az Ön megbízható partnere vagyonának kezelésében

  • kiemelt figyelem, bankáraink az ország egész területén várják
  • a pénzügyi élet minden területén ott állunk Ön mellett
  • befektetés tervezés, portfólió építés az Ön egyedi igényeire szabva
Ábrahám András

bemutatkozás

A K&H Banknál már több mint két évtizede nyújtunk privát banki szolgáltatásokat a legnagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleink részére. Szolgáltatásunk fókuszában a befektetési tanácsadás áll, melyet az Ön megtakarítási céljainak és kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően, együtt alakítunk ki.
A privát banki igazgatóság vezetőjeként azt gondolom, hogy szolgáltatásunk széles skálája Önt is meggyőzi arról, hogy vagyona kezelésében a K&H Bank megbízható társként áll Ön mellett.

„Az általam elképzelt privát bank nemcsak a hosszú évek munkájával összegyűjtött pénzügyi vagyon kezeléséről, értékének megőrzéséről és gyarapításáról szól, hanem azon túl minden egyéb más olyan termék és szolgáltatás nyújtásáról, ami az ügyfeleink és családtagjaik pénzügyi és biztosítási életével kapcsolatban releváns.”

Ábrahám András
a K&H privát bank vezetője

amiért ügyfeleink minket választanak

kiemelt figyelem

kapcsolattartója az Ön céljait és meglévő portfóliójának összetételét szem előtt tartva segíti kérdéseinek megválaszolásában, valamint befektetési döntéseinek meghozatalában.

elsőbbségi kiszolgálás

kiemelt ügyfélpontjainkon exkluzív környezetben és maximális kényelem mellett egyeztethet dedikált tanácsadójával. Privát banki irodáink az ország számos pontján megtalálhatóak, lehetővé téve az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső ponton történő megbeszélést.

diszkréció

számunkra pénzügyeinek diszkrét kezelése elsődleges szempont. A K&H személyes ügyfélpontjaival való szoros együttműködés elengedhetetlen pénzügyei kezelése során, azonban a kezelt vagyonával kapcsolatos részletes információkat csak privát banki tanácsadója ismeri, ezzel is biztosítva a legmagasabb fokú diszkréciót.

kényelem és exkluzivitás

bank- és hitelkártya portfóliónkkal a világ minden pontján élvezheti az extra szolgáltatások előnyeit, pénzügyeit  pedig bárhonnan intézheti akár telefonon, akár  a K&H mobilbankon keresztül.