hitelkártya-szolgáltatás
[K&H Mastercard World Elite hitelkártya]

 • kizárólag privát és kiemelt privát banki ügyfeleink számára elérhető
 • széleskörű beépített szolgáltatások
 • biztonságos használat az online térben is
 • THM: 49,1%

igényeljen K&H Mastercard World Elite hitelkártyát és élvezze a kártyába beépített exkluzív szolgáltatásokat

a K&H Mastercard World Elite hitelkártya kizárólag szerződött privát és kiemelt privát banki ügyfeleink számára érhető el. Amennyiben Ön még nem szerződött ügyfelünk, kérjen visszahívást tanácsadóinktól, akik készséggel állnak rendelkezésére.

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard World Elite hitelkártyával

online vásárlási biztosítás

az Online vásárlási biztosítási csomag 3 féle védelmet nyújt

 • kiterjesztett garancia
  A K&H Mastercard World Elite hitelkártyával online vásárolt háztartási vagy elektronikai készülékek (pl. okostelefon, laptop, hűtőgép, TV) meghibásodására szóló legalább 24 hónapos gyári jótállást további egy évvel meghosszabbodik. Kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető a biztosított elektronikai berendezések / háztartási készülékek eredeti beszerzési árának értékéig, de legfeljebb 175 000 forint összeghatárig.

 • legjobb ár garancia
  Amennyiben egy termék megvásárlását követő 30 napon belül a megvásárolt termékkel teljesen egyező terméket a biztosított megtalálja egy másik webáruházban alacsonyabb áron, a két ár közötti különbözet maximum 700 000 forint értékben visszatérítésre kerül.
  A termék minimális ára: 17 500 forint, a minimális árkülönbség 17 500 forint.
 • termékbiztosítás – lopás vagy rongálódás esetére
  A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700 000 forintig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

részletek és regisztráció

regisztráljon egyszerűen

1. kártya ellenőrzése
Látogasson el a mastercard.hu/biztositas oldalra, és kattintson az "Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálok" gombra, majd írja be bankkártyája első 8 számjegyét a felugró ablakban. Ha a kártyája alkalmas a biztosítás igénybevételére, akkor kattintson a megjelenő "Aktiválás most" gombra. Ezután átvezetjük az AXA weboldalára, ahol a regisztrációhoz meg kell adnia bankkártyája első 6 számjegyét és az e-mail címét.

2. a biztosítás megerősítése
A biztosítási kötvény visszaigazolása azonnal megérkezik e-mail fiókjába.

3. adja hozzá a Wallethez
Adja hozzá Online vásárlási biztosítását az Apple Wallethez (iOS) vagy a YourPass alkalmazáshoz (Android)

4. érdeklődés a biztosítással kapcsolatban
Kérdés vagy biztosítási esemény bejelentése esetén kérjük, hívja a +36 1 224 1127 számot. Egyszerűen azonosíthatja magát a kötvényszámmal, majd kövesse a biztosító utasításait.

5. éves megújítás
A biztosítás érvényessége 12 hónap. A lejárat előtt 30, illetve 7 és 1 nappal emlékeztető e-mailt küld Önnek a biztosító, amely az AXA biztosítási kötvény megújítási oldalára mutató linket tartalmazza.

6. újraregisztrálás
Csak akkor szükséges újra regisztrálnia, ha kicsúszott a megújítási határidőből.

A kiterjesztett garancia, a legjobb ár garancia valamint a termékbiztosítás (együttesen „online vásárlási biztosítás”) elektronikai vagy háztartási termékekre érvényes, amit az arra jogosult regisztrált kártyával online vásárolt bármelyik Európai Unióban (valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban) bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba.

Az online vásárlási biztosítás részletes feltételeit „Online vásárlási biztosítás az arra jogosult Mastercard kártyabirtokosok számára” az  Általános Szerződési Feltételei dokumentum tartalmazza. A feltételek tartalmazzák a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről a mastercard.hu/biztositas oldalon talál.

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard® World Elite hitelkártyával

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

 • Mastercard Airport Lounge
  World Elite Mastercard hitelkártyáddal 2023. február 1-től megújult, modern környezetben, nyugodt körülmények között töltheted a repülés előtti perceket.
  Új, hosszabb nyitvatartás: 5:00 – 21:00

 • Budapest Airport Gyorsító Sáv
  Gyorsabban bejuthat a reptéri biztonsági ellenőrzéshez, ahol a hagyományos utasbiztonsági csatornáktól elkülönített átvizsgáló-helyet használhatja (röntgenberendezés, mágneskapu, utasbiztonsági ellenőrök).

