Egyéni vállalkozó vagy? A bankszámládat megnyithatod videós azonosítással, melyhez mindössze a személyazonosító igazolványodra, lakcímkártyádra valamint az egyéni vállalkozó nyilvántartásbavételi számodra van szükség!

Társas vállalkozásként videóazonosítás nélkül, a dokumentumok online feltöltésével Te is kényelmesen indíthatod el a számlanyitási folyamatot csak az aláírás érdekében kell ellátogatnod egy bankfiókba!

részletek

kedvezmény feltételei

1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény

*2022. október 3. – 2022. december 31-ig tartó akció keretében a vállalkozói számlacsomag havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig. Az akció a 0 – 300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozások, K&H Banknál történő első vállalkozói bankszámla nyitására terjed ki.

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

 • Amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi.
 • Amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2022. december 31-ig megnyitásra kerüljön.

Az akció keretében, a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás a számlanyitástól számított 12 hónapig nem engedélyezett.

2. Jóváírási akció

A jóváírási akció keretében azon vállalkozó ügyfelek részére, akik megfelelnek  a fenti „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” pontban foglalt feltételeknek és ezek alapján  havidíj kedvezményben részesülnek, a 2022. december 31-ig újonnan megnyitott K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomagok esetében, amennyiben a számlanyitástól számított 3 hónapon belül az alábbi feltételek teljesülnek, a Bank jóváír:

 • 20 ezer forintot, amennyibe
  • az újonnan nyitott vállalkozói számla terhére, a K&H mobilbank szolgáltatásban összesen 2 db elektronikus kimenő átutalás, terheléses tranzakció teljesül
 • 50 ezer forintot, amennyibe
  • az újonnan nyitott vállalkozói számla terhére, a K&H mobilbank szolgáltatásban összesen 2 db elektronikus kimenő átutalás, terheléses tranzakció teljesü
  • és az újonnan nyitott vállalkozói számla terhére, a számlanyitástól számított 3 hónapon belül, a K&H mobilbank szolgáltatáson vagy a K&H vállalkozói e-bankon keresztül összesen, minimum 12,5 millió forint összegű elektronikus kimenő átutalás, terheléses tranzakció teljesül

A jóváírás a fenti feltételek teljesülését követően, a számlanyitástól számított 4. hónapban történik meg, az újonnan nyitott vállalkozói számlán.

kinek ajánljuk?

 • havonta több, vagy jelentős összegű tranzakciót bonyolító társas kisvállalkozásoknak
 • aki szeretné optimális szinten tartani vállalkozása banki költségeit
 • aki szívesen használja a mobilbankot

a K&H vállalkozói dinamikus extra számlacsomag havi fix csomagdíja az alábbiakat tartalmazza

K&H forint pénzforgalmi bankszámla számlavezetési havi díja

díjmentes

havonta az első 10 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

valamennyi, bankon belüli indított elektronikus forint átutalási megbízás*

átutalási díjtól mentes

K&H vállalkozói e-bank havi díja**
Electra szolgáltatás havi díja**

díjmentes

elsőként megrendelt kedvezményes típusú K&H MasterCard üzleti bankkártya

a mindenkori éves díjának 50%-a

az első 2 adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával

készpénzfelvételi díjtól mentes

az első 2 adott havi készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül

díjmentes

* A további átutalások díját és a részletes kondíciókat a mindenkori Hirdetmény Vállalati ügyfeleknek tartalmazza. Könyvelési díj kerül felszámításra a Hirdetmény I. rész 3.7. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.

** A két szolgáltatás közül az egyik igénybe vétele kötelező

A K&H dinamikus extra számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék.

az igényeidhez alkalmazkodva

 • a számlacsomag havi díja sokkal kedvezőbb, mintha külön-külön igényelnéd az egyes szolgáltatásokat

 • a K&H vállalkozói e-bankkal a nap 24 órájában bármikor gyorsan és biztonságosan hozzáférhetsz vállalkozásod számlájához

 • a K&H mobilbank alkalmazással okostelefonodon egyszerűen és kényelmesen használhatod a K&H vállalkozói e-bank legfontosabb funkcióit a nap 24 órájában, szinte bárhol a világon
 • kényelmesen és biztonságosan használhatod céges bankkártyádat belföldi és külföldi készpénzfelvételre és vásárlásra, valamint az arra alkalmas K&H ATM-ekben díjmentesen fizethetsz be számládra a nap 24 órájában

amikor bankszámlád gondoskodik rólad

 • a számlacsomaghoz kockázati életbiztosítást kérhetsz, már mindössze havi 990 forintért

 • 2 személyre is köthetsz biztosítást (a biztosítási összegek felezésével)

a biztosítás szolgáltatásai:

Biztosítás típusa

biztosítási összegek

Biztosítás 4.

Kockázati életbiztosítás
(balesetből vagy betegségből eredő halál)

1 000 000 Ft

Baleseti halál

2 500 000 Ft

Baleseti teljes és végleges egészségkárosodás

3 000 000 Ft

A biztosítási szolgáltatás további részleteiről a K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatások című dokumentumban olvashatsz. K&H vállalkozói bankszámlák mellé igényelhető élet- és baleset-biztosítási szolgáltatás 

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Hirdetmény K&H Extra vállalkozói számlacsomagok kedvezményes havidíj és jóváírási akció
Országos Betétbiztosítási Alap
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák.