a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A jelen igénylés kitöltésével pénzforgalmi és kapcsolódó banki szolgáltatások nyújtására irányuló szerződéskötési szándékát jelzi a K&H Bank Zrt. (a továbbiakban: Bank) felé. 
A jelen igénylés keretében adott tájékoztatás a Bank részéről nem minősül ajánlattételnek. Az igénylés kitöltése a Bank oldalán szerződéskötési kötelezettséget nem keletkeztet, a felek között szerződéses jogviszonyt nem hoz létre.
A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A termék(ek) részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A számlacsomagban foglalt biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. A részletes feltételek ITT érhetőek el.