Google Pay elsőként a K&H-nál – már okosórával is

  • fizetés az okoseszközével
  • a magyar bankok közül elsőként a K&H-nál*
  • innovatív fizetés az androidos telefonján vagy okosóráján
  • okosórájával még akkor is fizethet, ha nincs Önnél a mobilja
töltsd le a K&H mobilbankot és fizess Google Payjel
*A Google Pay szolgáltatás 2021. március 30-tól érhető el a K&H Banknál.
miért válasszam a K&H szabad felhasználású személyi kölcsönt?

gyors

Nincs szükség bankkártyára a fizetéshez: közelítse okoseszközét a POS terminálhoz, és kész is!

biztonságos

Mobiljával 15 000 Ft feletti tranzakciók esetén kizárólag akkor tud fizetni, ha feloldott állapotban van a készüléke - a Google Pay használatához aktív képernyőzárra van szükség! Az okosórás fizetéshez fel kell oldania a készüléket.

egyszerű

A kártyadigitalizálás néhány gombnyomással elvégezhető a K&H mobilbankban vagy a Google Wallet applikációban, ezután a fizetéshez csak okoseszközére lesz szüksége.

hol kezdjem, ha mobillal fizetnék?

lépjen be a K&H mobilbankba
kattintson a bankkártyák menüpontra
kattintson a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra
kész is!

hol kezdjem, ha okosórával fizetnék?

nyissa meg az óráján a Google Wallet applikációt
állítsa be a képernyőzáró funkciót
fejezze be a digitalizálást a mobilján, a Google Wallet applikációban

gyakran ismételt kérdések

kinek érhető el a szolgáltatás?

A szolgáltatás a K&H Bank ügyfelei számára érhető el NFC képes, android operációs rendszerrel rendelkező telefonon Mastercard és Maestro típusú bankkártyákkal. A szolgáltatásra nem kell szerződni, de érvényes bankkártya szerződés,aktivált K&H mobilbank és a bankkártyához beállított autentikációs telefonszám szükséges hozzá.

milyen kártyákkal érhető el a Google Pay a K&H-nál?

A Google Pay kizárólag Mastercard és Maestro típusú K&H betéti- és hitelkártyákkal érhető el.

hogyan digitalizálhatom a kártyámat a Google Paybe?

Lépjen be a K&H mobilbankba, kattintson a bankkártyák menüpontra, kattintson a kártya alatt található „Adja hozzá: Google Pay” gombra, és kész is!

A Google Wallet applikáción keresztül is digitalizálhatja a bankkártyáját. Ehhez töltse le a Google Wallet applikációt, adja meg a kártyaadatait, fogadja el a felhasználási feltételeket, majd SMS kóddal vagy K&H Telecenteren keresztül erősítse meg a digitalizációt.

a kártyadigitalizáció során miért kerültem a K&H TeleCenterhez?

A kártyadigitalizáció során egyes esetekben sms-ben küldünk Önnek egy azonosító kódot. Amennyiben a bankkártyájához nem regisztrált telefonszámot, kizárólag a K&H Telecenter segítségével tudjuk azonosítani. Ezt elkerülheti, ha a K&H mobilbankban hozzáadja a bankkártyájához a telefonszámát az alábbi módon: a bankkártyák menüpontban kattintson a digitalizálandó kártyájára, majd az alsó sorban lévő kártyabiztonság menüre. Itt az SMS megerősítés menüpontban tudja megadni a telefonszámát. Fontos: ahhoz a mobiltelefonhoz tartozó telefonszámát adja meg, amellyel később a Google Payt használni szeretné.

hogyan digitalizálhatom a kártyám az okosórámra?

Amennyiben rendelkezik Wear OS-t használó okosórával, az alábbi módon tudja elvégezni a digitalizációt, amennyiben az okosórája párosítva van a telefonjával:

  1. nyissa meg az órán a Google Wallet applikációt
  2. állítsa be a képernyő-lezáró funkciót
  3. ezután a telefonon elindul a digitalizálási folyamat (lásd előző pont)
     

nem használtam korábban, hogyan tudom aktiválni a K&H mobilbankot?

K&H énazonosító és e-PIN, vagy a K&H e-bank belépéshez is használt felhasználónév és jelszó segítségével is aktiválhatod a K&H mobilbankot. 

K&H mobilbank letöltése a Google Play-en

hogyan fizethetek Google Payjel?

