K&H Mastercard World Elite kártyabirtokosként utazásai során bekövetkező váratlan esemény vagy baleset esetén sincs oka aggodalomra

beépített asszisztencia-szolgáltatás és egyéb biztosítások

ha meghibásodott, vagy leejtette telefonját, számíthat a szakértő segítségre. Ha pedig egészségügyi tanácsadásra van szüksége, bármikor kezdeményezhet orvosi konzultációt telefonon, chaten, vagy akár videóhívással is

kapcsolódó szolgáltatások:
hitelkártya-szolgáltatás [K&H Mastercard World Elite hitelkártya] THM: 30,4%

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a K&H Bank Üzletszabályzata, az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével, 375 000 forint hitelösszeg és 1 éves futamidő figyelembevétele mellett kerültek megállapításra. Az utasbiztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja. Az asszisztencia szolgáltatást a EUROP Assistance S.A. Irish Branch biztosítja. Az „online vásárlásibiztosítás szolgáltatást” az Inter Partner Assistance Rt. nyújtja. A biztosítási termékekről a kapcsolódó biztosítási szerződési feltételekben olvashat.