megérkezett a Google Pay – már okosórájára is

  • a magyar bankok közül elsőként a K&H-nál*
  • innovatív fizetés Androidos telefonján vagy okosóráján
töltse le a K&H mobilbankot és fizessen Google Payjel
*A Google Pay szolgáltatás 2021. március 30-tól érhető el a K&H Banknál.
Google Pay

gyors

Nincs szükség bankkártyára a fizetéshez: közelítse okoseszközét a POS terminálhoz, és kész is!

biztonságos

mobiljával 15 000 Ft feletti tranzakciók esetén kizárólag akkor tud fizetni, ha a készüléke feloldott állapotban van - a Google Pay használatához aktív képernyőzárra van szükség!
Az okosórás fizetéshez fel kell oldania a készüléket.

egyszerű

A kártyadigitalizálás néhány gombnyomással elvégezhető a K&H mobilbankban vagy a Google Wallet applikációban, ezután a fizetéshez csak okoseszközére lesz szüksége.

hol kezdjem, ha mobillal fizetek?

lépjen be a K&H mobilbankba
kattintson a bankkártyák menüpontra
kattintson a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra
kész is!

hol kezdjem, ha okosórával fizetek?

nyissa meg óráján a Google Wallet applikációt
állítsa be a képernyőzáró funkciót
fejezze be a digitalizálást a mobilján, a Google Wallet applikációban

Gyakran Ismételt Kérdések

kinek érhető el a szolgáltatás?

A szolgáltatás a K&H Bank ügyfelei számára érhető el NFC képes, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonnal, Wear OS okosórákkal és Mastercard, valamint Maestro típusú bankkártyákkal. A szolgáltatásra nem kell szerződni, de érvényes bankkártya szerződés, aktivált K&H mobilbank és a bankkártyához beállított autentikációs telefonszám szükséges hozzá.

milyen kártyákkal érhető el a Google Pay a K&H-nál?

A Google Pay kizárólag Mastercard és Maestro típusú K&H betéti- és hitelkártyákkal érhető el.

hogyan digitalizálhatom a kártyámat a Google Paybe?

Lépjen be a K&H mobilbankba, kattintson a bankkártyák menüpontra, majd a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra, és kész is!

A Google Wallet applikáción keresztül is digitalizálhatja a bankkártyáját. Ehhez töltse le a Google Wallet applikációt, adja meg a kártyaadatait, fogadja el a felhasználási feltételeket, majd SMS kóddal vagy K&H Telecenteren keresztül erősítse meg a digitalizációt.

hogyan digitalizálhatom a kártyám az okosórámra?

Amennyiben rendelkezik Wear OS-t használó okosórával, az alábbi módon tudja elvégezni a digitalizációt, amennyiben az okosórája párosítva van a telefonjával:

  1. nyissa meg az órán a Google Wallet applikációt
  2. állítsa be a képernyő-lezáró funkciót
  3. ezután a telefonon elindul a digitalizálási folyamat (ld. előző pont)

a kártyadigitalizáció során miért kerültem a K&H TeleCenterhez?

A kártyadigitalizáció során egyes esetekben sms-ben küldünk egy azonosító kódot. Amennyiben bankkártyájához nem regisztrált telefonszámot, kizárólag a K&H Telecenter segítségével tudjuk azonosítani. Ezt elkerülheti, ha a K&H mobilbankban hozzáadja a bankkártyájához a telefonszámát az alábbi módon: a bankkártyák menüpontban kattintson a digitalizálandó kártyára, majd az alsó sorban lévő kártyabiztonság menüre. Itt az SMS megerősítés menüpontban tudja megadni a telefonszámát. Fontos: ahhoz a mobiltelefonhoz tartozó telefonszámod adja meg, amellyel később a Google Payt használni szeretné.

nem használtam korábban, hogyan tudom aktiválni a K&H mobilbankot?

K&H énazonosító és e-PIN, vagy a K&H e-bank belépéshez is használt felhasználónév és jelszó segítségével is aktiválhatja a K&H mobilbankot. A folyamatot bemutató videóért kattintson ide.

hogyan fizethetek Google Payjel a mobilom segítségével?

