K&H Dinamikus Extra számlacsomag

 • ha vállalkozásod dinamikusan fejlődik és ezzel együtt bankszámlaforgalmad is nő
 • 1 évig 0 forint a számlacsomagok havidíja, EBKM: 0,01%
 • & akár egymillió forintot is megspórolhatsz a Partnerkedvezményekkel
K&H Dinamikus Extra számlacsomag
tervezd meg számlacsomagodat kalkulátorunkkal vagy kérj visszahívást!
bankolj K&H vállalkozói számlával & intézd pénzügyeidet digitálisan & akár egymillió forintot is megspórolhatsz a Partnerkedvezményekkel!
 • Növeld vállalkozásod versenyképességét & pörgesd fel az üzletet Partnereink szolgáltatásaival, melyeket akár félmillió forint értékű kedvezménnyel vehetsz igénybe, ha a K&H-nál nyitsz vállalkozói számlát!*

*Példa az akár félmillió összértékű kedvezmény igénybevételére: Shoprenter webáruház bérlés platinum szolgáltatáscsomag bruttó 799 986 Ft helyett 399 993 Ft, kedvezmény összege 399 993 Ft + Brandventure Logo & brand audit tanácsadás bruttó 149 000 Ft helyett 89 000 Ft, kedvezmény 60 000 Ft + NyomdaGuru bruttó 100 000 Ft-os rendelési érték felett 50 000 Ft kedvezmény + OPTEN 5 napos ingyenes teszt, értéke bruttó 60 000 Ft, E.ON HMKE napelemes rendszer pl. 50–60 kWh teljesítmény kategória esetén a szerződéses árából 1 000 000 Ft összegű (nettó) kedvezmény vehető igénybe, Eszerződés.hu éves csomag vásárlás esetén a Nagyvállalati csomag:  600 000 Ft + áfa helyett 300 000 Ft + áfa.

kinek ajánljuk?

 • havonta több, vagy jelentős összegű tranzakciót bonyolító társas kisvállalkozásoknak
 • aki szeretné optimális szinten tartani vállalkozása banki költségeit
 • aki szívesen használja a mobilbankot

a K&H vállalkozói dinamikus extra számlacsomag havi fix csomagdíja az alábbiakat tartalmazza

K&H forint pénzforgalmi bankszámla számlavezetési havi díja

díjmentes

havonta az első 10 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

valamennyi, bankon belüli indított elektronikus forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

K&H vállalkozói e-bank havi díja**
Electra szolgáltatás havi díja**

díjmentes

elsőként megrendelt kedvezményes típusú K&H MasterCard üzleti bankkártya

a mindenkori éves díjának 50%-a

az első 2 adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával

készpénzfelvételi díjtól mentes

az első 2 adott havi készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül

díjmentes

* A további átutalások díját és a részletes kondíciókat a mindenkori Hirdetmény Vállalati ügyfeleknek tartalmazza. Könyvelési díj kerül felszámításra a Hirdetmény I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

** A két szolgáltatás közül az egyik igénybe vétele kötelező

A K&H dinamikus extra számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

mobilbank

bankolj a K&H-val és használd te is a vadiúj mobilbankot

 • a K&H vállalkozói e-bank felületen elérhető számláidat és kártyáidat azonos jogosultságokkal automatikusan eléred a mobilbankban
 • a jóváhagyható tranzakciós limit napi 50 millió forint
 • tájékozódhatsz fennálló K&H vállalkozói hiteled részleteiről pl. az aktuális törlesztés összegéről, időpontjáról
 • bankkártyád digitalizációjával mobiltelefonoddal, egyéb okoseszközöddel is tudsz fizetni
 • az új diszkrét móddal elrejtheted a számlaegyenleged a kezdőlapon, hogy mások ne lássák, ha nyilvános helyen használnád az applikációt

Tervezd meg induló vállalkozásod várható banki költségeit kalkulátorunk segítségével & indítsd el online a számlaigénylést!

kalkulátor & online igénylés  visszahívást kérek

vedd igénybe vállalkozásod fejlesztéséhez a Partnerkedvezményeket és spórolj meg akár egymillió forintot!

vedd igénybe vállalkozásod fejlesztéséhez a Partnerkedvezményeket és spórolj meg akár egymillió forintot!

