mindennapi pénzügyek a bankolást megkönnyítő digitális megoldásokkal

 • elsőbbségi kiszolgálás Önnek és családjának
 • presztízs bank- és hitelkártyák exkluzív beépített szolgáltatásokkal
 • széfszolgáltatás vagyonának teljeskörű biztonságáért

A K&H kiemelt privát bank célja olyan bizalmi kapcsolat kialakítása az ügyfél és tanácsadója között, amely során a pénzügyi tanácsadás személyes tanácsadássá fejlődik. Ez a személyes kapcsolat az alapja a vagyonkezelésben elengedhetetlen kölcsönös bizalomnak.

A K&H privát banki szolgáltatása nem egy-egy termék értékesítésére koncentrál, célunk az ügyfeleink igényeinek, lehetőségeinek és mindenekelőtt kockázatviselő képességének megfelelő befektetési portfólió kialakítása. A dedikált tanácsadó egy személyben testesíti meg a teljes K&H Csoportot, és a legnagyobb fokú diszkréció mellett közvetíti annak valamennyi termékét, szolgáltatását.

Kiemelt ügyfeleink mindennapi bankolásához extra kedvezményeket és exkluzív termékeket biztosítunk. Számos ingyenes tranzakciót hajthatnak végre, és éves kártyadíj fizetése nélkül használhatják bank- és hitelkártyájukat is.

a mindennapi pénzügyeket az alábbi szolgáltatások könnyítik meg

presztízs bank- és hitelkártya kínálat

bank- és hitelkártya kínálat

K&H Mastercard arany bankkártya

válassza új K&H Mastercard arany bankkártyánkat és élvezze az extra szolgáltatások minden előnyét

 • ingyenes K&H prémium asszisztenciával és beépített utasbiztosítással a világ minden táján biztonságban lehet
 • a bankkártya nemzetközileg elfogadott POS terminálon való fizetésre, ATM készpénzfelvételre, valamint digitalizálható a K&H mobilbankban is

részletek

K&H Mastercard World Elite hitelkártya

K&H Mastercard World Elite hitelkártya, THM: 46,2%

 • kizárólag privát banki ügyfeleink számára elérhető
 • elegáns fém kártya széleskörű beépített szolgáltatásokkal 
 • ingyenes Boingo Wi-Fi használat, PressReader alkalmazás, belépés repülőtéri várókba, valamint számos kedvezmény világszerte a Priceless Cities programmal

részletek

családi szolgáltatás

kiemelt figyelem az egész családnak

kiemelt figyelem az egész családnak

 • Privát banki ügyfelünkként nemcsak Ön, de családja is élvezheti a kiemelt figyelem és az extra szolgáltatások minden előnyét. 
 • Számos kiemelt szolgáltatásunk és ingyenes termékünk válik elérhetővé 18-30 év közötti gyermeke vagy unokája számára, amennyiben Ön privát banki számlacsomaggal rendelkezik.

mi szükséges a számlanyitáshoz?

 • Önnek nincs más dolga, mint kitölteni és aláírni az ajánló kártyát, mellyel gyermeke, illetve unokája K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag szerződést köthet bármelyik személyes ügyfélpontunkon.

részletek

további információk

Amennyiben gyermeke, illetve unokája nagykorú, egészen 30 éves koráig élvezheti a K&H prémium banki szolgáltatások minden előnyét és nem szükséges teljesítenie a prémium számlavezetés [K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag] igénybevételi feltételeit.

mi szükséges a szolgáltatás fenntartásához?

K&H prémium családi szolgáltatás 18-30. életév között vehető igénybe, amennyiben az ügyfél szülője vagy nagyszülője privát banki szolgáltatáscsomag szerződéssel rendelkezik. A 30. életév betöltését követően is élvezheti a prémium szolgáltatások minden előnyét, amennyiben saját jogon megfelel az igénybevételi feltételek egyikének. A családi kapcsolaton alapuló kedvezmény megszűnik, amennyiben a privát banki ügyfél szülő vagy nagyszülő jogosultságot megalapozó privát bankiszolgáltatáscsomag szerződése bármely okból megszűnik. A privát banki ügyfél halála esetén a gyermek vagy unoka az elhalálozás időpontjától számított további egy évig jogosult a K&H prémium családi szolgáltatás igénybevételére. Abban az esetben, ha ezen időszak alatt tölti be a gyermek vagy unoka a 30. életévét, a K&H prémium családi szolgáltatásra való igénybevételi jogosultság csak a fent hivatkozott egy év lejártát követően szűnik meg. A Bank a családi kapcsolat fennálltát bármikor jogosult ellenőrizni. További részleteket a K&H prémium családi szolgáltatás igénybevételi feltételeiről a mindenkor aktuális prémium hirdetményben talál.

K&H széfszolgáltatás

K&H széfszolgáltatás

Szolgáltatásunk segítségével maximális biztonságban tudhatja értékeit. Fokozottan őrzött, biztonságos helyiségben, a legmagasabb fokú diszkréció mellett helyezheti el vagyontárgyait, melyekhez rugalmasan hozzáférhet a személyes ügyfélpont nyitvatartási ideje alatt.

részletek

K&H e-portfólió

K&H e-portfólió

Internetbanki szolgálatásunk részeként 360 fokos áttekintést kaphat megtakarítási és befektetési portfóliójáról. Könnyen kezelhető, átlátható felületen tekintheti meg a portfóliójában lévő lekötött betétei, értékpapírjai és megtakarítási életbiztosítása alatt lévő eszközalapok aktuális eredményét.

részletek

digitális bankolás és mobilfizetés

digitális bankolás és mobilfizetés

A K&H Banknál folyamatosan fejlesztjük a digitális bankolással kapcsolatos funkciókat, így azok a legszélesebb körben képesek kiszolgálni ügyfeleink igényeit. Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásaink használatával pénzügyei mindig kéznél lehetnek, mobilfizetési megoldásaink segítségével pedig biztonságosan és kényelmesen fizethet mobiltelefonja, vagy akár okosórája segítségével is.

részletek

rendszeres befektetés online

rendszeres befektetés online

Befektetési döntéseit nem kell többé halogatnia. Rendszeres befektetéssel folyamatosan gyarapíthatja vagyonát úgy, hogy befektetései kockázata csökkenhet, ráadásul a hozam újabb hozamot termelhet. Mobiltelefonján bárhol, bármikor indíthat rendszeres befektetést már akár 5 000 forintos induló havi összeggel.

részletek

Google Pay

Google Pay

Innovatív fizetési megoldás Androidos telefonján, mellyel gyorsan, biztonságosan és egyszerűen fizethet. Adja hozzá K&H bank- vagy hitelkártyáját a Google Pay-hez és fizessen okostelefonjával.

részletek

Apple Pay

Apple Pay

Fizessen Apple eszközeivel gyorsan, egy érintéssel K&H bankkártyájával. Minden tranzakció Touch ID vagy Face ID használatával hagyható jóvá, mely védelmet nyújt a visszaélések ellen, így a fizetés nemcsak egyszerű, de biztonságos is.

részletek