Bécsi Nemzetközi Repülőtér
Hozza ki a legtöbbet abból az időből, amit utazás előtt vagy átszállás közben a repülőtéren tölt, és vegye igénybe a bécsi repülőtér kényelmes AIR Lounge, SKY Lounge és JET Lounge utasváróit!
Aznapra érvényes beszállókártyával rendelkező kártyabirtokosok számára a repülőtéri várókba és a Gyorsító Sávhoz a belépés díjmentes.

részletek

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard® World Elite hitelkártyával

belépés a LoungeKeyTM várókba
Nem Budapestről vagy Bécsből indul a repülőjárata? Világszerte több mint 650 reptéren, 1100 helyszínen várják a LoungeKey prémium reptéri várói, amelyekbe K&H Mastercard World Elite hitelkártyájával évente 2 alkalommal térítésmentesen léphet be.

Fő- és társkártyánként egyaránt 2-2 db díjmentes belépés biztosított (egy belépő 1 alkalomra és 1 főre érvényes), majd a harmadik alkalomtól a belépés díja 2023. október 31-től 35 USD fejenként, melyet a belépéskor kell megfizetnie. A belépés díja 2023. október 31-től 35 USD.
További információért látogasson el a loungekey.com/kh weboldalra.

Boingo Wi-Fi K&H Mastercard® World Elite kártyabirtokosoknak
Gyors, prémium Wi-Fi hotspotok világszerte több mint 1 millió helyen: repülőtereken- és gépeken, szállodákban, éttermekben, amelyekre akár 4 eszközt is csatlakoztathat.
A Boingo szolgáltatásokat a Boingo Wireless, Inc. nyújtja. részletek: kh.boingo.com.

PressReader alkalmazás

A PressReader szolgáltatással több mint 7000 népszerű nemzetközi napilapot és magazint olvashat online és letöltés után offline is térítésmentesen, akár 5 különböző eszközön.
A bejelentkezéshez szükséges egyedi linket e-mailben küldi Önnek a K&H Bank.

részletek

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard® World Elite hitelkártyával

kedvezmények az Aquaworldben
Az Aquaworld Gyorsítósáv és az elkülönített emeleti öltöző mellett az exkluzív Mastercard Lounge ballonos vízzel és limonádéval várja a vendégeket, július és augusztus folyamán pedig a szállóvendégeknek fenntartott grill teraszon is megebédelhetnek (12.00 15.00 között) a prémium kártyabirtokosok térítés ellenében. Fürdő napijegy, családi jegy vagy 3 órás jegy vásárlása továbbra is szükséges minden vendég számára, de prémium kártyabirtokosaink akár 5 fő kísérővel a fenti szolgáltatásokat (a grillebéd kivételével) térítésmentesen élvezhetik.

kedvezmények a Müpa-ban
Találjon új élményekre a Müpában! A K&H World Elite Mastercard kártyájával olyan előnyök is várnak Önre, mint a Pezsgőbár, a Müpa conciergeszolgáltatás ,a VIP parkoló vagy a Mastercard Prémium Program 10% kedvezménnyel a Müpa saját produkcióira.

részletek

utazáshoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás
A szolgáltatás fedezi az utazás közben bekövetkezett baleset miatt felmerülő egészségügyi költségeket, megtéríti a vagyontárgyak kárát és napi 24 órában nyújt asszisztencia szolgáltatást. Kiterjed többek között az egészségügyi segítségnyújtásra, idő előtti hazautazásra megbetegedés vagy váratlan esemény miatt, de az utazási késedelemre, a poggyász késedelmes megérkezésére, úti okmányok biztosítására és jogvédelmi segítségnyújtásra is.

asszisztencia és egyéb biztosítások
A K&H Mastercard World Elite hitelkártyájához járó asszisztencia-szolgáltatások és biztosítások gondoskodnak arról, hogy az élet lehető legtöbb területén biztonságban érezhesse magát. Legyen szó országúti gépjármű segélyszolgálatról, otthoni csőtörésről, elektromos zárlatról, zárba tört kulcsról, vagy éppen egy meghibásodott vagy leejtett telefonról, számíthat a segítségre. Ha pedig egészségügyi tanácsadásra van szüksége, bármikor konzultálhat orvosokkal telefonon, chaten vagy akár videóhívással is.
Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről ide kattintva talál.

gyakran ismételt kérdések

hogyan juthat hozzá a kártyához?

 • privát banki ügyfeleink részére az elkészült hitelkártyát postai úton juttatjuk el a Banknál bejelentett értesítési címre
 • kiemelt privát banki ügyfeleink számára privát bankárukkal történő előzetes egyeztetés után lehetőség van a kártya személyes átvételére saját irodájukban vagy otthonukban tanácsadójuktól

hogyan törlesztheti vissza a felhasznált hitelkeretet?