Összefogtunk Partnereinkkel, hogy támogassuk vállalkozásodat a fejlődésben, legyen szó akár Shoprenter webáruház indításról, Nyomdaguru nyomtatott marketingeszközökről, Brandventure üzletberendezés és irodaberendezés tanácsadásról, vagy az OPTEN céginformációs szolgáltatásokainak igénybevételéről vagy akár vállalkozói tudásod fejlesztéséről! Vállalkozásod szerződéseit kényelmesen, online intézheted az eszerzodes.hu kedvezményes szolgáltatásaival, sőt jelentős kedvezményt vehetsz igénybe az e.ON napelemes rendszereinek telepítéséhez is! A Partnereink szolgáltatásaihoz biztosított kedvezményeket az új K&H-s vállalkozói számlád megnyitása után, a K&H Bank által küldött e-mailben elhelyezett linken keresztül tudod igénybe venni.

üzleti ajánló program jóváírással

& még jobban is rákapcsolnál?

 • állj össze más vállalkozókkal a K&H: üzletet ide! oldalon
 • & osszátok meg az üzlethelyiséget
 • & vonzzátok be egymás vásárlóit
 • & együtt még menőbbek lehettek

Nézd meg a K&H: üzletet ide! térképen az üzlethelységüket megosztó vállalkozásokat vagy rögzítsd saját üzleted, irodahelységed vagy akár tárgyalód megosztását is! A térképen látni fogod azt is, hogy jelenleg milyen üzletet, szolgáltatást hiányol a lakosság vagy éppen milyen üzletek zártak be!

tovább

részletek

induló és működő vállalkozások számára

1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény

az Akció időszaka: 2024. január 15. – 2024. december 31.

részvételi feltételek: A jelen Hirdetmény hatálya azon 0–300 millió forint közötti éves nettó árbevételű, vállalkozások K&H Banknál történő új vállalkozói bankszámla nyitására terjed ki (a számlanyitást megelőző 90 napban nem rendelkezett a Banknál vállalkozói pénzforgalmi bankszámlával), amelyek megfelelnek a jelen Hirdetményben meghatározott feltételeknek.

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

 • Amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi.
 • Amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.

Kedvezményes kondíció időtartama (a továbbiakban: „Kampányidőszak”): a számlanyitástól számított 12 (tizenkettő) hónap.

Kedvezményes kondíció megnevezése és mértéke: a mindenkor hatályos „Hirdetmény – vállalati ügyfelek részére” szerinti K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra számlacsomag havi díja a számlanyitástól számított 12 hónapig nem kerül felszámításra, EBKM: 0,01%.

Havi csomagdíj a kedvezményes időszak után: a kedvezmény lejártakor aktuális „Hirdetmény – vállalati ügyfelek részére”, II. Számlacsomag szolgáltatásaink fejezetében megjelöltek szerint.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2024. december 31-ig megnyitásra kerüljön.
A Kampányidőszak alatt a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás nem engedélyezett. A K&H extra vállalkozói számlacsomagokhoz kapcsolódó kedvezmény, csak a számlacsomag kiegészítő biztosítás nélküli verziójának választása esetén vehető igénybe.

2. jóváírási akció

Az Akció időszaka: 2024. április 17. – 2024. június 30.

Jóváírási akció igénybevételi feltételek

A jóváírási akció igénybevételének feltétele, az „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” pontban foglalt az Akció időszaka alatt újonnan, 2024. június 30-ig megnyitott K&H vállalkozói számlacsomagok valamelyikének megléte.

A jóváírási akció időszaka alatt az 1-es pont „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” szerinti kedvezményes számlanyitástól számított 3 hónapon belül az alábbi feltételek teljesülnek: a Bank jóváír 40 000 forintot (negyvenezer forintot), amennyiben

 • az 1-es pont „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” számlacsomaghoz tartozó vállalkozói mobilbank alkalmazásban az ügyfél kapcsolatba lépett KATE pénzügyi asszisztenssel. Kapcsolatba lépésként értékeljük, ha az ügyfél hangalapú vagy chat-es formában, megszólítja Kate-t a K&H mobilbank kezdőképernyőjén található Kate ikon megnyomását követően és digitalizálja a számlacsomaghoz tartozó üzleti bankkártyát és
 • az 1-es pont „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” számlacsomaghoz tartozó K&H üzleti betéti bankkártyával, a bankkártya  digitalizálását követően, legalább 3 db digitalizált bankkártyával történő fizetés  teljesül (a tranzakció eredeti dátuma az akciós időszak alatt történik) bármilyen okoseszközzel, vásárlásonként minimum 1 000 forint értékben.