Fizikai vásárlások esetén: Közelítse a telefonját bekapcsolt állapotban lévő képernyővel (15 000 Ft feletti fizetés esetén feloldott képernyővel) a POS terminálhoz. A fizetést követően egy kék pipajel jelenik meg a képernyőjén. A fizetéshez nincs szükség aktív internetkapcsolatra. A biztonságos fizetés érdekében aktív képernyőzárat kell beállítania a telefonján (általában PIN-kód, minta vagy jelszó megadásával - bizonyos eszközöket ujjlenyomattal is feloldhat), mivel a 15 000 Ft feletti fizetés kizárólag feloldott képernyővel lehetséges. Fontos tudnia, hogy legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül.

Internetes vásárlás esetén: A Google Pay internetes vásárlásokhoz is használható, amennyiben a kereskedő támogatja ezt a fizetési módot webshopjában, vagy saját applikációjában. Ilyenkor a normál bankkártyás fizetési opció mellett megjelenik a Google Pay ikon is, amit elindítva a telefonján kell jóváhagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

nem kell PIN-kód a fizetéshez?

Fizikai vásárlás esetén legfeljebb 3 darab egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés lehetséges a képernyő feloldása nélkül, a telefont a POS terminálhoz közelítve. Fontos, hogy a telefonod képernyője ekkor is legyen bekapcsolt állapotban (lezárt, alvó módban nem lehetséges a fizetés). A 15 000 Ft feletti, illetve az említett 3 darab kisebb összegű vásárlás után fel kell oldanod a képernyőd a fizetéshez, ezzel igazolod (PIN-kód helyett), hogy Te használod a készüléket. Éppen ezért – a biztonságos fizetés érdekében – a Google Pay használatához aktív képernyőzárat kell beállítanod a telefonodon, hiszen a képernyőzár feloldásával tudod igazolni, hogy Te használod a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

hogyan fizethetek Google Payjel az okosórám segítségével?

Wear OS-t használó okosórákkal van lehetősége Google Payjel fizetni. Oldja fel az eszközt, nyissa meg a Google Wallet applikációt, válassza ki a kártyát, és tartsa az óráját a POS terminálhoz.

biztonságos a Google Pay?

Igen, hiszen a 3 db egymást követő 15 000 Ft alatti fizetés utáni, illetve a 15 000 forint feletti fizetések kizárólag feloldott képernyővel lehetségesek fizikai vásárlás esetén. Erre azért van szükség, mert bár nem kell külön PIN-kódot megadnia, de a képernyőzár feloldásával igazolni tudja, hogy Ön használja a készüléket. Internetes vásárlások esetén minden esetben jóvá kell hagyni a tranzakciót úgy, mint a 15 000 forint feletti fizikai vásárlások esetén (pl. jelkóddal, ujjlenyomattal).

hogyan állíthatok be alapértelmezett bankkártyát?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban, a Google Pay beállításokra kattintva tud alapértelmezett bankkártyát kiválasztani. Kattintson a „beállítás alapértelmezett kártyaként” gombra.

hogyan állíthatom be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a K&H Google Payt?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudja alapértelmezett fizetési applikációként kiválasztani a Google Payt. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig K&H mobiltárcát használtam, de mostantól Google Payt szeretnék, mi a teendőm?

Állítsa be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattintson a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

eddig más szolgáltatóval használtam a Google Payt, de mostantól a K&H mobilbankkal szeretném, mi a teendőm?

Állítsd be alapértelmezett mobilos fizetési applikációként a Google Payt az alábbi módon: a K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban kattintson a Google Pay beállításokra. Itt az alapértelmezett tárca résznél kattintson a „beállítás alapértelmezettként” gombra.

díjmentes a szolgáltatás?

Igen, a szolgáltatás a K&H mobilbankban érhető el, mely ügyfeleink számára díjmentes.

a mobilomon kívül egyéb okoseszköz segítségével is fizethetek Google Payjel?

Egyelőre csak a mobilja segítségével tud Google Payjel fizetni.

hogyan távolíthatom el a kártyámat a Google Payből?

A K&H mobilbank bankkártyák menüpontjában a kiválasztott kártya képe alatt, az alsó sorban a kártyabiztonság menüpontban a Google Pay beállításokra kattintva tudja eltávolítani a bankkártyáját a Google Payből. Kattintson a „kártya eltávolítása a Google Payből” gombra!

dokumentumok

Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan
Általános szerződési feltételek elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozóan
Üzletszabályzat
KiberPajzs
Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. A Google Play a Google Inc. védjegye.