Garmin Pay – a pénztárca, amit a csuklóján visel

  • elsőként a magyarországi bankok közül*
  • fizetés közvetlenül a Garmin órájáról
  • nem kell, hogy Önnél legyen a telefonja

* a Garmin Pay szolgáltatás 2021. szeptember 28-tól érhető el a K&H Banknál.

Felhörpintene egy kávét a reggeli kocogás után, vagy bekapna pár falatot menet közben? Csak egy kézmozdulat, és már ki is fizette a Garmin Pay segítségével. Nem kell hozzá se pénztárca, se telefon.

Csak tartsa a Garmin Pay funkcióval rendelkező okosóráját az terminál elé, és már kész is a fizetés – egyszerűen, egy pillanat alatt.

A Garmin Pay az órájához tartozó egyedi kártyaszámmal és tranzakciós kódokkal gondoskodik a fizetés biztonságáról – bárhol, bármikor.

Mi az a Garmin Pay?

Mi az a Garmin Pay?

A Garmin Pay a Garmin okosórák új funkciója, amely könnyű, érintésmentes fizetést tesz lehetővé.

Mindössze ennyit kell tennie: adja hozzá a K&H Mastercard kártyáját a Garmin Connect™ alkalmazáshoz, így egy digitalizált betéti- vagy hitelkártyát hoz létre, és már könnyedén fizethet is az okosórájával. A Garmin Connect™ alkalmazás és a Garmin Pay funkció ingyenes, és mind androidon, mind iOS-en elérhető.

hogy kezdjem, ha Garmin okosórával fizetnék?

töltse le a Garmin Connect™ alkalmazást
regisztráljon az alkalmazásba
nyissa meg a Garmin eszközök listáját
lépjen be a Garmin Pay menüpontba
válassza ki a digitalizálandó kártya típusát (csak Mastercard és Maestro kártyák engedélyezettek)

gyakran ismételt kérdések

mi a Garmin Pay és hogyan lehet használni?

Amennyiben rendelkezik NFC képes Garmin okosórával, akkor a Garmin Connect letöltésével a Garmin Pay funkciót tudja használni iOS és android alapú eszközön egyaránt. A Garmin Connecten belül a Garmin Pay menü megnyitásával kezdhető el a kártyadigitalizálási folyamat. Sikeres kártyadigitalizáció után POS és ATM terminálokon érintésmentes tranzakciókhoz azonnal használható.

milyen eszközökön érhető el a Garmin Pay?

A támogatott eszközök listája elérhető a Garmin weboldalán.

további részletek

milyen kártyákat használhat a Garmin Payjel?

K&H Bank által kibocsátott lakossági és üzleti (betéti és hitel) Mastercard és Maestro kártyák digitalizálhatóak a Garmin Paybe.

van plusz díja a Garmin Pay használatának?

Nincs.

csak a Telecenteres authentikációt ajánlja fel az app, mi ilyenkor a teendő?

Ez esetben nincs a Banknál regisztrált authentikációs telefonszáma, amit bármelyik e-felületen be tud állítani, így vegye fel a kapcsolatot a Telecenterünkkel.

milyen funkciókat érek el a Garmin Connect/Garmin Pay menüből?

Lehetősége van a kártya eltávolítására, illetve felfüggesztésére (a felfüggesztés bármikor visszavonható), illetve a tranzakciós történetét is meg tudja nézni.

Amennyiben több K&H kibocsátású kártyával is rendelkezik, akkor több kártyát is tud digitalizálni.

hogyan lehet Garmin Payjel fizetni?

Kattintson az óra alkalmazás-választó menüjében a Wallet (pénztárca) ikonra. Első használatnál meg kell adni a négyjegyű wallet PIN kódod, majd érintse a POS terminálhoz az órát.

mi a wallet PIN?

Az órán fizetés előtt meg kell adni a PIN-kódot, ez "nyitja a pénztárcát", vagyis aktiválja a kártya-funkciót 1 percre. A kódot csak akkor kell újra megadni, ha a legutóbbi használat óta eltelt 24 óra, vagy az órát levettük a csuklónkról.

milyen információkat oszt meg a Bank a Garminnal a szolgáltatás igénybevételékor?

A Bank semmilyen személyes információt nem ad át a Garminnak, sem a kártya digitalizációja, sem a vásárlási tranzakciók során.

biztonságos a Garmin Pay?

A Garmin Pay-t támogató okosórákban egy elkülönített chip tárolja a kártyaszámhoz rendelt token titkosított változatát, más Garmin alkalmazás nem fér hozzá. Vásárlás során a kereskedő sosem jut hozzá a tényleges kártyaszámhoz. A biztonságot fokozza a fizetés előtt az órán megadandó kód, így az órája csak akkor "működik bankkártyaként", mikor valóban szeretné.

milyen tranzakciókat lehet a Garmin Payjel kezdeményezni?

A Garmin Pay érintésmentes tranzakciókat támogat POS terminálokon, illetve (érintésmentes készpénzfelvételt támogató) ATM készülékeken. ATM-es készpénzfelvételkor minden esetben szükséges megadni a plasztik kártya PIN kódját.

KiberPajzs
Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra! (kiberpajzs.hu)

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit az Ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan című dokumentumok tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A K&H mobilbank teljes körű használatára a K&H e-bank felhasználói válhatnak jogosulttá. Garmin Pay™ a Garmin Ltd. vagy leányvállalatai védjegye.