 • a K&H Banknál vezetett K&H lakossági bankszámláról történő rendszeres vagy eseti átvezetéssel
 • más banknál vezetett számláról történő rendszeres vagy eseti átutalással
 • K&H lakossági bankszámláról történő csoportos beszedési megbízással

meddig érvényes a hitelkártya?

A hitelkártya a hátlapján feltüntetett lejárati hónap utolsó napjáig használható. Annak érdekében, hogy hitelkártyája használatának kényelmét rövid időre se kelljen nélkülöznie, kártyáját automatikusan megújítjuk.

mennyi idő alatt készül el a kártya?

A hitelkártya igénylését követően, amennyiben a Bank elbírálta és jóváhagyta azt, a hitelkártya elkészítéséről a Bank 15 napon belül gondoskodik.

mennyit költhet naponta a kártyával?

Biztonsága érdekében hitelkártyáján egyedi napi kártyahasználati limiteket állíthat be a vásárlásokra. Amennyiben nem állítja be a vásárlások maximális napi összegét, úgy a banki alaplimit a mérvadó, mely összegét a hitelkártya hirdetmény tartalmazza. A limit módosítására K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül van lehetősége.

milyen költségekkel kell számolni?

 • privát banki ügyfeleink számára a hitelkártya éves díja 50% kedvezménnyel 26 275 forint
 • kiemelt privát banki ügyfeleink számára a hitelkártya éves díja 0 forint
 • készpénz felvételi díjak
 • hitelkártyához kapcsolódó egyéb szolgáltatások díjai (pl. pótlás díja)

A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

mire lehet használni a K&H lakossági hitelkártyát?

Belföldi és külföldi vásárlásra egyaránt. A széles körű beépített szolgáltatásoknak köszönhetően pedig a világ minden táján élvezheti az egyedi szolgáltatások előnyeit.

mit kell tennie, ha ellopták a kártyáját?

Bankkártyája elvesztése, ellopása esetén azonnal hívja a külföldről is díjmentesen hívható +36 80 414 243 zöldszámot és tiltsa le díjmentesen!

A K&H mobilbankban vagy e-bankban percek alatt letilthatja, és meg is igényelheti az új kártyáját, hogy minél előbb újra használhassa azt.

Ha nem találja a kártyáját, de nem biztos benne, hogy végleg eltűnt, a K&H mobilbankban vagy e-bankban a biztonság kedvéért fel is függesztheti akár 90 napra. Fontos azonban, hogy a felfüggesztés nem helyettesíti a kártyatiltást.

mit kell tenni, ha többen szeretnék használni a rendelkezésre álló hitelkeretet?

Meglévő hitelkártyájához lehetősége van maximum 4 darab azonos típusú társhitelkártyát igényelni, mellyel biztosíthatja 18 év feletti családtagjai, rokonai számára, hogy az Ön hitelkeretének terhére vásárolhassanak ugyanazokkal a kedvezményekkel, amelyeket a főkártya birtokos számára biztosítunk. A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

reprezentatív példa 2024. április 1-től:

A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 forint, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre. Hitelkamat mértéke és típusa: évi 18,50%, változó kamatozású. Éves hitelkártya-szolgáltatás díja: 57 280 forint. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a. A fentiek alapján a THM: 49,1%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 57 280 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 434 820 forint.

hirdetmények, tájékoztatók

Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Ingatlan fedezet nélküli hitelek minimális igénylési feltételei
KH Mastercard World Elite hitelkártya kampány - részvételi szabályzat
Pótlap az érvényben lévő és az újonnan megkötött K&H Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyákhoz, érintőkártyákhoz és hitelkártyákhoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítási illetve a „K&H választható utasbiztosítás bankkártyákhoz” szerződésekhez
KiberPajzs
Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)

Kapcsolódó szolgáltatások:
hitelkártya-szolgáltatás
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H e-bank] és [K&H mobilbank]
betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön
betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás bekülföldön
SMS-szolgáltatás [K&H mobilinfo]
készpénzfelvétel belföldön [bankkártyás forint készpénzfelvétel belföldi ATM-ből, ide értve a K&H-s ATM-et is]
limitmódosítás
 

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a K&H Bank Üzletszabályzata, az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével, 375 000 forint hitelösszeg és 1 éves futamidő figyelembevétele mellett kerültek megállapításra. Az utasbiztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja. Az asszisztencia szolgáltatást a EUROP Assistance S.A. Irish Branch biztosítja. Az „online vásárlásibiztosítás szolgáltatást” az Inter Partner Assistance Rt. nyújtja. A biztosítási termékekről a kapcsolódó biztosítási szerződési feltételekben olvashat.