a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A termék(ek) részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A számlacsomagban foglalt biztosítást a K&H Biztosító nyújtja, a biztosítási termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a biztosítási szerződés, valamint a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. A részletes feltételek ITT érhetőek el.

** Az e-közhiteles cégkivonat beszerzésének több módja is van: beszerezheted ügyvédtől, közjegyzőtől, vagy e-közhiteles cégkivonat lekérésére szakosodott szolgáltatótól.

Néhány lehetőség utóbbira:

Tájékoztatunk, hogy a K&H Bank nem áll fenti társaságokkal szerződéses kapcsolatban, az itt szereplő felsorolás nem minősül ajánlásnak és kizárólag példálózó jellegű. Amennyiben úgy döntesz, hogy ezen szolgáltatóktól – vagy ugyanezen szolgáltatást biztosító más szolgáltatótól – szerzed be az e-közhiteles cégkivonatot, úgy kérünk, azt es3-as formátumban töltsd majd fel nekünk az egyéb, szükséges dokumentumokkal együtt.