megérkezett a Google Pay!

  • a magyar bankok közül elsőként a K&H-nál*
  • innovatív fizetés Androidos telefonján
töltse le a K&H mobilbankot és fizessen Google Payjel
*A Google Pay szolgáltatás 2021. április 6-tól érhető el a K&H Banknál.
Google Pay

gyors

Nincs szükség bankkártyára a fizetéshez: közelítse a mobilját a POS terminálhoz, és kész is!

biztonságos

15 000 Ft feletti tranzakciók esetén kizárólag akkor tud fizetni, ha feloldott állapotban van a készüléked - a Google Pay használatához aktív képernyőzárra van szükség!

egyszerű

A kártyadigitalizálás néhány gombnyomással elvégezhető a K&H mobilbankban, ezután a fizetéshez csak a mobiljára lesz szüksége.

hol kezdjem?

lépjen be a K&H mobilbankba
kattintson a bankkártyák menüpontra
kattintson a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra
kész is!

Gyakran Ismételt Kérdések

kinek érhető el a szolgáltatás?

A szolgáltatás a K&H Bank ügyfelei számára érhető el NFC képes, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonon Mastercard és Maestro típusú bankkártyákkal. A szolgáltatásra nem kell szerződni, de érvényes bankkártya szerződés és aktivált K&H mobilbank szükséges hozzá.

milyen kártyákkal érhető el a Google Pay a K&H-nál?

A Google Pay kizárólag Mastercard és Maestro típusú K&H betéti- és hitelkártyákkal érhető el.

hogyan digitalizálhatom a kártyámat a Google Paybe?

Lépjen be a K&H mobilbankba, kattintson a bankkártyák menüpontra, majd a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra, és kész is!

nem használtam korábban, hogyan tudom aktiválni a K&H mobilbankot?

K&H énazonosító és e-PIN, vagy a K&H e-bank belépéshez is használt felhasználónév és jelszó segítségével is aktiválhatja a K&H mobilbankot. A folyamatot bemutató videóért kattintson ide.

hogyan fizethetek Google Payjel?

Fizikai vásárlások esetén: Közelítse telefonját bekapcsolt állapotban lévő képernyővel (15 000 Ft feletti fizetés esetén feloldott képernyővel) a POS terminálhoz. A fizetést követően egy kék pipa jelenik meg a képernyőn. A fizetéshez nincs szükség aktív internetkapcsolatra. A biztonságos fizetés érdekében aktív képernyőzárat kell beállítania a telefonján (általában PIN-kód, minta vagy jelszó megadásával - bizonyos eszközöket ujjlenyomattal is feloldhat), mivel a 15 000 Ft feletti fizetés kizárólag feloldott képernyővel lehetséges. Fontos tudni, hogy legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül.

Internetes vásárlás esetén: A Google Pay internetes vásárlásokhoz is használható, amennyiben a kereskedő támogatja ezt a fizetési módot webshopjában, vagy saját applikációjában. Ilyenkor a normál bankkártyás fizetési opció mellett megjelenik a Google Pay ikon is, amit elindítva a telefonon kell jóváhagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

nem kell PIN-kód a fizetéshez?

Fizikai vásárlás esetén legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül, a telefont a POS terminálhoz közelítve. Fontos, hogy a telefon képernyője ekkor is legyen bekapcsolt állapotban (lezárt, alvó módban nem lehetséges a fizetés). A 15 000 Ft feletti, illetve az említett 3 darab kisebb összegű vásárlás után fel kell oldania a képernyőt a fizetéshez, ezzel igazolja (PIN-kód helyett), hogy Ön használja a készüléket. Éppen ezért – a biztonságos fizetés érdekében – a Google Pay használatához aktív képernyőzárat kell beállítania a telefonján, hiszen a képernyőzár feloldásával tudja igazolni, hogy Ön használja a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

biztonságos a Google Pay?

Igen, hiszen a 3 db egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés utáni, illetve a 15 000 forint feletti fizetések kizárólag feloldott képernyővel lehetségesek fizikai vásárlás esetén. Erre azért van szükség, mert bár nem kell külön PIN-kódot megadni, de a képernyőzár feloldásával igazolni tudja, hogy Ön használja a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

hogyan állíthatok be alapértelmezett bankkártyát?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban, a Google Pay beállításokra kattintva tud alapértelmezett bankkártyát kiválasztani. Kattintson a „beállítás alapértelmezett kártyaként” gombra.

hogyan állíthatom be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudja alapértelmezett fizetési applikációként kiválasztani a Google Payt. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig K&H mobiltárcát használtam, de mostantól Google Payt szeretnék, mi a teendőm?

Állítsa be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattintson a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

díjmentes a szolgáltatás?

Igen, a szolgáltatás a K&H mobilbankban érhető el, mely ügyfeleink számára díjmentes.

miért nem találom az alkalmazás áruházban a Google Pay alkalmazást?

Magyarországon nem érhető el dedikált alkalmazás, a Google Pay funkcionalitása a készülékekbe van építve. A kártyadigitalizálást a K&H mobilbank felületén végezheti el, ha pedig alapértelmezett mobiltárcát/kártyát szeretnél beállítani, azt is itt teheti meg. 
A Google Pay általános beállítási felületét a következőképpen érheti el készülékén: „Készülékbeállítások -> Google -> Fiókszolgáltatások -> Google Pay”

a mobilomon kívül egyéb okoseszköz segítségével is fizethetek Google Payjel?

Egyelőre csak a mobilja segítségével tud Google Payjel fizetni.

hogyan távolíthatom el a kártyámat a Google Pay-ből?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudja eltávolítani a bankkártyáját a Google Payből. Kattintson a „kártya eltávolítása a Google Pay-ből” gombra.

dokumentumok

Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan
Általános szerződési feltételek elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozóan
Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
Üzletszabályzat
kapcsolódó szolgáltatások
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank] [K&H Google Pay] [K&H mobiltárca]
betétikártyaszolgáltatás [K&H Mastercard bankkártyák]
hitelkártya szolgáltatás [K&H Mastercard hitelkártyák] THM: 18,7–26,2%
betéti- és hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Google Play a Google Inc. védjegye.