Fizikai vásárlások esetén: Közelítse telefonját bekapcsolt állapotban lévő képernyővel (15 000 Ft feletti fizetés esetén feloldott képernyővel) a POS terminálhoz. A fizetést követően egy kék pipa jelenik meg a képernyőn. A fizetéshez nincs szükség aktív internetkapcsolatra. A biztonságos fizetés érdekében aktív képernyőzárat kell beállítania a telefonján (általában PIN-kód, minta vagy jelszó megadásával - bizonyos eszközöket ujjlenyomattal is feloldhat), mivel a 15 000 Ft feletti fizetés kizárólag feloldott képernyővel lehetséges. Fontos tudni, hogy legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül.

Internetes vásárlás esetén: A Google Pay internetes vásárlásokhoz is használható, amennyiben a kereskedő támogatja ezt a fizetési módot webshopjában, vagy saját applikációjában. Ilyenkor a normál bankkártyás fizetési opció mellett megjelenik a Google Pay ikon is, amit elindítva a telefonon kell jóváhagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

nem kell PIN-kód a mobillal történő fizetéshez?

Fizikai vásárlás esetén legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül, a telefont a POS terminálhoz közelítve. Fontos, hogy a telefon képernyője ekkor is legyen bekapcsolt állapotban (lezárt, alvó módban nem lehetséges a fizetés). A 15 000 Ft feletti, illetve az említett 3 darab kisebb összegű vásárlás után fel kell oldania a képernyőt a fizetéshez, ezzel igazolja (PIN-kód helyett), hogy Ön használja a készüléket. Éppen ezért – a biztonságos fizetés érdekében – a Google Pay használatához aktív képernyőzárat kell beállítania a telefonján, hiszen a képernyőzár feloldásával tudja igazolni, hogy Ön használja a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

Okosórás fizetés esetén az eszköz feloldásával tud Google Payjel fizetni.

hogyan fizethetek Google Payjel az okosórám segítségével?

Wear OS-t használó okosórákkal van lehetőséged Google Payjel fizetni. Oldja fel az eszközt, nyissa meg a Google Wallet applikációt, válassza ki a kártyát, és tartsa az órát a POS terminálhoz.

biztonságos a Google Pay?

Igen, hiszen mobillal történő fizetés esetén a 3 db egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés utáni, illetve a 15 000 forint feletti fizetések kizárólag feloldott képernyővel lehetségesek fizikai vásárlás esetén. Erre azért van szükség, mert bár nem kell külön PIN-kódot megadni, de a képernyőzár feloldásával igazolni tudja, hogy Ön használja a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

hogyan állíthatok be alapértelmezett bankkártyát?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban, a Google Pay beállításokra kattintva tud alapértelmezett bankkártyát kiválasztani. Kattintson a „beállítás alapértelmezett kártyaként” gombra.

hogyan állíthatom be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a K&H Google Payt?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudja alapértelmezett fizetési applikációként kiválasztani a Google Payt. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig K&H mobiltárcát használtam, de mostantól Google Payt szeretnék, mi a teendőm?

Állítsa be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattintson a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig más szolgáltatóval használtam a Google Payt, de mostantól a K&H mobilbankkal szeretném, mi a teendőm?

Állítsa be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattintson a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

díjmentes a szolgáltatás?

Igen, a szolgáltatás a K&H mobilbankban elérhető, mely ügyfeleink számára díjmentes.

a mobilomon kívül egyéb okoseszköz segítségével is fizethetek Google Payjel?

Igen, a Google Wallet applikációban történő digitalizálás után Wear OS alapú okosóráddal is fizethetsz Google Payjel.

hogyan távolíthatom el a kártyámat a Google Pay-ből?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudja eltávolítani a bankkártyáját a Google Payből. Kattintson a „kártya eltávolítása a Google Pay-ből” gombra.

dokumentumok

Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan
Általános szerződési feltételek elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozóan
Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
Üzletszabályzat
KiberPajzs
Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)
kapcsolódó szolgáltatások
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank] [K&H Google Pay]
betétikártyaszolgáltatás [K&H Mastercard bankkártyák]
hitelkártya szolgáltatás [K&H Mastercard hitelkártyák] THM: 42,4–49,1%
betéti- és hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Google Play a Google Inc. védjegye.