hitelkártya-szolgáltatás
[K&H Mastercard World Elite hitelkártya]

nemzetközileg elfogadott prémium fém hitelkártya

 • kizárólag privát banki ügyfeleink számára elérhető
 • széleskörű beépített szolgáltatások
 • THM: 29%

Mindig mindenből a kiemelkedőt keresi? Ismerje meg az exkluzív K&H Mastercard World Elite hitelkártyát, amely különleges előnyöket kínál Önnek a mindennapokban és a rendkívüli pillanatokban egyaránt.

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard World Elite hitelkártyával

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard® World Elite hitelkártyával

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

 • Mastercard Airport Lounge
  Exkluzív váróteremben töltheti a repülés előtti perceket, térítésmentes étel- és italfogyasztással.

 • Budapest Airport Gyorsító Sáv
  Gyorsabban bejuthat a reptéri biztonsági ellenőrzéshez, ahol a hagyományos utasbiztonsági csatornáktól elkülönített átvizsgáló-helyet használhatja (röntgenberendezés, mágneskapu, utasbiztonsági ellenőrök).

Bécsi Nemzetközi Repülőtér
Hozza ki a legtöbbet abból az időből, amit utazás előtt vagy átszállás közben a repülőtéren tölt, és vegye igénybe a bécsi repülőtér kényelmes AIR Lounge, SKY Lounge és JET Lounge utasváróit!
Aznapra érvényes beszállókártyával rendelkező kártyabirtokosok számára a repülőtéri várókba és a Gyorsító Sávhoz a belépés díjmentes.

részletek

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard® World Elite hitelkártyával

belépés a LoungeKeyTM várókba
Nem Budapestről vagy Bécsből indul a repülőjárata? Világszerte több mint 650 reptéren, 1100 helyszínen várják a LoungeKey prémium reptéri várói, amelyekbe K&H Mastercard World Elite hitelkártyájával évente 2 alkalommal térítésmentesen léphet be.

Fő- és társkártyánként egyaránt 2-2 db díjmentes belépés biztosított (egy belépő 1 alkalomra és 1 főre érvényes), majd a harmadik alkalomtól a belépés díja fejenként 32 USD, melyet a belépéskor kell megfizetnie.
További információért látogasson el a loungekey.com/kh weboldalra.

Boingo Wi-Fi K&H Mastercard® World Elite kártyabirtokosoknak
Gyors, prémium Wi-Fi hotspotok világszerte több mint 1 millió helyen: repülőtereken- és gépeken, szállodákban, éttermekben, amelyekre akár 4 eszközt is csatlakoztathat.
A Boingo szolgáltatásokat a Boingo Wireless, Inc. nyújtja. részletek: kh.boingo.com.

Priceless Cities
Egy élményekkel teli világ várja Önt! A Priceless Cities programban utazásai során is élvezheti Mastercard kártyája előnyeit, a világ legnagyobb városaiban vezető márkák ajánlatait veheti igénybe. Részletekért látogasson el a priceless.com oldalra és regisztráljon K&H Mastercard World Elite hitelkártyájával.

PressReader alkalmazás
A PressReader szolgáltatással több mint 7000 népszerű nemzetközi napilapot és magazint olvashat online és letöltés után offline is térítésmentesen, akár 5 különböző eszközön.
A bejelentkezéshez szükséges egyedi linket e-mailben küldi Önnek a K&H Bank.

exkluzív szolgáltatások a K&H Mastercard® World Elite hitelkártyával

utazáshoz kapcsolódó segítségnyújtás és biztosítás
A szolgáltatás fedezi az utazás közben bekövetkezett baleset miatt felmerülő egészségügyi költségeket, megtéríti a vagyontárgyak kárát és napi 24 órában nyújt asszisztencia szolgáltatást. Kiterjed többek között az egészségügyi segítségnyújtásra, idő előtti hazautazásra megbetegedés vagy váratlan esemény miatt, de az utazási késedelemre, a poggyász késedelmes megérkezésére, úti okmányok biztosítására és jogvédelmi segítségnyújtásra is.

asszisztencia és egyéb biztosítások
A K&H Mastercard World Elite hitelkártyájához járó asszisztencia-szolgáltatások és biztosítások gondoskodnak arról, hogy az élet lehető legtöbb területén biztonságban érezhesse magát. Legyen szó országúti gépjármű segélyszolgálatról, otthoni csőtörésről, elektromos zárlatról, zárba tört kulcsról, vagy éppen egy meghibásodott vagy leejtett telefonról, számíthat a segítségre. Ha pedig egészségügyi tanácsadásra van szüksége, bármikor konzultálhat orvosokkal telefonon, chaten vagy akár videóhívással is.
Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről ide kattintva talál.

gyakran ismételt kérdések

hogyan juthat hozzá a kártyához?