Az Akcióban az alábbi üzleti betéti bankkártya típusok vesznek részt:

 • K&H vállalkozói Mastercard alap bankkártya
 • K&H vállalkozói Mastercard egyenlegközlő kártya
 • K&H Mastercard üzleti érintőkártya

Az alábbi digitalizált bankkártyával történő vásárlási tranzakciók számítanak bele az akcióba:

 • vásárlás POS terminálon

A digitális bankkártya a sikeres digitalizálást követően azonnal használható mobilfizetésre, nem szükséges külön aktiválni. A fizikai kártya aktiválása nem kizáró ok, nem feltétele a jóváírásnak. A fizikai bankkártyával végzett fizetési tranzakciók nem számítanak bele az előírt tranzakciós követelményekbe.

A jóváírás a fenti feltételek teljesülését követően, a számlanyitástól számított 4. hónapban történik meg, az újonnan nyitott vállalkozói számlán.

A Résztvevő csak egy K&H bankszámlával vehet részt az Akcióban, és ennek értelmében maximum egy jóváírásra jogosult.

3. K&H Partnerkedvezmények

Az Akció időszaka: 2024. március 14. – 2024. december 31.

Partnerkedvezmények igénybevételi feltételek

A Partnerkedvezmények igénybevételének feltétele, az „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” pontban foglalt az Akció időszaka alatt újonnan, 2024. december 31-ig megnyitott K&H vállalkozói számlacsomagok valamelyikének megléte. A Partnerkedvezményeket a számlanyitást követően a K&H Bank által kiküldött e-mail-ben elhelyezett, a Partnerek kedvezményes ajánlatait tartalmazó linken keresztül lehet igénybe venni. Az e-mail kiküldéséhez a számlanyitáskor rögzíteni kell a vállalkozás e-mail címét, egyéni vállalkozó, egyéb önálló vállalkozó, adószámmal rendelkező magánszemély esetében a Partnerkedvezményeket tartalmazó e-mail kiküldéséhez marketing hozzájárulás megadása szükséges. A Partnerek további, egyéb igénybevételi feltételeket szabhatnak meg.

A kedvezmények közt szereplő termékek és szolgáltatások - a kifejezetten ekként megjelölt termékeket és szolgáltatásokat kivéve – nem a K&H Bank termékei és szolgáltatásai, azokat a K&H Bank együttműködő partnerei biztosítják.

az igényeidhez alkalmazkodva

 • a számlacsomag havi díja sokkal kedvezőbb, mintha külön-külön igényelnéd az egyes szolgáltatásokat

 • a K&H vállalkozói e-bankkal a nap 24 órájában bármikor gyorsan és biztonságosan hozzáférhetsz vállalkozásod számlájához

 • a K&H mobilbank alkalmazással okostelefonodon egyszerűen és kényelmesen használhatod a K&H vállalkozói e-bank legfontosabb funkcióit a nap 24 órájában, szinte bárhol a világon
 • kényelmesen és biztonságosan használhatod céges bankkártyádat belföldi és külföldi készpénzfelvételre és vásárlásra, valamint az arra alkalmas K&H ATM-ekben díjmentesen fizethetsz be számládra a nap 24 órájában

amikor bankszámlád gondoskodik rólad

 • a számlacsomaghoz kockázati életbiztosítást kérhetsz, már mindössze havi 990 forintért

 • 2 személyre is köthetsz biztosítást (a biztosítási összegek felezésével)

a biztosítás szolgáltatásai:

Biztosítás típusa

biztosítási összegek

Biztosítás 4.

Kockázati életbiztosítás
(balesetből vagy betegségből eredő halál)

1 000 000 Ft

Baleseti halál

2 500 000 Ft

Baleseti teljes és végleges egészségkárosodás

3 000 000 Ft

A biztosítási szolgáltatás további részleteiről a K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatások című dokumentumban olvashatsz. K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatás 

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
további extra kedvezmény: ajánlásodat most akár 360 000 forint jóváírással jutalmazzuk

további extra kedvezmény:
ajánlásodat most akár 360 000 forint jóváírással jutalmazzuk

 • Miután megnyitottad új vállalkozói számládat ajánld üzleti partnereidnek és ismerőseidnek a K&H-t
 •  a K&H ügyfél ajánló program lehetőséget biztosít, hogy megoszd másokkal is a K&H innovatív bankolás élményét, amellyel akár 360 000 forintot is kaphatsz, amennyiben sikeresen ajánlasz 6 lakossági és 6 vállalkozói számlát!
 • az ajánlottad kedvezményesen nyithat nálunk lakossági & vállalkozói számlát

Nézd meg, hogy mit kell tenned a K&H ügyfél ajánlóprogramban biztosított kedvezmény igénybevételéhez!

részletek

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a „hirdetmény - K&H vállalkozói extra számlacsomagok kedvezményes havidíj és Partnerkedvezmények akció részvételi feltételei” dokumentum tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.