Az Apple Pay gyors, egyszerű, de biztonságos fizetési megoldás, a bankkártya fizikai használata nélkül, iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac készüléken.

használja Apple eszközeivel

iPhone (iPhone 6 vagy annál újabb típusok), Apple Watch, iPad vagy Mac készülékeivel
az Apple Pay kompatibilis eszközök listájáról az alábbi oldalon tájékozódhat
 

biztonságos vásárlás

minden tranzakció Touch ID vagy Face ID használatával hagyható jóvá, mely védelmet nyújt a visszaélések ellen

 

adatait kiemelten védjük

fizetéskor a kártyaadatokat sem a mobileszköz, sem az Apple szervere nem tárolja
 

gyors, kényelmes szolgáltatás

az Apple Payjel gyorsan és egyszerűen fizethet

 
A K&H Bank ügyfelei bármilyen típusú üzleti bankkártyát tudnak használni az Apple Pay fizetési megoldásban.

részletek

mely eszközön használható?

mely eszközön használható?

támogatott készüléktípusok:

 • Touch ID vagy Face ID funkcióval rendelkező iPhone készülékek, kivéve az iPhone 5S-t
 • Touch ID és Face ID funkcióval rendelkező iPad Pro, iPad Air, iPad és iPad mini modellek
 • Apple Watch Series 1 és 2 vagy annál újabb modellek
 • Touch ID funkcióval rendelkező Macbook
hogyan tudod hozzáadni kártyádat?

hogyan tudja hozzáadni kártyáját?

mobilbank hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek:

Mobilbankban elérhető kártya képek alatt megjelenik az „Add to Apple Wallet gomb”, amennyiben a kártya még nem került digitalizálásra Apple Payben. Amennyiben a kártya már korábban hozzáadásra került, úgy a gomb „inaktív” állapotban kerül megjelenítésre (Card is already added to Wallet).

A gomb megnyomása után elindul a digitalizációs folyamat, ahol a digitalizációra vonatkozó szerződéses feltételeket elfogadva a kártya digitalizálásra kerül.

Sikeres digitalizáció végén a Wallet megkérdezi, hogy ez a kártya legyen-e alapértelmezett fizetési eszköz.

Mobilbankból ugyanígy az Apple Watchra is indítható digitalizáció.

mobilbank hozzáféréssel nem rendelkező ügyfeleinknek:

A kártyahozzáadás rendkívül egyszerű a különböző Apple eszközökön.

 1. iPhone készüléken a Wallet applikáció megnyitását követően a „+” ikont szükséges megnyomni, végül manuálisan, vagy fényképes beolvasás segítségével szükséges megadni a kártyaadatokat.
 2. Apple Watch esetén az iPhone készüléken a Watch alkalmazás megnyitása után a „Wallet & Apple Pay” elemet szükséges megnyomni, majd érintse meg a „Hitel- vagy betétikártya hozzáadása” ikont.
 3. iPad készüléken nyissa meg a beállításokon belül a „Wallet & Apple Pay” elemet, majd érintse meg a „Hitel vagy betétikártya hozzáadása” ikont.
 4. Macbook Pro készüléken, nyissa meg a Rendszerbeállításokat, és válassza ki a „Wallet Apple Pay” lehetőséget, majd adja hozzá kártyáját.
egyszerű, biztonságos fizetés az Apple Payjel.

egyszerű, biztonságos fizetés az Apple Payjel.

Az Apple Pay gyors, egyszerű, és biztonságos útja az üzletekben, applikációkban, és online történő fizetésnek az Apple eszközei segítségével. A kártyaszám soha nem tárolódik a készüléken vagy az Apple szerverein, és az Apple a fizetés során sem osztja meg a kártyaszámokat a kereskedőkkel. Az Apple Pay nem őriz meg olyan tranzakciós adatokat a bankkártyás fizetésekről, amelyek visszavezethetők Önhöz.

hogyan digitalizálhatóak a K&H által kibocsátott bankkártyák?

mobilbank hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek:

Mobilbankban elérhető kártya képek alatt megjelenik az „Add to Apple Wallet gomb”, amennyiben a kártya még nem került digitalizálásra Apple Payben.  Amennyiben a kártya már korábban hozzáadásra került, úgy a gomb „inaktív” állapotban kerül megjelenítésre (Card is already added to Wallet).