 • privát banki ügyfeleink részére az elkészült hitelkártyát postai úton juttatjuk el a Banknál bejelentett értesítési címre
 • kiemelt privát banki ügyfeleink számára privát bankárukkal történő előzetes egyeztetés után lehetőség van a kártya személyes átvételére saját irodájukban vagy otthonukban tanácsadójuktól

hogyan törlesztheti vissza a felhasznált hitelkeretet?

 • a K&H Banknál vezetett K&H lakossági bankszámláról történő rendszeres vagy eseti átvezetéssel
 • más banknál vezetett számláról történő rendszeres vagy eseti átutalással
 • K&H lakossági bankszámláról történő csoportos beszedési megbízással

meddig érvényes a hitelkártya?

A hitelkártya a hátlapján feltüntetett lejárati hónap utolsó napjáig használható. Annak érdekében, hogy hitelkártyája használatának kényelmét rövid időre se kelljen nélkülöznie, kártyáját automatikusan megújítjuk.

mennyi idő alatt készül el a kártya?

A hitelkártya igénylését követően, amennyiben a Bank elbírálta és jóváhagyta azt, a hitelkártya elkészítéséről a Bank 15 napon belül gondoskodik.

mennyit költhet naponta a kártyával?

Biztonsága érdekében hitelkártyáján egyedi napi kártyahasználati limiteket állíthat be a vásárlásokra. Amennyiben nem állítja be a vásárlások maximális napi összegét, úgy a banki alaplimit a mérvadó, mely összegét a hitelkártya hirdetmény tartalmazza. A limit módosítására K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül van lehetősége.

milyen költségekkel kell számolni?

 • privát banki ügyfeleink számára a hitelkártya éves díja 50% kedvezménnyel 25.000 forint 
 • kiemelt privát banki ügyfeleink számára a hitelkártya éves díja 0 forint
 • készpénz felvételi díjak
 • hitelkártyához kapcsolódó egyéb szolgáltatások díjai (pl. pótlás díja)

A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

mire lehet használni a K&H lakossági hitelkártyát?

Belföldi és külföldi vásárlásra egyaránt. A széles körű beépített szolgáltatásoknak köszönhetően pedig a világ minden táján élvezheti az egyedi szolgáltatások előnyeit.

mit kell tennie, ha ellopták a kártyáját?

Bankkártyája elvesztése, ellopása esetén azonnal hívja a külföldről is díjmentesen hívható +36 80 414 243 zöldszámot és tiltsa le díjmentesen!

A K&H mobilbankban vagy e-bankban percek alatt letilthatja, és meg is igényelheti az új kártyáját, hogy minél előbb újra használhassa azt.

Ha nem találja a kártyáját, de nem biztos benne, hogy végleg eltűnt, a K&H mobilbankban vagy e-bankban a biztonság kedvéért fel is függesztheti akár 90 napra. Fontos azonban, hogy a felfüggesztés nem helyettesíti a kártyatiltást.

mit kell tenni, ha többen szeretnék használni a rendelkezésre álló hitelkeretet?

Meglévő hitelkártyájához lehetősége van maximum 4 darab azonos típusú társhitelkártyát igényelni, mellyel biztosíthatja 18 év feletti családtagjai, rokonai számára, hogy az Ön hitelkeretének terhére vásárolhassanak ugyanazokkal a kedvezményekkel, amelyeket a főkártya birtokos számára biztosítunk. A díjak részletes leírását a mindenkor hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

reprezentatív példa

A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 forint, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre.
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 7%, rögzített kamatozású. Éves hitelkártya-szolgáltatás díja: 50 000 forint. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a. A fentiek alapján a THM: 29%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 50 000 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 396 518 forint.

igényléshez szükséges dokumentumok

hirdetmények, tájékoztatók

Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Ingatlan fedezet nélküli hitelek minimális igénylési feltételei

Kapcsolódó szolgáltatások:
hitelkártya-szolgáltatás
internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H e-bank] és [K&H mobilbank]
betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön (vagy külföldön)
SMS-szolgáltatás [K&H mobilinfo]
készpénzfelvétel belföldön [bankkártyás forint készpénzfelvétel belföldi ATM-ből, ide értve a K&H-s ATM-et is]
limitmódosítás

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a K&H Bank Üzletszabályzata, az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével, 375 000 forint hitelösszeg és 1 éves futamidő figyelembevétele mellett kerültek megállapításra. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási szerződési feltételekben olvashat. Az asszisztencia szolgáltatást a EUROP Assistance S.A. Irish Branch biztosítja.