szakértőink az Ön vagyonának szolgálatában

  • pénzügyi és befektetési szakértelem
  • személyre szabott kiszolgálás
  • maximális diszkréció

Privát banki tanácsadóink nem csak befektetéseik kezelésében állnak ügyfeleink rendelkezésére, hanem minden, pénzügyekkel kapcsolatos témában támogatják őket. Legyen szó napi bankolásról, bank- és hitelkártya portfóliónkkal kapcsolatos kérdésekről, biztosításokról vagy akár digitális megoldásokról, személyes tanácsadójára mindig számíthat.

Privát bankárainkat a bankcsoport szakértő kollégái is támogatják, segítségükkel ügyfeleink nem csak a K&H Bank széleskörű termékpalettáját vehetik igénybe, de számukra a K&H Biztosító termékei, a Treasury szolgáltatások, valamint befektetési alapjaink széles köre is elérhetővé válnak.

pénzügyi és befektetési szakértelem

pénzügyi és befektetési szakértelem

Kollégáink magas fokú pénzügyi és gazdasági ismeretekkel rendelkeznek, valamint folyamatosan naprakész információkkal bírnak a piaci változásokkal kapcsolatban is. Ismereteik naprakészen tartását rendszeres képzésekkel támogatjuk, így biztosítva, hogy az Ön vagyonának kezelése mindig a legfrissebb információk birtokában történjen.

személyre szabott kiszolgálás

személyre szabott kiszolgálás

Dedikált privát banki tanácsadója segíti Önt megtakarítási céljainak, illetve kockázatvállalási hajlandóságának legmegfelelőbb befektetési paletta összeállításában és kezelésében. Pénzügyeit bárhonnan kényelmesen intézheti akár telefonon, akár a K&H mobilbankon keresztül.

maximális diszkréció

maximális diszkréció

Amellett, hogy nagyon szoros együttműködésben dolgozunk a K&H Bank személyes ügyfélpontjaival, privát banki ügyfeleink vagyoni helyzetével, az általunk kezelt befektetéseik mértékével és státuszával kapcsolatos részletes információkat csak a privát banki kollégák ismerik. Ügyfeleink érdekeinek védelmében ugyanakkor, a Bank kockázatkezelési területén belül működő, befektető-védelemmel foglalkozó területek kiemelt figyelemmel követik nyomon valamennyi, ügyfeleink részére kötött tranzakciónkat.

Kérjen visszahívást privát bankárainktól és csatlakozzon a K&H privát bank ügyfeleihez visszahívást kérek