A gomb megnyomása után elindul a digitalizációs folyamat, ahol a digitalizációra vonatkozó szerződéses feltételeket elfogadva a kártya digitalizálásra kerül.

Sikeres digitalizáció végén a Wallet megkérdezi, hogy ez a kártya legyen-e alapértelmezett fizetési eszköz.

Mobilbankból ugyanígy az Apple Watchra is indítható digitalizáció.

mobilbank hozzáféréssel még nem rendelkező ügyfeleinknek:

Apple iPhone eszközökön a Wallet app elindításával indul a digitalizáció:

 1. Lefényképezzük vagy manuálisan beírjuk a kártyaszámot, illetve ha már korábban digitalizáltuk a kártyánk vagy regisztráltuk valamely Apple szolgáltatásban, akkor ez a kártyánk már megjelenik mint digitalizálható kártya
 2. Megadjuk a kártyán szereplő lejáratot és a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kódot
 3. Elfogadjuk a K&H Bank Apple Payben történő kártyadigitalizálásra szolgáló szerződéses feltételeit
 4. Amennyiben van a banknál 3D Secure-ként regisztrált SMS telefonszám, akkor erre a telefonszámra kérjük kiküldeni az egyszerhasználatos kódot
  Ha nincs ilyen telefonszám, akkor a K&H TeleCenter hívásának lehetőségét választjuk, majd sikeres azonosítás után regisztráljuk a 3D Secure telefonszámot illetve kérjük a digitalizált kártya aktiválását
 5. A digitalizált kártya készen áll az Apple Pay használatára, amiről egy értesítő üzenetet is kapunk

milyen típusú bankkártyával használható az Apple Pay a K&H Banknál?

Az Apple Pay minden K&H Bank által kibocsátott lakossági és üzleti betéti- és hitelkártyával használható.

lehet-e több kártyát digitalizálni?

Igen, az Apple Pay-ben többféle kártya is digitalizálható. Ebben az esetben a tranzakció elkezdése előtt lehetséges beállítani azt a kártyát, amivel fizetni szeretnénk. Az elsődleges kártyát a Wallet appban kártya ujjal történő „előre húzásával” vagy a Wallet és Apple Pay beállításai között tudjuk beállítani.

mennyi kártyát tudok digitalizálni egy eszközön?

Maximum 12 kártyát lehetséges digitalizálni Apple eszközökön. 

mi tudok tenni, ha elveszítem a telefonom?

A digitalizált kártya bármikor felfüggeszthető vagy törölhető, a Find My iPhone alkalmazáson vagy a K&H TeleCenteren keresztül. 

bankkártya nélkül lehet használni?

Az Apple Pay használatához érvényes, a K&H Bank által kibocsátott bankkártyával kell rendelkezni. A tranzakciók során viszont nincs szükség a plasztik kártya jelenlétére.

milyen telefonszám szükséges az Apple Pay digitalizációhoz?

A digitalizáció hitelesítését a kártya mellé nyújtott 3D Secure szolgáltatáshoz regisztrált telefonszámra kiküldött egyszerhasználatos kóddal lehet elvégezni. Amennyiben nincs ilyen telefonszám regisztrálva, a TeleCenteren keresztül kérhető a telefonszám regisztrálása illetve a digitalizáció elvégzése.

hogyan lehet fizetni az Apple Payjel?

