hétköznapok biztonsága

  • széleskörű biztosítási termékek
  • széfszolgáltatás
  • öröklési információk

A KBC Csoport - a K&H Bank 100%-os tulajdonosa - Belgium piacvezető pénzintézete. A KBC meghatározó piaci részesedéssel rendelkezik Belgiumon kívül Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és Magyarországon. A KBC Csoport részvényeinek 50%-ot meghaladó része hosszútávon elkötelezett magánbefektetői konzorciumok kezében van, a fennmaradó hányadot pedig a NYSE Euronext tőzsdén jegyzik. A KBC stabil tőkehelyzetének, elkötelezett tulajdonosainak és kiemelkedő eredményeinek köszönhetően minden hitelminősítőnél stabilan jó minősítéssel rendelkezik, ami ügyfeleink számára is extra biztonságot jelent.

Biztosítások

Biztosítások

A K&H Bankkal az élet számos területén biztonságban tudhatja magát és családját is, legyen szó élet- és nyugdíjbiztosításról, vagy akár lakás-, gépjármű-, és utasbiztosítás megkötéséről. Biztosításokkal kapcsolatos ügyeit nálunk online is intézheti, így otthona kényelméből köthet új Casco, lakás- vagy utasbiztosítást, fizethet díjat vagy bejelentheti az Önt ért kárt, hogy a lehető leggyorsabban segíthessünk.

részletek

K&H széfszolgáltatás

K&H széfszolgáltatás

Szolgáltatásunk segítségével maximális biztonságban tudhatja értékeit. Fokozottan őrzött, biztonságos helyiségben, a legmagasabb fokú diszkréció mellett helyezheti el vagyontárgyait, melyekhez rugalmasan hozzáférhet a bankfiók nyitvatartási ideje alatt.

részletek

Öröklés

Öröklés

A K&H Banknál arra törekszünk, hogy ügyfeleinket minden pénzügyekkel kapcsolatos kérdésükben támogassuk még akkor is, amikor olyan nehéz ügyben fordulnak hozzánk, mint az öröklés, hagyaték. Tanácsadóink segítenek abban is, hogy mi a teendője, ha szeretne rendelkezni folyó- és megtakarítási számlája, befektetései, vagy akár értékpapírjai felett.

részletek