Garmin Pay – a pénztárca, amit a csuklóján visel

  • elsőként a magyarországi bankok közül*
  • fizetés közvetlenül Garmin órájával
  • nem kell, hogy telefonja Önnél legyen

* a Garmin Pay szolgáltatás 2021. szeptember 28-tól érhető el a K&H Banknál.

Fizessen érintésmentesen Garmin okosórája segítségével

meginna egy kávét a reggeli kocogás után, vagy bekapna pár falatot menet közben? Csak egy kézmozdulat, és már ki is fizette a Garmin Pay segítségével. Nem kell hozzá se pénztárca, se telefon.

csak tartsa a Garmin Pay funkcióval rendelkező okosórádját a terminál elé, és már kész is a fizetés – egyszerűen, egy pillanat alatt.

a Garmin Pay az órához tartozó egyedi kártyaszámmal és tranzakciós kódokkal gondoskodik a fizetés biztonságáról – bárhol, bármikor.

Mi az a Garmin Pay?

mi az a Garmin Pay?

A Garmin Pay a Garmin okosórák új funkciója, amely könnyű, érintésmentes fizetést tesz lehetővé.

Mindössze ennyit kell tennie: adja hozzá K&H Mastercard kártyáját a Garmin Connect™ alkalmazáshoz, így egy digitalizált betéti kártyát hoz létre, és máris könnyedén fizethet okosórájával. A Garmin Connect™ alkalmazás és a Garmin Pay funkció ingyenes, és mind Androidon, mind iOS-en elérhető.

hogy kezdjem, ha Garmin okosórával fizetnék?

töltse le a Garmin Connect™ alkalmazást
regisztráljon az alkalmazásba
nyissa meg a Garmin eszközök listáját
lépjen be a Garmin Pay menüpontba
válassza ki a digitalizálandó kártya típusát (csak Mastercard és Maestro kártyákat engedélyezettek)

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Garmin Pay és hogyan lehet használni?

Amennyiben rendelkezik NFC képes Garmin okosórával akkor a Garmin Connect letöltésével a Garmin Pay funkciót tudja használni iOS és Android alapú eszközön egyaránt. A Garmin Connecten belül a Garmin Pay menü megnyitásával kezdhető el a kártyadigitalizálási folyamat. Sikeres kártyadigitalizáció után POS és ATM terminálokon érintésmentes tranzakciókhoz azonnal használható.

Milyen eszközökön érhető el a Garmin Pay?

A támogatott eszközök listája elérhető a Garmin weboldalán.

Milyen K&H kibocsátású kártyákkal lehet használni?

K&H Bank által kibocsátott lakossági és üzleti (betéti és hitel) Mastercard és Maestro kártyák digitalizálhatóak a Garmin Paybe.

Van plusz díja a Garmin Pay használatának?

Nincs.

Csak a Telecenteres authentikációt ajánlja fel az app, mi ilyenkor a teendő?

Ez esetben nincs a Banknál regisztrált authentikációs telefonszáma, amit bármelyik e-csatorna felületen be tud állítani, így kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Telecenterrel.

Milyen funkciókat érek el a Garmin Connect/Garmin Pay menüből?

Lehetősége van a kártya eltávolítására, illetve felfüggesztésére (a felfüggesztés bármikor visszavonható), illetve a tranzakciós történetet is meg tudja nézni.

Amennyiben több K&H kibocsátású kártyával is rendelkezik, akkor több kártyát is tud digitalizálni.

Hogyan lehet Garmin Payjel fizetni?

Kattintson az óra alkalmazás-választó menüjében a Wallet ikonra. Első használatnál meg kell adnia a négyjegyű wallet PIN kódod, majd érintse az órát a POS terminálhoz.

Mi a wallet PIN?

A wallet PIN vagy másnéven passcode a Garmin Pay-hez beállított négyjegyű kód. Ezzel a kóddal nyílik meg a wallet app az órán. A kódot akkor kell megadni, ha először fizetünk Garmin Pay-jel, ha 24 órája viseljük az órát, vagy ha levesszük és újra felrakjuk, tehát nem kell minden tranzakciónál megadni újra.

Amennyiben háromszor elrontjuk a kódot, akkor újat kell megadni a Garmin Connect alkalmazásban.

Milyen információkat oszt meg a Bank a Garminnal a szolgáltatás igénybevételékor?

A Bank semmilyen személyes információt nem ad át a Garminnak sem a kártya digitalizációja, sem a vásárlási tranzakciók során.

Biztonságos a Garmin Pay?

A Garmin Pay-t támogató okosórákban egy elkülönített chip tárolja a kártyaszámhoz rendelt token titkosított változatát, más Garmin alkalmazás nem fér hozzá. Vásárlás során a Kereskedő sosem jut hozzá a tényleges kártyaszámhoz.

Milyen tranzakciókat lehet a Garmin Payjel kezdeményezni?

A Garmin Pay érintésmentes tranzakciókat támogat POS terminálokon, illetve (érintésmentes készpénzfelvételt támogató) ATM készülékeken. ATM-es készpénzfelvételkor minden esetben szükséges megadni a plasztik kártya PIN kódját.

KiberPajzs
Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)

internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás
betétikártya-szolgáltatás
számlavezetés
betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön
készpénzfelvétel belföldön
hitelkártya-szolgáltatás - THM: 42,4–49,1%

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. Garmin Pay™ a Garmin Ltd. vagy leányvállalatai védjegye.