 • Fizetés Touch ID-val rendelkező iPhone készüléken: tartsa az ujját a Touch ID-n, majd tartsa az iPhone tetejét néhány centiméterre az érintés nélküli olvasótól („POS terminál”) addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a „Kész” felirat és a pipa.
 • Fizetés Face ID-val rendelkező iPhone készüléken: nyomja meg duplán az oldalsó gombot, majd az iPhone-ra nézve végezze el a hitelesítést a Face ID segítségével, vagy adja meg a jelkódod. Tartsa az iPhone tetejét néhány centiméterre az érintés nélküli olvasótól addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a Kész felirat és a pipa.
 • Fizetés Apple Watch használatával: nyomja meg kétszer az oldalsó gombot, és tartsa az Apple Watch kijelzőjét néhány centiméterre az érintés nélküli terminál közelébe, majd várja meg, amíg az óra egy finom érintéssel nem jelez.

hogy lehet beállítani/használni Apple Watch-on?

Nyissuk meg Apple iPhone készülékünkön a Watch app-ot és Wallet és Apple Pay menüt elindítva adjuk hozzá a kártyát az Apple Watch-hoz: adjuk meg a kártyaadatokat és végezzük el a verifikációt.

hol lehet Apple Pay használatával fizetni?

Minden olyan kereskedőnél, ahol lehetséges érintésmentes bankkártyával fizetni és/vagy az Apple Pay logojával ellátott üzletekben, illetve az Apple Pay applikáción belüli fizetést támogató Apple eszközein futó alkalmazásokban.

van a fizetésekre napi használati limit illetve bármilyen összeghatár?

Az Apple Payben digitalizált kártya ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a plasztik kártya, így az arra érvényes limitek mellett lehet vele fizetni. 

mobilnet/WiFi nélkül is használható?

POS terminálon a tranzakciók elvégzéséhez nincs szükség internet kapcsolatra, kivéve mikor a kártya digitalizálására kerül sor. 

miért biztonságos az Apple Payjel fizetni?

A kártya digitalizációja után a kártya adatai nem tárolódnak az eszközön, hanem a kártyaszámból képzett tokenek jönnek létre, aminek segítségével engedélyezésre kerül a tranzakció, miután ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel jóváhagytuk a tranzakciót. Ez azt is jelenti, hogy a kereskedő sosem láthatja a tényleges kártyaszámunkat, a token egyedi az eszközre és a fizetési csatornára vonatkozóan, így a K&H Bankon kívül mindenki számára értelmezhetetlen.  

jár bármi költséggel az Apple Pay használata?

Az Apple Pay használata ingyenes, ugyanolyan bankkártyás tranzakciónak minősülnek, mint a plasztik kártyával végzett tranzakciók. 

mely eszközökön használható?

Apple Pay kompatibilis a következő eszközökkel:

 • iPhone 6 és az ettől újabb iPhone eszközökön,
 • iPad Pro, 5. iPad generáció, iPad Air 2, iPad mini 3 és az ezektől újabb eszközök esetében, és
 • Mac (2012 évjárat vagy későbbi) eszközökön a Safari böngészőben történő fizetések kapcsán, és az alkalmazások során történő tranzakciók esetében.
További információkról itt olvashat: https://support.apple.com/en-us/HT208531

hol fizethet vele?

 • Üzletekben
 • iOS applikációkban, Safari böngészőben (Mac)

Apple Pay segítségével vásárolhat bármely iOS alkalmazásban iPhone és iPad készüléken. A fizetés maga olyan egyszerű, akárcsak az Apple Pay. Fizetés során válassza ki az Apple Pay elemet, és a Face ID, Touch ID funkció használatával hitelesítse a tranzakciót. Safari böngészőben történő tranzakció indítása során sem kell többé fiókokat létrehozni, hosszú űrlapokat kitölteni, egyszerűen fizethet Apple Pay használatával például a TouchID-val rendelkező Macbook Pro készüléken.

üzletszabályzat
bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére
díj hirdetmény privát banki ügyfelek részére

nézze meg hogyan tudja használni az Apple Pay szolgáltatást

Apple Pay – kártya hozzáadás

KiberPajzs
Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)
Jelen tájékoztatás marketing jellegű közleménynek minősül  és nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és itt a www.kh.hu internetes oldalon.