szolgáltatásaink / kiegészítő szolgáltatásaink

Ön értéket teremt, mi megőrizzük generációkon át

befektetési tanácsadás

A K&H private banking szolgáltatás fókuszában a befektetési tanácsadás áll, amelynek keretében az Ön személyes tanácsadója - az Ön kockázati profiljának, élethelyzetének megfelelően - javaslatokat tesz portfoliójának kialakítására, vagy annak átalakítására a piaci viszonyok függvényében, hogy Ön az optimális hozamot érhesse el, ami az adott kockázat mellett elérhető legmagasabb hozamot jelenti. A javaslatokat követő döntés joga az Öné, hozhat azt megfogadó vagy ezzel ellentétes döntést is.

Portfoliójának kialakításakor az ún. "bázis-kiegészítők" megközelítést használjuk, ami túlmutat a hagyományos portfolió építésen, megőrzi annak előnyeit, ugyanakkor kiegészíti azt az aktív kezelés jelentette magasabb hozampotenciállal. A "bázis" befektetések keretében az egyéni kockázati profilnak megfelelő, nemzetközileg diverzifikált befektetéseket ajánljuk hosszú távra. A "választható bázis" befektetések jelenítik meg a középtávú (1-3 év) stratégiát, míg a "kiegészítő" befektetések keretében rövidtávú (3-6 hónap) piaci lehetőségeket lehet kihasználni a magasabb hozam reményében.

hírlevelek

Rendszeresen megjelenő hírleveleinkben tájékoztatjuk ügyfeleinket a legfontosabb gazdasági eseményekről, javaslatainkról, piaci információkról.

Közös munka zajlik a K&H Alapkezelő kollégáival, a Bank elemzői csapatával és a KBC Securities stratégáival. Ennek köszönhetően egyedi befektetési lehetőségeket kínálunk fundamentális és technikai oldalról egyaránt. (részvény, deviza pozíciók, kötvénypiaci lehetőségek)

Csapatunk minden hónapban visszatekint a múltra (meghatározó piaci események magyarázata, hatása), de a jövőbe is tekint. pl. alapok ajánlása, melyek érdekes történeteket rejtenek magukban (Navigátor, Amerika, Európai Unió stb.)

Folyamatosan bővülő termékpalettával rendelkezünk deviza oldalon is a belga anyabank, a KBC instrumentumainak elérhetőségével. (belga private banking ügyfeleknek dedikált termékek, magyar piacon unikumnak számító befektetési politikával KBC AIS).

Pár hónapos múltra tekint vissza az Alapkezelő blogja - trendmonitor.hu - ahol kollégáink kommentálják a piac aktuális és várható eseményeit, illetve váratlan aktualitásait.

Ügyfeleink mindemellett természetesen tanácsadóink proaktív segítségére is számíthatnak, azonnal reagálunk a piac minden rezdülésére. Hírleveleink csak a K&H private banking ügyfelek számára elérhetőek.

adótanácsadás, vagyontervezés

Befektetési döntéseinket nagyon sok tényező határozza meg, a vállalt kockázati szinttől a hozam- és likviditási elvárásainkon keresztül egészen az adózásig. A rövid- és középtávú befektetési döntések mellett figyelmet kell fordítanunk a hosszútávú vagyonkezelési megfontolásokra is. Adózási, vagyontervezési kérdésekben tanácsadóink külső partnereink segítségével állnak az Ön rendelkezésére.